sveikos po visu iseiginiu
reikia patarimo, ka daryti su labai jautria galvos oda, mano mama visai nebeturi kur detis, pas ja kaip ir pas mane seborejinis dermatitas, paskutiniu metu siaubingai issausejo galvos oda - niezti, fenu nebesinaudoja, galva plauti gali gan retai (sampunu cheminiu neatsisako, bet sita pirmoj vietoj reiktu keisti tas nelabasis sls). Terlionem visokiom neuzsiims, na gal ikalbeciau kokiu alijosium oda istepti, su aliejinem kaukem sunkiau, butu idealu koki losjona ar kazka tokio per nakti laikoma atrasti pirkti, bet kazkaip nemaciau tokiu priemoniu
QUOTE(krepsyte @ 2010 06 28, 06:50)
kol išsilydo vaškas ta temperatūra ir užkyla šiek tiek (~60 C ?). Klausiu, nes noriu pati kažko super lengvo pasidaryti
matyt, reikės paruoštą hidrolatą kažkiek pašildyti, bet tikrai ne iki 60 laipsnių, nes tą patį vašką prieš gaminant galima ir truputį atvėsinti - nebūtinai abi fazes kaitinti iki maksimalios temperatūros
QUOTE(Odora @ 2010 06 28, 07:28)
reikia patarimo, ka daryti su labai jautria galvos oda,
pirmas klausimas - o kodėl ji nekeičia šampūno, jei yra blogai? Kažkaip į galvą šauna raudonasis dobilas, kurio pas arbatas gaminančius galima rasti - tiek arbatos į vidų vartojimas, tiek galvos odos skalavimas šio dobilo nuoviru būtų gerai
QUOTE(Satura @ 2010 06 27, 19:13)
na, pafotografavau, bandysiu sudėti jūsų smalsumui
Satura, Tavo gaminiai
dėl lūpų balzamo, tai aš irgi ne per seniausiai gaminausi, bet be mangų sviesto, tai žinok, irgi grūdeliai matosi, kurie lygiai taip pat gražiai ant lūpų ištirpsta, kaip ir Taviškis balzamas. masčiau dėl ko taip galėjo atsitikti, nes kai gaminau ir supyliau į indelį, tai buvo vientisa masė (o gal tik taip atrodė ), o kai atvėso pasimatė tie grūdeliai. galvoju, gal dėl to, kad maišiau bičių vaška su gėlių vašku šiaip tai man jie netrukdo, tik taip įdomu, kame čia šaknys
QUOTE(agnuta @ 2010 06 28, 08:48)
kai atvėso pasimatė tie grūdeliai. galvoju, gal dėl to, kad maišiau bičių vaška su gėlių vašku
ir aš dėjau čampakos vaško Bet irgi netrukdo. Būtų blogiau, jei grūdeliai būtų kieti, kaip kad susidarę EM lūpų dažuose. Pastarasis produktas apskritai apgaulingai elgiasi, aš gi esu perlydžiusi tą EM dažą. Jis ištirpsta tolygiai, o atvėsęs vėl susigrūdėja
QUOTE(Satura @ 2010 06 28, 09:58)
ir aš dėjau čampakos vaško Bet irgi netrukdo. Būtų blogiau, jei grūdeliai būtų kieti, kaip kad susidarę EM lūpų dažuose. Pastarasis produktas apskritai apgaulingai elgiasi, aš gi esu perlydžiusi tą EM dažą. Jis ištirpsta tolygiai, o atvėsęs vėl susigrūdėja
o as dejau tik biciu, o grudeliu vistiek yra
Satura, ko dėjai į TB geliuką su šaltalankiais?
Šiaip labai smagu žiūrėti gaminių nuotraukas. Aš kai atgausiu savo fotoaparatą irgi bandysiu parodyti pastaruosius gaminius.
