QUOTE(Honey @ 2010 07 08, 19:55)
Satura, o sviestmedis nėr per sunkus tau paakiams? Aš net su sausa oda jį žiemai pasilikau, o čia vasarą.. Ar tas, kurį naudoji skiriasi nuo standartinio sviestmedžio kuo nors?
na ne, puikus jis man - net norisi juo teptis, nekemša nė kiek Va toksai iš AN, gaila, kad Monica nebeturi. Kreminis, minkštas, kvepia saldžiai kakava Kaip paruoštas kremas atrodo Kai dabar vėsiau, tai lyg pasigrūdėja, bet sutirpsta iškart prisilietus
dar taip nepasidomejau kur klaipedoj konkreciai tas gintaras tai va satura sako kad taip smulkiai nesusimalsiu tai matyt mano planas neisdeks
na mano atsiliepimai apie pirma nerolio eliksyro pasitepima net nezinau kaip reguoti kvapas dieviskas ir man jau zinomas turejau viena krema su tokiu kvapu tepasi jei taupant viena lasiuka tai lyg mazokai nespeju viso veido istepti o jau ant pirstu kaip ir nelike susigeria issitepus taip lyk padilkciojo o dabar pradejo traukti tas vietas kur nuo nosies istrizai zemyn link lupu, zandukai, lyk svelniai paraude ir taip lyk sausumo jausmas lyk tempia tai va tas man nepatinka ir liudina nes kitom merginom tiko paskuj pamasciau ar jis cia gal poras taip traukia nes is aprasymo tai turi tokia savybe na bandysiu ir po kiek laiko vel parasysiu
na mano atsiliepimai apie pirma nerolio eliksyro pasitepima net nezinau kaip reguoti kvapas dieviskas ir man jau zinomas turejau viena krema su tokiu kvapu tepasi jei taupant viena lasiuka tai lyg mazokai nespeju viso veido istepti o jau ant pirstu kaip ir nelike susigeria issitepus taip lyk padilkciojo o dabar pradejo traukti tas vietas kur nuo nosies istrizai zemyn link lupu, zandukai, lyk svelniai paraude ir taip lyk sausumo jausmas lyk tempia tai va tas man nepatinka ir liudina nes kitom merginom tiko paskuj pamasciau ar jis cia gal poras taip traukia nes is aprasymo tai turi tokia savybe na bandysiu ir po kiek laiko vel parasysiu
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 07 08, 21:47)
O gal kuri ilgesni laika esat naudojusios Argital su varnalesa - ar pamazeja inkstiru, poras patraukia?
Aš šį kremą naudoju ~mėnesį. Nežinau ar nuo jo, ar nuo dar kažko, bet mano oda tikrai apsitvarkė, dabar retai koks spuogas iškyla, dažniausiai prieš mėnesines. Aš jį naudoju pakaitomis su kitu Argital kremu, nes vien tik jis man šiek tiek pasausina odą
QUOTE(Babi* @ 2010 07 08, 21:59)
Aš šį kremą naudoju ~mėnesį. Nežinau ar nuo jo, ar nuo dar kažko, bet mano oda tikrai apsitvarkė, dabar retai koks spuogas iškyla, dažniausiai prieš mėnesines. Aš jį naudoju pakaitomis su kitu Argital kremu, nes vien tik jis man šiek tiek pasausina odą
O butent inkstirai apsivale? Nes man jie - pagrindine problema
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 07 08, 22:13)
O butent inkstirai apsivale? Nes man jie - pagrindine problema
naudoju is as ji pastoviai.nepasakyciau kad isvale, gal kazkiek.buvo mano oda apsitvarkiusi, o dabar vel pilna inkstiru, dariausi snd aliejuko masaza
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 07 08, 21:47)
O gal kuri ilgesni laika esat naudojusios Argital su varnalesa - ar pamazeja inkstiru, poras patraukia?
