Sveikos merginos.... pamenu kazkada buvo rasyta apie alieju kuris turi labai auksta SPF... gal galit priminti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 06 26, 15:23)
Sveikos merginos.... pamenu kazkada buvo rasyta apie alieju kuris turi labai auksta SPF... gal galit priminti
Ar ne kokosų?
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 06 26, 14:23)
Tikriausiai aviečių aliejus. Jis gali turėti net iki 50 SPF.
QUOTE(Etama @ 2010 06 25, 01:10)
dar domina ar yra vertu demesio:
-zalio atspalvio maskuokliu (raudoniui slepti) ir
-priemoniu melyniems paakiams maskuoti
-zalio atspalvio maskuokliu (raudoniui slepti) ir
-priemoniu melyniems paakiams maskuoti
is mineralines as naudoju everydayminerals zalia maskuokli tai patenkinta, tik dabar nerima kelia tas ju naujasis ingridientas, jie turi ir paakiams maskuoti priemoniu
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 06 26, 14:23)
Turiu išsisaugojusi kompiuteryje.
Tamanu (foraha) aliejus net 18-22 SPF, tačiau jį maloniausia naudoti mišinyje su kitais aliejais;
Sviestmedžio aliejus 6 SPF;
Makadamijų aliejus 6 SPF;
Sezamų aliejus 4 SPF;
Simondsijų (jojobos) aliejus 4 SPF;
Monoi 3 SPF;
Kokosų aliejus 2 SPF
merginos o kur kanapiu aliejaus galima butu nusipirkti plaukams? gal zinot kas?
QUOTE(sher @ 2010 06 26, 23:23)
merginos o kur kanapiu aliejaus galima butu nusipirkti plaukams? gal zinot kas?
as pirkau SP
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 24, 01:18)
nes as turiu 'pasinesima ant saldytuvo'
(kur kitos laiko?)
smulki svelni puta buna ir tiesiog alyvuogiu muilo bet gal pridejus lauro aliejaus dar fainesne kokia.. o Tu palygink su mano alyvuogiu muilu, kai naudosi (viena lyg turejai ziema?..) man idomu
(kur kitos laiko?)
smulki svelni puta buna ir tiesiog alyvuogiu muilo bet gal pridejus lauro aliejaus dar fainesne kokia.. o Tu palygink su mano alyvuogiu muilu, kai naudosi (viena lyg turejai ziema?..) man idomu
tip top kaip mano mama
aš apskritai aliejus laikau kambaryje, tik savo gamybos kremus ir gelius dedu į šaldytuvą
jei ir turėjau DG alyvuogių muilą, tai gali būti, kad jis tėvams atiteko Man labiausiai iš alepo muilo įsiminė smulki labai puta ir tas šilkinis muilo slydimo kūnu jausmas
QUOTE(Manija69 @ 2010 06 24, 10:59)
GPB esu turėjusi,man atrodo ir Satura,Palomina juos naudojo.
(Satura ar tu šį turėjai? )
(Satura ar tu šį turėjai? )
man atrodo, kad aš tik šampūnų buvau prisipirkusi išmėginti
QUOTE(Dolphin @ 2010 06 24, 17:42)
gal esat mačiusios, kur pirkti lotoso ekstrakto/miltelių ar kažko panašaus, kad būtų galima įdėti į savos gamybos priemones?
tikrai mačiau kažkokiame UK puslapyje
QUOTE(ernesin @ 2010 06 24, 23:46)
Merginos, o kokius jūs akių šešėlius naudojate ir kur perkate.
iš EM, bet bent jau man iš ten sunku spalvas pataikyti. Bet štai kelias pataikiau ir naudoju dabar
QUOTE(Etama @ 2010 06 25, 00:10)
o kodėl negalima turėtų būti?
QUOTE(Skaidrė @ 2010 06 25, 07:53)
Kazkuri, lyg Satura, minejo, kad šalavijų ea naudoja plaukams, gal galit kas tiksliau pasakyti? Ar tiesiog i šampūną įlašint?
tiesiog įlašinu plaudama arba į kaukę, kondicionierių
QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 25, 12:40)
Materia atsiunte info apie benzoin'a (aplamai) ir apie savo dabartines nuolaidas.
