Labai šaunūs visų gaminiai
Aš jau laukiu atostogų ir tada suplanavus rimtai užsiimti gamyba
Gerą mėnesį naudoju Elyssambre tušą, tai nežinau nei ką pasakyt, šiaip tai galima išgauti gerą efektą su juo ir gerai laiko, bet praktiškai kiekvieną kartą dažantis išsimozoju
Kažkaip jis kabinasi tokia koše. Daugiau nepirkčiau, Hauscka tokių bajerių nedarydavo
Ir dar sunkiau nusivalo. Hauschkai praktiškai ir vandens užtekdavo, o šito su vandeniu jau nenuplausi.
QUOTE(Dovish @ 2010 07 05, 10:21)
Už keletos dienų išlekiu atostogauti, teks apsilankyti ir Vokietijoje. Turiu planą chuliganą ir kosmetikos parsivežti
Kiek pamenu, eco kosmetikos galima ir prekybos centruose ar vaistinėse rasti. Gal kas žino tiksliau? Būčiau labai dėkinga
QUOTE(Melajja @ 2010 07 05, 14:33)
Prieš savaitele svečiavausi Štutgarte, prekybos centruose neteko matyti eco kosmetikos nei Lidl, nei Real . Nemažą pasirinkimą mačiau tokuose mažuose kosmetikos-buities-maisto parduotuvėlese (Weleda, Lavera, Logona). Manau dar didesnėse vaistinėse turetu būt nemažas pasitinkimas, bet gal kiek brangiau.
QUOTE(gizma @ 2010 07 05, 16:36)
LAAAAABAI didelis pasirinkimas kosmetikos
Real'e tikrai yra Santes gaminiu, o jei ieskosit ne tik kosmetikos, tai siame prekybos centre labai daug bioproduktu.
Dar buna didesnese vaistinese - bent jau kiek teko lankytis, tai dr.Hauschka, Weleda ir pan teko matyt. O siaip teisybe - Vokietijoje daug mazu biokrautuveliu, kuriose galima rasti isskirtiniu produktu (vienoj tokioj esu macius didele gama biokvepalu
)
QUOTE(FruitSalad @ 2010 07 05, 21:23)
Rossman'e galima rasti Alterra kosmetikos, daugumoje vaistinių - Laveros, Dr.Hauschkos ir pan., prekybcentriuose kartais galima Weleda aptikt, didesniuose būna bio kosmetikos skyriai su Sante, Wellments. Be to, Vokietijoj daug mažesnių bio krautuvėlių (kaip pvz Reformhaus), tai jau ten visko yra, populiariausių firmų, Annemarie Borlind ir pan. Vokietijoj tokių dalykų vienas didžiausių pasirinkimų Europoje.
Per Joninių savaitgalį teko apsilankyti Berlyne. Tai net neįsivaizduojat su kokiu nusivylimu grįžau
Buvau vos ne sąrašą susidarius, ką nusipirksiu, bet grįžau be nieko, įsivaizduojat? Įsivaizdavau, kad Vokietijoj bio krautuvėlių turėtų būt vos ne ant kiekvieno kampo, o prekybos centruose kaip pas mus kokia
nivea, tai ten visokie sante ir pan. Gal nežinojau kur ieškot
Kai ką aišku aptikau, bet kainos pasirodė didesnės ar bent jau mažų mažiausiai panašios lyginant su siuntimusi iš Lietuvos.
Vaistinėse galima rasti Hauschkos, Weledos produkcijos, bet apie kainas jau rašiau.
QUOTE(Daddygirl @ 2010 07 06, 17:00)
Nufotografavo man dukra mano nauja spalva, su mob tel
Daddygirl, plaukai kokio grožio