Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(radviliux @ 2010 08 30, 16:35)
Tad, Jelerny, neskleisk dezinformacijos. Rankinis bagazas gali buti tik 1 vnt, spec ismatavimu ir svert tiek kiek reikia. ypac Ryanair i tai grieztai ziuri.
o tai teks oro uoste tases kraustyt cool.gif

Parasiau taip kaip buvo man, niekas nieko nematavo, na gal del to kad vizualiai mate kad atitinka reakalavimu, bet ir nesvere, ir atgal skrendant tada tikrai manes nepraleistu, nes virsijau leistina svori 3kg. Turejau ne 10 o 13.
Cia jau tik muitininkai zino kieno bagaza kratyti, kieno ne, kieno sverti/matuoti o kieno ne.
Nemaciau nei vieno keliautojo kuris bagaza kistu i ta forma smile.gif Nors vizualiai tikrai maciau kad ne visi atitinka standartu.
Bet aisku, geriausia daryti viska pagal taisykles mirksiukas.gif

QUOTE(Mariposa @ 2010 08 30, 19:42)
Butinai isidekite gimimo liudijima. Kaunas yra vienintelis ES oro uostas, kuriame gimimo liudijima pateikti butina, norint irodyti, jog vezi savo vaika  biggrin.gif Niekur Europoje Jusu tikrai gimimo liudijimo neprasys, bet Kauno oro uosto darbuotojai laikosi siek tiek kitokiu taisykliu, todel visuomet isidedu gimimo liudijima.

Mano atveju ES niekad nera kile jokiu problemu, nors keliauju labai nemazai. O Kaune, tai visk uzkliuna, kad gal sese vezu o ne dukteri (musu pavardes mat visiskai identiskos)  biggrin.gif

Aciu, butinai isidesiu mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai vat butent, tu parasei kaip tau buvo, as parasiau, kaip man buvo. ir galiu pasakyti, kad bagazo ismatavimus tikrino.
tuo tarpu, kai tu rasai, kad "bagazo ismatavimu tikrai niekas netikrina". zmogeliai, cia SM forume prisiskaite tokiu patarimu, gali per daug atsipalaiduoti, ir bagaza susikrauti i per didelius "cemodanus". tada oro uoste jiems iskiltu nemazu problemu.

Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 08 31, 10:05)
Nemaciau nei vieno keliautojo kuris bagaza kistu i ta forma  smile.gif

O aš mačiau, ir ne vieną. Kaune, visai neseniai...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 08 31, 13:06)
O aš mačiau, ir ne vieną. Kaune, visai neseniai...

Gali buti, nesiginčiju, juk ne veltui tos formos pastatytos smile.gif

Einu ieskoti info apie registruota bagaza, noriu isideti stipriuju gerimu ir voverusku biggrin.gif
Atsakyti
Prasau padekit ax.gif
Dariau apmokejima, praso ivesti CVV Number...............kas tai yra blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutely @ 2010 08 31, 14:56)
Prasau padekit  ax.gif
Dariau apmokejima, praso ivesti CVV Number...............kas tai yra  blush2.gif

kitoje korteles puseje esantis trizenklis skaicius mirksiukas.gif
Atsakyti
kristina.p ar tai paskutiniai3 skaiciai???
Nes randu 7 skaicius kitoje puseje blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rutely @ 2010 08 31, 15:05)
kristina.p ar tai paskutiniai3 skaiciai???
Nes randu 7 skaicius kitoje puseje blush2.gif

Ne Kristina, bet atasakysiu. biggrin.gif Taip, trys paskutiniai skaiciai. bigsmile.gif Pas mane jie net nutole siek tiek nuo pirmuju keturiu. biggrin.gif
Atsakyti
Jei atsiskaitoma su Visa Virtuon, tai tie CVV2 aplamai yra ne ant pačios kortelės, o tame voke, kur visa sutartis, ant atskiro lapeliuko.
Atsakyti
aciu uz pagalba, jau pavyko susimoketi 4u.gif
o jei nesunku, gal paaiskinsit, kam reikalingas tas check-in online
raso, kad dar reikes registruotis pries skrydi.... g.gif nesupratau
Atsakyti
QUOTE(rutely @ 2010 08 31, 17:43)
aciu uz pagalba, jau pavyko susimoketi  4u.gif
o jei nesunku, gal paaiskinsit, kam reikalingas tas check-in online
raso, kad dar reikes registruotis pries skrydi.... g.gif  nesupratau

kai padarysi check in, gausi įlaipinimo bilietus, kuriuos atsispausdinsi ir Kauno oro uoste iškart eisi į 3čią aukštą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leblon: 31 rugpjūčio 2010 - 17:44
sveiki meginu uzsisakyti prie bilieto bagaza, bet man reikia jo tik skrendant atgal. tai cia turbut tas outband baggage?dar noriu paklausti ar tikrai kad jei perku viena bagaza tai jis kainuoja 52 lt. o jei 2 lagaminus tai ne 52 daugina is dvieju. o jau kaina 175 verysad.gif verysad.gif o 20 kg bagazas 87 lt kainuoja.teks atsisakyti daaug daiktu verysad.gif
Atsakyti