Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(Forget @ 2010 07 06, 12:49)
g.gif o kada skrendančiojo pavardę pakeisit?

ka as zinau blush2.gif isvis pirma syki gyvenime pirkau bilieta lektuvu skrydziui, taciau gyvenimas apsiverte 180 laipsniu kampu ir nebegalesiu pasinaudoti. Nesuprantu nei apie keitimus nei apie kazka kita. Na, jei procesas sudetingas, tai jau tiek to, liks tie bilietai nepanaudoti man
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 07 06, 12:49)
g.gif o kada skrendančiojo pavardę pakeisit?

Visada buvo galima. Šiuo metu pavardės keitimas kainuoja 100 eurų skrydžiui į vieną pusę.
Atsakyti
QUOTE(Mindauqas @ 2010 07 06, 13:14)
Visada buvo galima. Šiuo metu pavardės keitimas kainuoja 100 eurų skrydžiui į vieną pusę.

Matai aš tundra supratau, kad bilietus nori oro uoste parduot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindauqas @ 2010 07 06, 13:14)

xexe, nu tada taip ir liks tie bilietai smile.gif edinburgas-kaunas-edinburgas viso 45svaru tekainavo. neapsimoka keitinet pavardes uz tokias sumas smile.gif
Atsakyti
Sakykit, o kur perkat tuos maiselius permatomus kosmetikai, skysciams? smile.gif
Atsakyti
Sveiki, perkant bilietą padariau klaidą rašant pavardę. Ar tiesa, kad gali būti iki 3 klaidų ir nieko nereikia daryti. Be to pamaniau, kad bus reikalingas registruotas bagažas. Kaip reikėtų dasipirkti, nes pačiai niekai nedaeina...Ir klausimas ne į temą. Londone reikės nusigauti iki centro. Pigiausiai išeina su "Easybus". Įdomu tai, kai mėgini pirkti vienam asmeniui, tai kaina gaunasi pigesnė nei 4 žm. Tai negi pirkti 4 atskirus bilietus? Iš anksto dėkoju už pagalbą. O ji labai reikalinga. Jūsų dėka išdrįsau nusipirkti nebrangius bilietus ir visa kita..
Atsakyti
QUOTE(Ilaria @ 2010 07 06, 14:49)
Sakykit, o kur perkat tuos maiselius permatomus kosmetikai, skysciams? smile.gif

droge yra smile.gif as pirkau maximoj, ten buvo visokiu dydziu tu maisiuku pakuotej, tai issirinkau labiausiai panasu i 20x20cm biggrin.gif
Atsakyti
noriu paklausti kaip del sokoloda galima pasiimti i rankini bagaza??/
Atsakyti
QUOTE(tesle @ 2010 07 06, 21:05)
noriu paklausti  kaip del sokoloda galima pasiimti i rankini bagaza??/

drasiai biggrin.gif
Atsakyti
mačiau kaip Kaune pirko tuos mkaišelius iš automato, 2lt kainavo. man atrodo ten du maišiukai buvo....

Bet tai juk nežiūri į kokį maišelį susidėsi, aš buvau susidėjus visai nuo kitko, į tokį kietesnį užtraukiamą permatomą loreal maišiuką, niekas nė žodžio.. nemanau, kad esmė į kč tu dėsi, bile kad permatomas..ir tų dydžių niekas nematuos, nugi neturėsi dyydžiausio kaip tašė...
Atsakyti
Aš maldauju Jūsų, pasakykite, kad nieko tokio jei neįrašiau antro vardo, nors pase jis yra? Kas man bus, ką daryti? Jau užsisakiau skrydį...
P.S. Bilietus iš karto spausdinti kai užsisakai (duoda lyg tais kažką spausdint, bet ar čia bilietukai ar tik šiaip patvirtinimo kodai?) ar kai jau registruojiesi į skrydį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chochotrona: 07 liepos 2010 - 08:37
Nu raz maldauji, pasakysiu, kad čia ar ne čia, žodžiu,kažkur skaičiau - lyg ir nieko tas antras vardas... Nu pirmas yra, pavardė yra, ko dar...
Atsakyti