Šiaip labai smagu žiūrėti gaminių nuotraukas. Aš kai atgausiu savo fotoaparatą irgi bandysiu parodyti pastaruosius gaminius.
raminantis kremas ne man, o tėčiui buvo gamintas po skutimosi, nes oda pas jį labai sausa ir jautri, tai jeigu sudirgsta, tai ir pasitepa. Dabar vasarą naudoja tą gelį su ožkų pienu dažniausiai (kvepia tai jis jazminais ). Pati po depiliacijos pasinaudoju aloe sultimis, pirktiniu Argital kūno losjonu su papainu
Satura, o kur pirkai argital su papainu? pas mus yra? kurioj parduotuvej?
QUOTE(sher @ 2010 06 28, 10:47)
raminantis kremas ne man, o tėčiui buvo gamintas po skutimosi, nes oda pas jį labai sausa ir jautri, tai jeigu sudirgsta, tai ir pasitepa. Dabar vasarą naudoja tą gelį su ožkų pienu dažniausiai (kvepia tai jis jazminais ). Pati po depiliacijos pasinaudoju aloe sultimis, pirktiniu Argital kūno losjonu su papainu
įtariu, kad Satura į tą losijoną papaino pati pridėjo
QUOTE(Satura @ 2010 06 28, 08:52)
pirmas klausimas - o kodėl ji nekeičia šampūno, jei yra blogai? Kažkaip į galvą šauna raudonasis dobilas, kurio pas arbatas gaminančius galima rasti - tiek arbatos į vidų vartojimas, tiek galvos odos skalavimas šio dobilo nuoviru būtų gerai
sunaudojo kiek buvau nupirkusi, bet is serijos kazkokiu stebuklu nepastebejau man ir tie sls gerai na situo klausimu turiu ka veikti ilgam, o apie dobilus nezinojau, einu skaitinetis ir mama nuovirus kazkaip labiau pripazista tai gal ikalbinsiu
QUOTE(agnuta @ 2010 06 28, 10:50)
įtariu, kad Satura į tą losijoną papaino pati pridėjo
a nu tikrai gal ir taip
QUOTE(Dolphin @ 2010 06 24, 18:42)
gal esat mačiusios, kur pirkti lotoso ekstrakto/miltelių ar kažko panašaus, kad būtų galima įdėti į savos gamybos priemones? ar kažin iš vis yra toks dalykas?
Ka ketini su jais daryt? Kazkada pirkau pas Monica...
QUOTE(Diva:) @ 2010 06 28, 09:18)
Satura , na tikrai, galetum palepinti akis ir siela dazniau- o tas sveitiklis koks !!!
O mes ( kai kurios) turesime Nerolio eliksyro labai neuzilgo, vat !
O mes ( kai kurios) turesime Nerolio eliksyro labai neuzilgo, vat !
Diva:), žinai, kaip sakoma? Batsiuvys be batų Dažniausiai kitiems prigaminu, o sau dažniau kokį pirktinį naudoju, nes turiu nemažai, tinka, tai argi mesi? Į šveitiklį pridėk gintaro, tai ir šveis, ir patį tą vaizdo skanumą duoda jo grūdeliai
net laukiu, kol turėsit Parašyk, ar patinka naudoti, kaip tau kvapas? Ar uostei jį bent iki šiol??
QUOTE(pepkė @ 2010 06 28, 09:24)
Satura, ko dėjai į TB geliuką su šaltalankiais?
lauksim parodos
aloe milteliai citrininių verbenų hidrolate, hialuronas, vanilės eliksyras, šaltalankių aliejus (iš KN, tas grynasis), o dėl kvapo lašinau kažkokių ekstraktų iš AZ. Kai viskas susimaišė, gavosi labai apelsiniškas gaivus kvapas
QUOTE(sher @ 2010 06 28, 09:47)
pati prisidedu
QUOTE(Odora @ 2010 06 28, 09:53)
mama nuovirus kazkaip labiau pripazista tai gal ikalbinsiu
dar grįžusi pabandysiu susirasti savo užrašus, kas juose parašyta iš natūralių tokiems dalykams