Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Saulės" gimnazija

Kaip Saulės uniforma vadinas? Nu, koks pavadinimas?

EDIT: Radau smile.gif (Karvelis 1-76)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bellizimo: 28 liepos 2010 - 21:06
Bet ar taip sunku tuos sarasus sudaryt? Vistiek puse istojusiu parase su kuo nori buti klasese, tai darbo vistiek maziau.
Jezuituose bent sarasus iskart paskelbdavo ;DD
Atsakyti
Kai as i fuksus ejau atsimenu gan anksti paskelbe... Realiai po atviru duru (kuriose nebuvau) jau ir buvo sarasai : ) Gal siemet uzsitese siek tiek... Sarasai vos tik pasirodo kabo ant pagrindiniu duru ir buna paskelbti mokyklos puslapyje.

Jei kam kyla kokiu klausimu apie sita istaiga klauskit.. tebesimokinu cia, dar tik i treciokus balatiruosiuos, bet manau per 2 metus jau kazkiek mokykla pazystu smile.gif
Papildyta:
Dar del tu uniformu.. Matau nemazai klausimu iskilo smile.gif

Realiai galit pasisiut vos ne betkokia... Uniformu koridoriuose netgi ivairiu atspalviu galima pamatyt (labiau vaikinu, nei merginu), bet reiktu siutis pagal duota medziaga (juk jum dave tuos lapus su uniformom smile.gif? ) Panos vaiksto su gerokai trumpesniais sijonais nei reikalaujama, ar kitokio sukirpimo ir niekas jom del to galvos nekvarksina..
Mokykla labai isijautus i fuksu baimes varymo ipatybes... Tiek atrodo prigasdina, kad utiutiu... Jiem labai atrodo, kad tai vercia tobuleti, galbut tai tiesa... Siumetiniai fuksai turetu gauti tos baimes dar daugiau, kadangi tikriausiai pastebejot kaip mokyklos reitingas krito (is 5 i 18 vieta smile.gif )...

Svarbiausia naujokui: Neimt i galva, kad kazko kabinejas mokytojai, jei matys, kad nebeveikia gasdinimas jis greit nustos... Nenoriu isgasdinti (ir as), bet sakyciau pirmas ispudis mokytojams ir aukletojams tures dideles itakos visiems pirmiems metams.. Pasimokom pirmiems kontroliniams ir turesit ramesny gyvenima primoje klaseje smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rezidentas: 04 rugpjūčio 2010 - 13:44
Nu va. Siandien buvau matuotis aprangos. Tik man sijonas per trumpas buvo biggrin.gif prasiau ilgesnio, bet padare gan trumpa biggrin.gif o siaip apranga grazi smile.gif Rezidente, sakei, kad vaiksto visokio atspalvio uniformom? blink.gif Turiu broli, tai kai mes buvom nuvazeve siutis aprangos, tai mama klause ar galima tarkim is kokios bazes jam nupirkti apranga, tipo maziau kainuotu, tai ji sake kad neleidzia vaiksciot. Turi buti butent tokia kokia reikia. ax.gif o delto kad pirmas ispudis turi itakos ateinantiems metams, tai visiskai pritariu thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal ir kvailas klausimas, bet kas tie fuksai? biggrin.gif
Atsakyti
Naujokai smile.gif
Atsakyti
Kaip pagarbiai naujokus vadina xD

O gal galėtum apie modulius papasakoti? Kiek jų galima turėti, kada ir kaip jie vyksta ir pnš?
Atsakyti
Nuo mokytojų priklauso, ar daro modulį, bet šiaip jų belenkiek, bet nieks neina, nes bent jau pirmose klasėse tikrai nereikia jokių modulių manau tongue.gif
Atsakyti
Atsiėmiau uniforma!! thumbup.gif tongue.gif biggrin.gif Graži man ji biggrin.gif tik tiek, kad be atlapų... rolleyes.gif
Atsakyti
Heh, o aš su atlapais dariaus biggrin.gif
Atsakyti
O as kita savaite atsiimsiu smile.gif
Atsakyti
Aš šią praitą savaitę jau atsiėmiau viskas su ja ok, biggrin.gif bet nepatiko kad be atvartų švarkas verysad.gif verysad.gif
Atsakyti