As prie kiekvieno svecio lekstutes padejau servetele,kuri skirta butent krikstui(su kriksto paveiksliuku).Padejau po balta is popieriaus iskarpyta angeliuka,ant kurio parasiau Armando krikstynu angelas ir data.Ir padejau po saldaini su vaikelio nuotraukyte.Kiekvienas svecias visa tai pasieme kaip suvenyra + iteikeme lauktuviu dovaneles kiekvienai seimai atskirai.
QUOTE(*Zavinga* @ 2008 08 22, 02:01)
.Kiekvienas svecias visa tai pasieme kaip suvenyra + iteikeme lauktuviu dovaneles kiekvienai seimai atskirai.
O kas buvo tose lauktuvių dovanėlėse, jei ne paslaptis? Ruošiuosi daryti tokį "dovanėlių pyragą", tai įdomaujuosi, ką galima padovanoti suaugusiems kaip mažą šventės atminimo dovanėlę
Iš anksto bvačiū už atsakymą
QUOTE(ievuschka @ 2008 08 22, 11:17)
O kas buvo tose lauktuvių dovanėlėse, jei ne paslaptis? Ruošiuosi daryti tokį "dovanėlių pyragą", tai įdomaujuosi, ką galima padovanoti suaugusiems kaip mažą šventės atminimo dovanėlę
i lauktuviu maiseli idejau sokolada ir po 7skirtingus saldainius apklijuotus su vaikelio nuotraukye,padekos lapeli,kuriame parasiau padeka uz dalyvavima krikstynose.
QUOTE(ievuschka @ 2008 08 20, 18:48)
Oi, merginos, na ir prisiskaičiau, idėjų-daugybė , sunku išsirinkt mano mergičkos krikštynos bus po pusantros savaitės, tai tikiuosi-dar spėsiu kai ką nuveikti. Kadangi vertinu skoningą santūrumą, tai ir pati norėčiau paprastai ir neperkrautai papuošti aplinką. Kadangi planuojame švęsti lauke (sode), tai įsivaizduoju,kad gražu būtų pavėsinę papuošti baltais ar šviesiai rausvais balionais, ant balta staltiese dengto stalo vidurio pastatyti šviesių laukinių gėlių puokštę (tik dar neįsivaizduoju-kokios gėlės žydi pievose vasaros pabaigoj ), ir nuo pavėsinės stogo virš stalo prikabinėti baltų angelėlių.
Tik va, pagrindinis klausimas-kada visa tai padaryti, paruošti, jei bažnyčioj reikia būti apie 12val., o šventimo vieta-sodas? Jei ir papuošiu viską ten anksti ryte nuvažiavus, ar vėjas nenudraskys, staltiesės nenupūs, gėlių vazos neišvers,balionų nesusprogdins? Jei visi svečiai bus bažnyčioj ir tik po ceremonijos važiuosim švęst? Gal kas organizavo krikštynas gamtoj ar sodyboj/sode, labai prašau pasidalinti patirtim O gal ir šiaip šaus kam geniali mintis, kaip viską paruošti ir palikti iki svečių atvykimo. Būsiu dėkinga
Tik va, pagrindinis klausimas-kada visa tai padaryti, paruošti, jei bažnyčioj reikia būti apie 12val., o šventimo vieta-sodas? Jei ir papuošiu viską ten anksti ryte nuvažiavus, ar vėjas nenudraskys, staltiesės nenupūs, gėlių vazos neišvers,balionų nesusprogdins? Jei visi svečiai bus bažnyčioj ir tik po ceremonijos važiuosim švęst? Gal kas organizavo krikštynas gamtoj ar sodyboj/sode, labai prašau pasidalinti patirtim O gal ir šiaip šaus kam geniali mintis, kaip viską paruošti ir palikti iki svečių atvykimo. Būsiu dėkinga
na mes sventem sodyboj. Po baznycios tevai ir krikstu tevai vaziavo i fotoatelje, mamyte buvo is anksto suderinus su savo teta kaip turetu viskas atrodyti,. ka galejo padare is vakaro, o krikstynu diena, kol mes fotografavomes (su vaikiukais gi uztrunka kol jie pozuoti pasiryzta )ta teta nuvaziavo ir viska suruose. sveciai pradejo rinktis veliau, jau kai ir mes is fotoatelje atvaziavom...
vyras buvo krikštynose. tai ten kiekvienam svečiui buvo po keramikinį, baltai dažytą angeliuką "iki pusės" (kaip biustas). Tie angeliukai buvo žydruose permatomuose maišeliuose. Visai neblogai atrodė.
Man patiko, nes tie angeliukai yra su kilpelėm, bus galima ant kalėdinės eglutės pakabinti.
Man patiko, nes tie angeliukai yra su kilpelėm, bus galima ant kalėdinės eglutės pakabinti.
Nors iki mūsų krikštynų tolokai, ale vakar užsikabliavau idėjų pasirankiot ...
Tai mano vizija tokia ....Balta staltiese, zydros zvakes perrištos žydrais kaspinais, per visą stalą atlasinis žydras kaspinas nutiestas per vidurį ir papilta žydro konfeti arba mažų popierinių žydrų angeliukų ir lėkštėj po žydrą angelą - va
O čia radau neblogą angelą
Tai mano vizija tokia ....Balta staltiese, zydros zvakes perrištos žydrais kaspinais, per visą stalą atlasinis žydras kaspinas nutiestas per vidurį ir papilta žydro konfeti arba mažų popierinių žydrų angeliukų ir lėkštėj po žydrą angelą - va
O čia radau neblogą angelą
Patikėk, su tais konfeti, tai nėra taip lengva, kaip gali pasirodyti iš pirmo žvilgsnio. Labai menkas pasirinkimas, bent jau pas mus. Gal tau geriau seksis paieškose Sėkmės
QUOTE(Anistėja @ 2008 08 27, 01:54)
Labai gražu, man patinka daug ružavos spalvos. Norėjau paklausti, kur pirkot tuos meškučius, kur ant sienos kabo.
Meškučiai iš "Balionų šalies"