Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai - 66

QUOTE(Satura @ 2010 06 23, 16:46)
bet ŽaliaŽalia tikrai bent jau prekiavo kažkuo panašiu į Lakshmi pavadinimą  g.gif
puslapis fainas, nuotraukos - jau atrodo, kad ten geriau už EM  bigsmile.gif

Pačioj parduotuvėj neieškojau ir nemačiau, bet internetiniam puslapyje tikrai buvo prie gamintojų jie parašyti smile.gif O dabar nebėra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 23 birželio 2010 - 16:30
Gavau Daddygirl gerius, niekaip negaliu atsidziaugti, amber kvepia dieviskai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 06 23, 17:17)
ir kokiais natūraliais būdais gydotės "depresijas" visokias...  4u.gif

Nebent aromaterapija? EA garinimas? smile.gif Kai kurie (tiesą sakant, vos ne prie kas antro aip rašo ax.gif ) EA įvardinami kaip pakeliantys nuotaiką, padedantys nuo visokių depresavimų - anyžiaus, apelsinų, bazilikų, bergamočių, cinamonų, eukaliptų, greipfrutų, ylangų, levandų, mandarinų, pačiulių ir kt.
Papildyta:
QUOTE(eglute82 @ 2010 06 23, 17:31)
Gavau Daddygirl gerius, niekaip negaliu atsidziaugti, amber kvepia dieviskai wub.gif

Aha, rimto muilo kvapas... wub.gif Jis pas mane rgi laukia savo eilės smile.gif
Atsakyti

Mane citrinų ea ir eukaliptas nuteikia pozityviai ax.gif
Atsakyti

man apelsinai ir ylang ylang tikrai pakelia nuotaika, kazkokio gaivumo mintims suteikia 4u.gif
Atsakyti
as laikau moringa alieju saldytuve, tai jis sukietejo (kaip pvz sukieteja emu ar kokosas saldytuve). paverciau - nieks nebega smile.gif o kazin kur ji rekomenduoja laikyti?

QUOTE(Diva:) @ 2010 06 23, 15:11)
Dar jai muilo maza gyvenime  doh.gif   biggrin.gif  Nereikia tau jo  irnesakyk.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif
ar taip matos, kad del muilo to aliejaus noriu? biggrin.gif

nu gerai, prisipazistu, labiausiai jo noriu, kad pabandyt i muila smile.gif paieskojau seniai, lengvai prieinamo neradau ir nusiraminau. bet dabar prisidejo dar viena svarbi priezastis biggrin.gif - raso, kad jis labai gerai tamsiems plaukams (islaikyti, tamsinti spalva).
nu, ir siaip azartas- rasti tai, kas sunkiai randama smile.gif
raso, kad graikijoj jo pilna ir jis pigus... bet cia turbut tik vietiniams taip atrodo smile.gif

gal lauro lapu istrauka pasidaryti.. biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 06 23, 15:12)
bendrą kontekstą įvertinus, tai keistokas klausimas  tongue.gif Aš tavo muilų turiu tiek, kad Alepo muilas nebeaktualus  cool.gif

nori pirkti pati tokio muilo ar laurų aliejaus??

nu tai uztai ir idomi Tavo nuomone, kai daugiau pabandei. ar turi tas muilas kazka ypatingo del to lauru aliejaus sudetyje?

as noriu aliejaus.

QUOTE(Katherina @ 2010 06 23, 15:17)
Merginos, pamenu, kad buvo kalbėta, bet nepasižymėjau  doh.gif  kaip stabdyti plaukų žilimą, labai jaunam amžiuj...? Nežinau, ką daryti, turiu žilų plaukų  doh.gif

raso, kad tos indiskos zoles (amla, shikakai..)

