QUOTE(ritno @ 2012 06 22, 08:40)
Sveiki, kaip sekėsi rašyti testus, kaip jums matematika
Na kaip ir neblogai, tačiau matematika tikrai nepadėjo, buvo sunkoka, tačiau vis dar tikiuosi įstoti.
QUOTE(GaLi @ 2012 06 24, 17:43)
Na kaip ir neblogai, tačiau matematika tikrai nepadėjo, buvo sunkoka, tačiau vis dar tikiuosi įstoti.
Taip tikrai sunkoka, tai visai pasidarė neaišku su tuo įstojimu, o koks tavo vidurkis iš tų pagrindinių dalykų jei ne paslaptis
QUOTE(ritno @ 2012 06 25, 11:50)
Taip tikrai sunkoka, tai visai pasidarė neaišku su tuo įstojimu, o koks tavo vidurkis iš tų pagrindinių dalykų jei ne paslaptis
9,6 todėl tikiuosi, kad vidurkis mane išgelbės, tavo?
Be to gal kas žino, kaip sumuos vidurkį ir testo rezultatus?
Labas. Aš su tokiu klausimu. Mano dukra mokosi senamiesčio progimnazijoj (tiksliau "Aušros" gimnazijos pastatas ir mokytojai) 8-oje kl. Kitais metais įkalbinėju ją pereiti į "Saulę", bet ji nelabai nori, gaila draugus palikti ir t.t., ir pan. Gal kas mokėtės Aušroj, o paskui perėjot į Saulę? Gal galėtumėt palyginti, patarti? Šiaip dar girdėjau tokį gandą, kad Saulės gimn. yra padaryti kažkokie rūkomieji mokiniams Čia turbūt tikrai nesamonė?
Tikrai nesąmonė
sveiki,perskaiciau visa tema,bet daugiau snekos apie stojamuosius,nei apie pacia gimnazija na,tai esami gimnazistai,pasipasakokite po pirmuju mokslo metu-kokios nuotaikos,kaip sekesi,kas nuvyle ar pateisino lukescius? dukra renkasi tarp ,,Saules' ir ,,Rasos" gimnaziju.Kazin ar galima bandyti i abejas stoti ?nes vienoje gimnazijoje testas 04.04 kitoje 04.11 ar niekas taip nebandete?bet realiai turbut neimanoma del dokumentu -neatiduos nesuzinojus testo rezultatu