Jei kas negaavo ir idomu, galiu persiusti.
Jei kas negaavo ir idomu, galiu persiusti.
įdomu, bet jie vistiek į LT nesiunčia...
na, pafotografavau, bandysiu sudėti jūsų smalsumui
pirmiausiai - iš Graikijos parsivežta natūrali kempinė. Šiaip ji dar tamsesnė negu foto truputėlį:
tikiuosi, nerodys per tris puslapius
nerodo Antroje foto - kempinės struktūra iš arti.
neseniai mano gamintas lūpų balzamas su mango sviestu:
ir kitame indelyje iš arti - matosi mažyčiai grūdeliai, kurie ant lūpų sutirpsta. Čia gal dėl to, kad mangų sviestas iš KN, o jis grūdėtas:
o čia "dvifazis" kūno šveitiklis iš DG skysto muilo, balto nerafinuoto cukraus ir stambiau malto gintaro:
mano gamybos gelis su šaltalankiais, kasdien naudojamas ir giriamas MB:
tėčio gelis su ožkų pienu:
ir galiausiai raminantis kremas su šlamučių hidrolatu ir alantoinu:
jei blogai matysis, tai galėsiu kitą dieną pažaisti su nuotraukų kėlimo puslapiu ir pakeisti dydį
artimiausiuose mano planuose - mėtinio veido losjono gamyba. Tereik iš Monicos susirinkti ingredientus
Satura, viskas
Ir kempine labai smagiai atrodo, atrodo tokia minkstute
Kam naudoji raminanti krema, gal po depiliacijos ir pan.?
Is ko gaminsi metini veido losjona?
QUOTE(_Pandora_ @ 2010 06 27, 19:45)
Satura, viskas
ačiū Patiko fotografuoti, dažniau reikšiuosi - bus žodžiai paremti darbais
gėda prisipažint, bet kempinė dar neišbandyta
raminantis kremas ne man, o tėčiui buvo gamintas po skutimosi, nes oda pas jį labai sausa ir jautri, tai jeigu sudirgsta, tai ir pasitepa. Dabar vasarą naudoja tą gelį su ožkų pienu dažniausiai (kvepia tai jis jazminais ). Pati po depiliacijos pasinaudoju aloe sultimis, pirktiniu Argital kūno losjonu su papainu
dar sąlyginis tas pavadinimas. Nemėgstu šaldančių dalykų, bet norisi ko nors gaivaus vasarai, juolab, kad atituštintas jau Suki losjono pompuoklis. Noriu panaudoti Monicos pipirmėčių hidrolatą kaip pagrindą - kad vos vos jaustųsi kvapas mėtinis, bet neerzintų ir nešaldytų, imti minimalų kiekį aliejaus (dar nenusprendžiau, kokio - gal avokadų likutį sunaudosiu) ir daryti super lengvą variantą. Prieš jungiant abi fazes hidrolatą patirštinsiu su guaru ir bus liuks Ai, dar dėl tikrumo bus galima padažyti chlorofilu - kad žaliai gautųsi
QUOTE(Satura @ 2010 06 27, 22:05)
dar sąlyginis tas pavadinimas. Nemėgstu šaldančių dalykų, bet norisi ko nors gaivaus vasarai, juolab, kad atituštintas jau Suki losjono pompuoklis. Noriu panaudoti Monicos pipirmėčių hidrolatą kaip pagrindą - kad vos vos jaustųsi kvapas mėtinis, bet neerzintų ir nešaldytų, imti minimalų kiekį aliejaus (dar nenusprendžiau, kokio - gal avokadų likutį sunaudosiu) ir daryti super lengvą variantą. Prieš jungiant abi fazes hidrolatą patirštinsiu su guaru ir bus liuks Ai, dar dėl tikrumo bus galima padažyti chlorofilu - kad žaliai gautųsi
O hidrolatą pašildytą tirštinsi guaru? Nes aliejinė ir vandeninė fazė turi būti vienodos temperatūros pagal teoriją, o kol išsilydo vaškas ta temperatūra ir užkyla šiek tiek (~60 C ?). Klausiu, nes noriu pati kažko super lengvo pasidaryti