QUOTE(Daddygirl @ 2010 06 23, 17:16)
as laikau moringa alieju saldytuve, tai jis sukietejo (kaip pvz sukieteja emu ar kokosas saldytuve). paverciau - nieks nebega
o kazin kur ji rekomenduoja laikyti?
nu, ir siaip azartas- rasti tai, kas sunkiai randama
raso, kad graikijoj jo pilna ir jis pigus... bet cia turbut tik vietiniams taip atrodo
nu tai uztai ir idomi Tavo nuomone, kai daugiau pabandei. ar turi tas muilas kazka ypatingo del to lauru aliejaus sudetyje?
klausimas, o kodėl išvis jį dėjai į šaldytuvą? Kiek pamenu rašei, kad jis labai stabilus, iki 5 metų galioja. Tai tikriausiai reikia laikyti tiesiog tamsioje sausoje vietoje, kaip ir kitus aliejus
Visą visą į šaldytuvą įkišai?
man azartas sunkiau pasiekiamiems dalykams
Siūlyčiau pirmiausiai pasidomėti, kurioje Graikijos vietoje to aliejaus nors vežimu vežk ir ar derinasi su kelionių planais
Gal net ir ne salose jo yra, o žemyninėje šalies dalyje. O gal ir atvirkščiai
tas muilas putojo smulkia puta ir labai lengvai slydo per odą. Ir nesausino jos - apie kūną kalbu. Veidui aš jo nenaudojau, kiek pamenu. Va ant šitos vietos pamuilinus tai pasimatytų, ką jis daro
bet irgi, bijau čia aiškinti, kad taip taip DG, nuostabus, stebuklingas tas aliejus, verta dėl jo galvą paaukoti
Nes neturiu visos sudėties, nežinau, kas dar dėta į tą muilą ir kaip gaminta, kas kėlė tokį efektą - gal koks slaptas ingredientas, neatskleidžiamas dėl komercinių paslapčių
QUOTE(*kakava* @ 2010 06 23, 18:02)
laba,
pridėsiu prie sąrašo parduotuvę iš uk
atsisiunčiau kremukų, tonikų
man patinko
http://www.handmadenaturals.co.uk/
kokia tavo oda?
Nes atkreipiau dėmesį, kad tiek jautriai, tiek visiems odos tipams skirtuose kremuose kaip taisyklė įeina sviestmedis, nors ir pagaminti jie su emulsiniu vašku. Įdomu, lengvi jie ar ne
prokruste, visur - peržiūrėjau po kelis straipsnius, blogus ir šitą bazę
Jeigu kremas sertifikuotas, tada daryčiau prielaidą, kad ir ingredientai turi būti aukščiausios kokybės, ne sintetiniai (kaip rašiau, kad tokia prielaida yra). Kita vertus, leidžia ir šiek tiek išimčių sertifikavimo agentūros, tai garantuoti, kad čia tikrai ne išimtys - negaliu