Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(Ice @ 2010 06 30, 19:17)
O kaip del tu 15 kg? Ar labai labai grieztai ziuri, ne vieno gramo daugiau neleidzia?  doh.gif

Siandien Bristolio oro uoste turejome 4 "čiumodanus" ( dviese po 2) po 15,9 kg doh.gif Kai buvo viename virs 16 kg, liepe persideti i rankine. Teko sugrusti i kuprine batus cool.gif O paskui si bei ta susikrauti i kisenes, kad kuprines tilptu i ta rema jau pries pat skrydi kai tikrino smile.gif Laimei, viskas sekmingai, bet kuprineje tai tikrai daugiau nei 10 kg praveziau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 02 liepos 2010 - 00:20
QUOTE(a79 @ 2010 07 02, 00:03)
Netikiu, kad grąžintų  g.gif Tuo labiau, kad ir pagrindo tam nėra jokio, jei neskaitai kas ant bilieto parašyta, "nieks kits čia nekalts".... liaudiškai tariant, š-kančių traukinys nelaukia  blush2.gif

Dabar tik dėl aiškumo paklausiu, ir, aišku, dėl cekavumo  blush2.gif Kiek tas "ženkliai paankstinta"? Tipo, perkant bilietus vienas laikas nurodytas, o chekinantis ant bilieto "atsirado" visai kitas? Nesugaudau situacijos  blush2.gif

kai rezervavosi prieš kelis mėnesius, grįžimo laikas buvo popiet (apie ketvirtą, o gal net septintą, jau dabar nepamenu), o galutinai chekinantis prieš kelias dienas iki išskridimo iš LT, tai neatkreipė dėmesio, kad skrydis pakeistas į 7 ryto...
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 07 01, 20:44)
sorry, jei jau buvo apie tai rašyta, bet neturiu laiko perskaityti temelę  4u.gif 

brolis skrido prieš kelias savaites į Londoną su ryanairu....nuvažiavo normaliai, o grįžtant neapsižiūrėjo, kad tuose savo atsispausdintuose lapuose jau yra nurodytas pakeistas skrydžio laikas, t.y. ženkliai paankstinta....taigi jie pavėlavo į lėktuvą,,,teko  pirkti bilietus iš naujo ir išskristi po kelių dienų ....

Gal kam teko susidurti su panašia situacija???? ar Ryanairas gražina kažkiek pinigėlių už pražiopsotą skrydį  blush2.gif ? kažkaip nerandu informacijos apie tai internete?`

Gali but, kad grazintu tik uz pati bilieta, bet ne oro uosto mokescius. Bent jau man su Lufthansa taip buvo.
Atsakyti
http://www.delfi.lt/...a.d?id=34107315
verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgakase @ 2010 07 02, 12:52)
kai rezervavosi prieš kelis mėnesius, grįžimo laikas buvo popiet (apie ketvirtą, o gal net septintą, jau dabar nepamenu), o  galutinai chekinantis  prieš kelias dienas iki išskridimo iš LT, tai neatkreipė dėmesio, kad skrydis  pakeistas į 7 ryto...

Nu jo, tikrai kad ženkliai laikas pakeistas, keista, kad jokio įspėjimo nebuvo g.gif O jei dar susiplanavus skrydį su persėdimu, tai trauk devynios, visa kelionė verčias aukštyn kojom doh.gif Galų gale, pastebėjus apie pasikeitimą tik chekinantis, ir tai jau problemų gali būt krūva (nes bent jau aš chekiną paprastai paskutinėm dienom darau)
Atsakyti
QUOTE(a79 @ 2010 07 02, 14:42)
Nu jo, tikrai kad ženkliai laikas pakeistas, keista, kad jokio įspėjimo nebuvo  g.gif O jei dar susiplanavus skrydį su persėdimu, tai trauk devynios, visa kelionė verčias aukštyn kojom  doh.gif Galų gale, pastebėjus apie pasikeitimą tik chekinantis, ir tai jau problemų gali būt krūva (nes bent jau aš chekiną paprastai paskutinėm dienom darau)

Siaip dazniausiai turetu bent email'u pranesti, kad skrydzio laikas pakeistas. Uztai butina pasitikrint savo email'a pries skrydi. Na, man 1 karta taip buvo, tai atsiunte laiska...
Atsakyti
hm, tikrai reikia tikėtis, kad naujų krypčių bus. Gaila, kad Žironą nuima.

