QUOTE(FruitSalad @ 2010 07 05, 21:23)
Rossman'e galima rasti Alterra kosmetikos, daugumoje vaistinių - Laveros, Dr.Hauschkos ir pan., prekybcentriuose kartais galima Weleda aptikt, didesniuose būna bio kosmetikos skyriai su Sante, Wellments. Be to, Vokietijoj daug mažesnių bio krautuvėlių (kaip pvz Reformhaus), tai jau ten visko yra, populiariausių firmų, Annemarie Borlind ir pan. Vokietijoj tokių dalykų vienas didžiausių pasirinkimų Europoje.
atejau pasidziaugti nauju sampunu. turiu Annemarie Borlind
mano plaukai sausoki ir puciasi tai iki siol isbandziau urtekram- labai sausino ir siause plaukus, logonos vaikiska ir tamsiems plaukams- abu kietino plaukus, vaikiskas kiek geresnis man pasirode.dar sante isbandzius-rezultatai panasus buvo o sis sampunas labai man fainas, glotnina siektiek, gerai putoja, taupus, plaukai minksti. dabar naudoju su sante briliant balzamu tai kolkas man idealus derinys, bet jau noriu ir annemarie borlind balzama isbandyti.
Papildyta:
isbandziau (ant vyro savo, jis labai ilgais plaukais) rasulo moli vietoj sampuno.tai galiu pasakyti kad plaukai labai graziai atrode isplauti. jo galvos oda lai jautri ir linkus pleiskanoti tai po molinio plovimo nejaute jokiu nepatogumu ir nebuvo pleiskanu!
man paciai rasulo molis kaip veido kauke nepaliko ispudzio, o vat kaolino molis labai patiko veido odai.
nusipirkau neobio kremuka "cotton bloom" dienini. dar bandysiu ilgiau kad suprasciau ar tinka., taip pat prigriebiau logonos kauke gaivinancia.