QUOTE(Etama @ 2010 07 06, 20:19)
Nepapasakojau ir savo nutikimo su
Urtekramu
nu jei jus ne viena nerasot Uktekram'ui, einu as parasysiu
tegu zmo nes zino, kad ju sampunai saudo, ir isvada daro.
(siuo atveju, tai, zinoma, sakytu, nereikejo priedu pilti.. bet tie priedai daznai patys turi konservantus, kad negestu, todel vistiek keista kad sugedo)
agnuta, TekilaSunrise, Babi*, Diva:)
QUOTE(Satura @ 2010 07 07, 08:53)
DG, gražūs labai plaukai: ir ilgis, ir spalva, ir papurimas Gal čia auganti aukšto lygio fotografė monus rodo?
Nes tiek prirašai visokių pretenzijų jiems, kad nesitiki, jog tavo
nežinau, kaip juos iš priekio tvarkai, bet iš nugaros (aiškios, gerai suformuotos ir atskirtos bangos) jie atrodo kaip Holivudo žvaigždės Jennifer Aniston bangelės, kurios jai kainuoja bijau galvoti kiek ir apie kuriuos svajoja n moterų visame pasaulyje
dėl spalvos, tai trumpai parašyk, ar juodesnės, ar raudonesnės nori
tokiu graziu dalyku priraset, kad sedziu visa patenkinta ir pasikelus dabar
(nesvarbu, kad spuoguotu veidu ir plaukai i kuoduka pakausyje susukti
) isivaizduoju esanti
minimum Aniston
pretenziju tai visada yra, o kaipgi
as lyginu su ankstesniais savo plaukais. dabar sausesni, maziau blizga, maziau 'silkiniai'. nu ir dar spalva kolkas nepatinka.
as niekaip netvarkau plauku nei prieky nei nugaroj
man irgi tos celebriciu bangeles labai grazios. kiek prasiau kirpykloj, tai niekad man ju nepadare. pripurskia lako daugiausiai, kazka ten suka, lygina, iseinu su stagarinem garbanom , o ne bangom kaip jos atrodo pas zvaigzdes.
tikrai nezinau, kaip jos taip savaime pas mane pasidaro. man dabar idomu, kiek laiko po galvos isplovimo jos tokios islieka..
as nezinau, kokios spalvos noriu
cia blogiausia. nu, tiktu juoda, juodai raudona, juodai ryza...
del spuoguoto veido, jei rimtai, tai labai pagerejo situacija. praktiskai jau ir nebera spuogu, tik buvusiu liekanos
manau, padejo tai kad nebenaudoju riebiu kremu, alieju, kaukes, kuriu labai daug dariausi, andy geliukas - as ji labai myliu
QUOTE(Eve-line @ 2010 07 07, 10:22)
Merginos, vel kreipiuosi i jus.
zadu gaminti MB losjona po skutimosi, jo veidas labai labai jautrus.
naudosiu sezamu alieju, citrininiu verbenu hidrolato ir noretusi kokiu miltuku iberti. Kokie milteliai mazina sudirginimus? Gal kokie agurku ar aloe?
O gal hidrolata kitoki paimti, ar alieju? O gal koks EA yra
Gal ka nors kita ideti?
jetau nelabai zinau ka pirkti kai ziniu nulis sioj sferoj.
eteriniu nedeciau, jei jautri oda.
aloe ir agurkai skamba gerai
QUOTE(Babi* @ 2010 07 07, 13:06)
Kurios dažote plaukus su chna, basma ar tepate dažus per visą ilgį, ar tik šaknis (patį pirmą kartą)? DG, o kur tu perki visas tas žoleles?
pati pirma karta tai viska reikia dazyti, man atrodo, bent as taip dariau. o kai pqsieki norima spalva, galima turbut tik saknis, kad nesausint paties plauko.
ernesin rase, kad taip daro
as perku musu 'mazosiose indijose'
rajonuose, kur daug azijieciu. galvoju pabandyti dar internetu.