QUOTE(radviliux @ 2010 08 30, 16:35)
Tad, Jelerny, neskleisk dezinformacijos. Rankinis bagazas gali buti tik 1 vnt, spec ismatavimu ir svert tiek kiek reikia. ypac Ryanair i tai grieztai ziuri.
o tai teks oro uoste tases kraustyt
o tai teks oro uoste tases kraustyt
Parasiau taip kaip buvo man, niekas nieko nematavo, na gal del to kad vizualiai mate kad atitinka reakalavimu, bet ir nesvere, ir atgal skrendant tada tikrai manes nepraleistu, nes virsijau leistina svori 3kg. Turejau ne 10 o 13.
Cia jau tik muitininkai zino kieno bagaza kratyti, kieno ne, kieno sverti/matuoti o kieno ne.
Nemaciau nei vieno keliautojo kuris bagaza kistu i ta forma Nors vizualiai tikrai maciau kad ne visi atitinka standartu.
Bet aisku, geriausia daryti viska pagal taisykles
QUOTE(Mariposa @ 2010 08 30, 19:42)
Butinai isidekite gimimo liudijima. Kaunas yra vienintelis ES oro uostas, kuriame gimimo liudijima pateikti butina, norint irodyti, jog vezi savo vaika Niekur Europoje Jusu tikrai gimimo liudijimo neprasys, bet Kauno oro uosto darbuotojai laikosi siek tiek kitokiu taisykliu, todel visuomet isidedu gimimo liudijima.
Mano atveju ES niekad nera kile jokiu problemu, nors keliauju labai nemazai. O Kaune, tai visk uzkliuna, kad gal sese vezu o ne dukteri (musu pavardes mat visiskai identiskos)
Mano atveju ES niekad nera kile jokiu problemu, nors keliauju labai nemazai. O Kaune, tai visk uzkliuna, kad gal sese vezu o ne dukteri (musu pavardes mat visiskai identiskos)
Aciu, butinai isidesiu