QUOTE(Palomina @ 2010 06 24, 14:14)
Turejau AO GPB balzama, o dabar turiu AO su zaliaja arbata (cia tas kur riebesniems plaukams)..
Kaip balzamai, tai man abu faini.. Tik GPB yra labai riebus, reikia ziuret, kad nepadauginti, nes tada man apsunkina plaukus, o su zaliaja arbata galiu ir daugiau uztepti ir nesuriebina plauku
Bet labai greitai naudojasi sis su zaliaja arbata.. Atrodo neseniai pirkau, o jau puse isnaudojau.. O GPB uzteko kokiem 9 menesiams
Del kvapu, tai aisku kiekvienam skirtingai yra, bet man tai GPB skaniau kvepia nei su z.arbata.. bet jau baigiu ir prie sio kvapo priprasti...
na ką, GBP jau pas mane, kaip didžiausia taupuolė prigriebiau didžiausia talpą, tai man tada turbūt metams užteks jei sakai jog toks skalsus
Pakvėpinti negalėjau nes kiekviena pakuotė užklijuota, bet namie pauosčius pasirodė malonus, nebent sudrėkus suintensyvės
Dar paėmiau Aubrey Organics sausos odos Travel rinkinuką(prausiklis, tonikas, kremas ir kaukė), tai atsiliepimai apie visas šias priemones bus greitu metu
Beje tuo
CIEL D'AZUR kremuku esu labai patenkinta, pralenkė jis man ir Argitalius, juo pasitepus oda tiesiog aksominio švelnumo pasidaro
Papildyta:Merginos, o kokius jūs akių šešėlius naudojate ir kur perkate. Šiandien Ekostudijoje žiūrinėjau BellaPiere, nu bet nekyla man ranka už vieną spalvą apie 40lt mokėti