Mano irgi tai apsitvarko, tai vėl sudurniuoja oda, jis tikrai nėra toks, kad spręstų problemą, porų nesutraukia, bet ir nekemša, man bedrai paėmus vis gi patinka(gal tik išskyrus kvapą ), bet irgi naudoju pamainomis su kitais, tai grynai apie jį sunku kalbėti
QUOTE(Satura @ 2010 07 08, 19:32)
dabar aš išvis paakius su tuo nauju AN sviestmedžiu tepu (kas būtų anksčiau tą prognozavęs, būčiau pirštą prie smilkinio pasukiojusi ), tai labiausiai ir patinka šiuo metu
As irgi labai labai myliu sviestmedį - ir nilininį, ir paprastą. Naudoju jį gryną, ypač vaikams. O mano sausam veidui karts nuo karto irgi labai pritinka, prieš tai hidrolatu pripurškus. Paakiams nebandžiau, bet tikrai pabandysiu Paakiams man visai patiko čampakų pomada iš KN, ja pasitepus jaučiu, kad kaip ir vėsina truputi, tik nežinau kas ten galėtų tokį poveikį duoti Logiškai, jeigu ne kokosas, tai patys čampakai
QUOTE(supere @ 2010 07 08, 22:35)
Paakiams nebandžiau, bet tikrai pabandysiu
Paakiams man visai patiko čampakų pomada iš KN, ja pasitepus jaučiu, kad kaip ir vėsina truputi, tik nežinau kas ten galėtų tokį poveikį duoti
Paakiams man visai patiko čampakų pomada iš KN, ja pasitepus jaučiu, kad kaip ir vėsina truputi, tik nežinau kas ten galėtų tokį poveikį duoti
bandyk tą kreminį
kokosų toks poveikis, jis laikomas vėsinančiu aliejumi, tinkančiu teptis vasarą
o man sviestmedis lig šiol nelabai patiko. Labiausiai kliūna kvapas, kuo jis man nepatinka taip - negaliu paaiškinti. Plius, kieta konsistencija. Dar kai oda veido mišri, tai apie jo panaudojimą šioje vietoje nedrįsdavau net pagalvoti Bet kreminis labai patinka, netgi mąstau, kad kai savaitgalį nesidažysiu, reikės visą veidą patepti ir pabūti, kad atsigautų
išbandžiau šiandien One Drop Only dantų pastos koncentratą (dar tokį gražų spalvotais šereliais šepetuką dovanų Violey pridėjo Bet buvo atiduotas MB, nes aš galiu naudoti tik super soft, blogiausiu atveju soft šepetėliu, o čia neaišku man visai, koks jis). Koncentrato 25 ml, užtenka tikrai lašelio, o kad užputojo Tekėjo puta net per ranką
va toks:
malonus mėtinis skonis, dantis ryte nušveitė iki girgždėjimo - kol kas labai patenkinta. Bus dar matyt, kaip elgsis jis po ilgesnio panaudojimo...
Farfalla mėtinę pastą per foliją pauosčiau, tai man jos kvapas toks negrynas pasirodė - lyg ir su anyžiais kažkiek
QUOTE(pilveliukas @ 2010 07 08, 21:14)
Tai visiskai netinka ! Man panasiai darosi nuo hamameliu hidrolato, net sudetyje kokio kremo ar gelio jei yra koks lasas-man dilgcioja, rausta veidas...
Gal tada tu man atgal atsiusk, jei sitaip netinka?
QUOTE(Satura @ 2010 07 09, 09:38)
išbandžiau šiandien One Drop Only dantų pastos koncentratą (dar tokį gražų spalvotais šereliais šepetuką dovanų Violey pridėjo Bet buvo atiduotas MB, nes aš galiu naudoti tik super soft, blogiausiu atveju soft šepetėliu, o čia neaišku man visai, koks jis). Koncentrato 25 ml, užtenka tikrai lašelio, o kad užputojo Tekėjo puta net per ranką
reikes zinoti! Nes as dar paieskose geriausiosios is geriausiuju pastos
QUOTE(Diva:) @ 2010 07 09, 08:53)
reikes zinoti! Nes as dar paieskose geriausiosios is geriausiuju pastos
ir kaina labai patraukli - 1,59 euro Jei toliau naudosis kaip tikras koncentratas, sakyčiau, labai ekonomiškas dalykėlis. Ir rankinuke nešiotis nedidelė tūbelė