QUOTE(goddess @ 2010 07 02, 15:02)

Atsakyti
YRA PIGIU SKRYDZIU I BARSELONA RUGSEJI - SPALI, GAILA KAD JAU NUSIPIRKAU verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pozzeco @ 2010 07 02, 19:37)

Papildyta:
QUOTE(pozzeco @ 2010 07 02, 19:37)

Gaila, kad ir Birmingema nuima, susidarydavo pilnas leltuvas. Vieniems zmonems budavo arciau vaziuoti is Birmingemo, negu is Londono, tai nejaugi neatstatys?
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 07 01, 20:46)
Man tai atrodo, kad jie niekam nieko negrąžina mastau.gif Net kai jų klaida būna, ilgai tąsosi, o jau kai žmogaus - be šansų unsure.gif

mano puskėj grąžino pinigus, kai ji pavėlavo į lėktuvą su dukra, na aišku,buvo kaip ir jos kaltė, kad važiavo paskutinę minutę, bet pagal visą situaciją kaip aš sujpratau (nes man prašė išverst į anglų kalbą), kad ten užsidarė anksčiau nei kad turėjo, žodžiu, į tą vieną pusę bilietų kainą sakė gražino g.gif

o dėl to nueklto laiko,tai labai jau neligiška, kad neatsiuntė emailu, gal nematė g.gif
Atsakyti
Turiu klausimuką.
Begalo atsiprašau jei apie tai buvo kalbėta anksčiau. Bet į kelionę turiu pasiimti laptopą. Kaip su jo gabenimu? Aš užsisakiau registruotą bagažą. Žinoma, kompas turės būti visada su manimi. Man neštis kaip rankinį bagažą (viskas būtinai turi būti dėkle kompo) ar galima rankinę ir atsirai kompo tašę? Dėkoju. Papildomai niekur nereikia pranešt, kad bus kompas?
Dėkoju. Norėčiau kad neišmanėlei smulkiai paaiškintumėte.
Atsakyti
QUOTE(chochotrona @ 2010 07 03, 21:07)
Turiu klausimuką.
Begalo atsiprašau jei apie tai buvo kalbėta anksčiau. Bet į kelionę turiu pasiimti laptopą. Kaip su jo gabenimu? Aš užsisakiau registruotą bagažą. Žinoma, kompas turės būti visada su manimi. Man neštis kaip rankinį bagažą (viskas būtinai turi būti dėkle kompo) ar galima rankinę ir atsirai kompo tašę? Dėkoju. Papildomai niekur nereikia pranešt, kad  bus kompas?
Dėkoju. Norėčiau kad neišmanėlei smulkiai paaiškintumėte.

Jeigu vežiesi laptopą jis turi būti tame bendrame (viename) krepšyje (bagažo vienete). Jeigu reikalingas laptopo krepšys, jis taip pat turi būti tame rankiniame bagaže.

Rankinės ir laptopo krepšys negali būti atskirai. Ir jų bendras svoris (pvz. rankinio lagamino su jame esančiu laptopu ir jo krepšiu) negali viršyti 10 kg.

Laptopas lagamine turi būti lengvai pasiekiamas, nes kai apsauga skanuos krešį, laptopą reikia išimti iš krepčio patikrai.
P.S. Į priduodamą lagaminą laptopo dėti nepatarčiau.
Atsakyti