DAr kelios valandos, ne taip ir greit
QUOTE(Trema @ 2010 06 22, 14:33)
DAr kelios valandos, ne taip ir greit
Nu jo, reik susirast ką nors veikt, kad laikas greičiau prabėgtų
Nieko neišeis veikt
QUOTE(juste909 @ 2010 06 22, 15:34)
Eina sau kaip nervuoja, jog tiek laukt reikia.. galetu buti taip, nunesi dokumentus, atestata ir pasako iskart prieme, neprieme...
taaip jaudinuos.. greiciau, greiciau, greiciauuu...
taaip jaudinuos.. greiciau, greiciau, greiciauuu...
Laukiam laukiam
QUOTE(Apple_Eater @ 2010 06 22, 15:48)
Greičiau greičiau...
Papildyta:
Gal visos stojančios parašom savo skype'us, bus patogiau rašyt. :>
Papildyta:
Gal visos stojančios parašom savo skype'us, bus patogiau rašyt. :>
Gerai mano sandra04010
Tai gal geriau kokiai vienai į pm?
p.s. nerašykitės skypių, nes forumas mirs
visur tokių yra visur ***** pasauly neteisybės, nelygybės, korupcijos pilna, saulinė ne išimtis..
čia gal apie barbę šneki? jei ta pati, tai oj pas mus kaip vieną berniuką išskirdavo, kad vos ne jam šiukšles net nešti liepdavo gaila man jo buvo, bet tokia kiaura ta mokytoja, sėkmės dar ištemti kitais metais tik jei nesirinksi 11 klasėj vokiečių, nesakyk jai tik, tempk kuo ilgiau, nes kai mes pasakėm, kad nei vienas nesirinks, visiems iš kart vidurkius sukirto
QUOTE(Sandryte7 @ 2010 06 22, 15:20)
O ar yra mokytojų kurie pasirenka savo numylėtinius, o i kitus nekreipia dėmesio?
visur tokių yra visur ***** pasauly neteisybės, nelygybės, korupcijos pilna, saulinė ne išimtis..
QUOTE(_shopaholic_ @ 2010 06 22, 15:25)
niekada taip dar nebuvo, tik vokiečių mokytoja mėgsta "nemylimus" pasirinkti
čia gal apie barbę šneki? jei ta pati, tai oj pas mus kaip vieną berniuką išskirdavo, kad vos ne jam šiukšles net nešti liepdavo gaila man jo buvo, bet tokia kiaura ta mokytoja, sėkmės dar ištemti kitais metais tik jei nesirinksi 11 klasėj vokiečių, nesakyk jai tik, tempk kuo ilgiau, nes kai mes pasakėm, kad nei vienas nesirinks, visiems iš kart vidurkius sukirto