eglute82, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 23 birželio 2010 - 17:18
QUOTE(Satura @ 2010 06 23, 16:46)
bet ŽaliaŽalia tikrai bent jau prekiavo kažkuo panašiu į Lakshmi pavadinimą  g.gif
puslapis fainas, nuotraukos - jau atrodo, kad ten geriau už EM  bigsmile.gif

ankščiau jie tikrai turėjo Lakshmi, bet čia seniai, kaip yra dabar - nežinau. Esu mamai pirkus avokadų toniką šio gamintojo, ji jo taip ir nesunaudojo doh.gif . Negaliu pasakyti tiksliai kodėl, manęs šis gamintojas kažkaip nežavi. ax.gif
Atsakyti
[quote=ernesin,2010 06 23, 16:37]
Ačiū, geriau tada rinktis sertifikuotus produktus 4u.gif

Jei cia apie Lakshmi, tai ji sertifikuota ICEA. Nezinau ar cia rimtas tas sertifikatas g.gif . Gal kas pakomentuos.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 06 23, 13:20)
Aišku, dėkuj už informaciją 4u.gif Gal dar ir kainą pameni? blush2.gif

Nu,galiu ir pameluoti,bet man atrodo,šampūnas ir kaukė po 32 Lt,balzamas lyg 28Lt. g.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 06 23, 13:40)
Merginos, gal žinote ar patikima „Lakshmi“ produkcija, kažkaip pirmą kartą apie ją girdžiu ax.gif prekiauja tik internetu, tai nėra kaip įsitikinti ar surašytos pilnos sudėtys rolleyes.gif

Aš esu pirkusi tik skutimo kremą Via natūralyje.Kvapas malonus,kremas irgi visai patiko,bet pirkau,nes reikėjo kremo ir ten tik šios firmos buvo.Kiek žiūrėjusi veido kremų ir šampūnų,labai jau ilgos sudėtys pas juos,gal jos ir geros,bet man kiti ingredientai net negirdėti.Nepasakyčiau,kad sužavėjo,lyg esu bandžiusi kremą ir ant rankos,man atrodo,kad kvapai jų keistoki man,nors skutimo kremas skaniai kvepėjo.
Atsakyti
laba,
pridėsiu prie sąrašo parduotuvę iš uk 4u.gif atsisiunčiau kremukų, tonikų thumbup.gif man patinko bigsmile.gif
http://www.handmadenaturals.co.uk/
Atsakyti
QUOTE(prokruste @ 2010 06 23, 18:37)
Jei cia apie Lakshmi, tai ji sertifikuota ICEA. Nezinau ar cia rimtas tas sertifikatas g.gif . Gal kas pakomentuos.

Tai italų sertifikatas, analogiškas (pačiu principu, detalės, aišku, visur šiek tiek skiriasi) kaip BDIH vokiečių, Eccocert prancūzų ir t.t. Nuo 2009 m. buvo įkurta COSMOS - vieninga sertifikavimo institucija ES, kuri apima daugelį iki tol egzistavusių. Palaipsniui žada nebelikti atskirų sertifikatų, COSMOS bus vieningas, skirtas ekologiškų ir atskirai natūralių gaminių sertifikavimui smile.gif Čia bus taip pat "priimtas" ir ICEA smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TekilaSunrise: 23 birželio 2010 - 18:13
[quote=Satura,2010 06 23, 16:31]
nežinau, bet pabandžiau pažiūrėti 4u.gif

dėl pirmojo ir taip, ir ne. Lyg ir saugus humektantas, bet yra studijų, kad gali sukelti dermatitą, venų trombus (bet pastaruoju atveju matyt jį reiktų valgyti ar gerti smile.gif ) Dar kitur rašo, kad jis toksiškas aplinkai ir apskritai yra sintetinis. Tai šito neužskaityčiau... Coumarin - jo yra augaluose, bet jis taipogi gali būti sintetinamas. O mes nežinom, koks jis nesertifikuotame kreme g.gif Toliau dėl trečio saugumo irgi yra abejonių g.gif

šiaip nėra tas cituojamas kremas blogas, bet vat yra pridėta šio bei to smile.gif

o kur ieskote info apie ingridientus.
As radau toki puslapi, kuriame tie ingridientai yra nurodyti kaip saugus
http://www.cosmetics...YL_OLIVE_ESTER/

tik del to coumarino neaisku g.gif Tai jei lakshmi sertifikuota, tai tas coumarinas naturalus?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prokruste: 23 birželio 2010 - 18:22