Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno "Saulės" gimnazija

QUOTE(EllenaAa @ 2010 07 21, 19:47)
Jo, mano uniforma bus grynai pagal tą lapą. VELNIAVA!! biggrin.gif Ech... Nžnau kaip ten išeis, bet spėju, kad bus... BAISUUUU!!! Ką padarysi biggrin.gifD Po kelių metų, kai išaugsiu (tikiuosi, kad išaugsiu arba uniformai kas nutiks biggrin.gif) siūsiuos naują. Gražią biggrin.gif

Na žinai, kai ateis tas laikas kai išaugsi, tai gali būt, kad jau 12kl. egzaminus reiks laikyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(blondeee @ 2010 07 21, 21:30)
Na žinai, kai ateis tas laikas kai išaugsi, tai gali būt, kad jau 12kl. egzaminus reiks laikyt  lotuliukas.gif

Nu gal, bet aš tikiuosi kad jai kažkas "netyčia" nutiks po kelių metų biggrin.gifD Bent švarkui? :DDD
Atsakyti
Duh.. Kaip užkniso laukt kol pasirodys sarašai klasių... Ar man pasirodė ar čia kažkas rašė, jog kažkurios mamai sakė, kad bus birželio pabaigoj arba liepos pradžioj? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(EllenaAa @ 2010 07 23, 23:00)
Duh.. Kaip užkniso laukt kol pasirodys sarašai klasių... Ar man pasirodė ar čia kažkas rašė, jog kažkurios mamai sakė, kad bus birželio pabaigoj arba liepos pradžioj? biggrin.gif

Sakė, sakė mano mamai ;D bet kaip nėr sarašų taip nėr... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dalilyte10 @ 2010 07 24, 11:37)
Sakė, sakė mano mamai ;D bet kaip nėr sarašų taip nėr...  schmoll.gif

Nu... melagiai biggrin.gifD
Atsakyti
Neveltui rasiau, kad atostogauja ;D
Atsakyti
QUOTE(blondeee @ 2010 07 26, 15:38)
Neveltui rasiau, kad atostogauja ;D

Bet tai jeigu sakė, kad bus apie liepos pradžią, bet nėra, tai melagiai biggrin.gifD
Atsakyti
QUOTE(EllenaAa @ 2010 07 23, 23:00)

Man rodos, kad rugpjucio pabaigoje bus visi sarasai smile.gif
Atsakyti
Sulauksim mes tu rezultatu greitai, nes jau 2 vasaros menesiai taip praleke, o ka jau apie 1men kalbet biggrin.gif
Atsakyti
Pritariu biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
mano mama paskambino i saules gimnazija tai sake kad sarasai bus tik rugpjucio menesio antroje puseje... o__O ir tai dar nezino ar paskelbs saules puslapy ar sarasai bus tik pacioje mokykloje >__<.
Atsakyti
QUOTE(Gretu. @ 2010 07 28, 08:55)
mano mama paskambino i saules gimnazija tai sake kad sarasai bus tik rugpjucio menesio antroje puseje... o__O  ir tai dar nezino ar paskelbs saules puslapy ar sarasai bus tik pacioje mokykloje >__<.

Aisku.... Geriau butu kad saules puslapi tuos sarasus idetu.... 4u.gif
Atsakyti