Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(Latimerija. @ 2010 08 23, 12:30)
skambinau snd i muitine pasiklausti del cigareciu tai pasake kad galima is lietuvos i anglija veztis vienam zmogui 4 blokus cigareciu. tik jos turi buti su lietuviskom banderolem. sake buna kartais anglijoj prisikabina kad pr daug, bet pagal muitines europos sajungos istatymus nustatyta 4 blokai. tai tiek siam kartui  mirksiukas.gif

QUOTE(Latimerija. @ 2010 08 25, 13:47)
skambinau pimadieni. jei netikit galit pasiskambinti numeriuku 837399151 atsiliepe labai malonus vyrukas. kuris viska paaiskino.

kadangi is vienos motereles buvau girdejus kad galima net 16 bloku laisvai veztis i anglija tai paemiau ir pasiskambinau kauno orouosto tinklapyje nurodytu telefono numeriu. ten pasiklausiau kiek galima. ir man atsiliepes muitininkas pasake kad pagal naujausias nuostatas laisvai galima veztis 4 blokus cigareciu, bet yra girdejes kad kartais anglai pyksta kad vezasi zmones daugiau nei 2 blokus, bet pagal istatymus galima veztis 1 zmogui 4 blokus, galit juos visus susideti i rankini bagaza.

jei kas norit isitikinti tai tiesiog galima pasiskambinti auksciau nurodytu numeriuku ir issiaiskinsit pacios ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2010 08 25, 19:10)
ir man atsiliepes muitininkas pasake kad pagal naujausias nuostatas laisvai galima veztis 4 blokus cigareciu,
bet yra girdejes kad kartais anglai pyksta kad vezasi zmones daugiau nei 2 blokus,
bet pagal istatymus galima veztis 1 zmogui 4 blokus, galit juos visus susideti i rankini bagaza.

lotuliukas.gif Jau kaip gražiai išaiškino, tai negaliu lotuliukas.gif Pagal nuostatas vieniek, pagal įstatymus kitiek, o kad nepyktų, dar tretiek lotuliukas.gif Tikras muitininkas, bliamba biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 25 rugpjūčio 2010 - 19:11
nesikabinekit prie zodiu ax.gif kai 3 vaikai aplink zyzia tai sunku susikaupt ir taisyklingai parasyt doh.gif skambinau todel kad norejau isitikint vienos moters zodziais kuri man sake kad galima 16 bloku veztis. kad 4 buvau girdejus is pazistamu kurie gyvena uk. o forume visi tikina kad tik 2. nu tai emiau ir paskambinau. nieks per galva del to nedave. tiesiog paciai aisku kas kiek ir kaip. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Atsiprašau, aš nepiktybiškai biggrin.gif Bet pagalvojau, kad aplamai važiuojant reiktų pasistudijuot kas konkrečiai tai reglamentuoja - jei paskui anglai prisiknis, tai ką jiems reiks sakyt?

Ir aplamai... Pažįstamai Kaune atėmė samogono bonką. Registruotam bagaže turėjo būt. Ale tai kažkaip atrado ir atėmė blink.gif Man kilo du klausimai - kodėl atėmė ir kaip atrado? Nugis bagažas užsegtas, o ir šiaip, man parodytų bonką - ką aš žinau, kas ten - ar samogonas, ar degtinė, ar švęstas vanduo mastau.gif
Atsakyti
del cigareciu kiekio - Frankfurt Hahn oro uoste muitininkas pasake , kad isivezti i Vokietija galima 2 blokus cigareciu.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 08 25, 20:56)
Atsiprašau, aš nepiktybiškai biggrin.gif Bet pagalvojau, kad aplamai važiuojant reiktų pasistudijuot kas konkrečiai tai reglamentuoja - jei paskui anglai prisiknis, tai ką jiems reiks sakyt?

Ir aplamai... Pažįstamai Kaune atėmė samogono bonką. Registruotam bagaže turėjo būt. Ale tai kažkaip atrado ir atėmė blink.gif  Man kilo du klausimai - kodėl atėmė ir kaip atrado? Nugis bagažas užsegtas, o ir šiaip, man parodytų bonką - ką aš žinau, kas ten - ar samogonas, ar degtinė, ar švęstas vanduo mastau.gif

tai as supratau kad nepiktybiskai. drinks_cheers.gif ba kai pati paskaiciau ka ten parasius ir juokas paeme doh.gif ax.gif nu as ir samagono ruosiuosi vesti ph34r.gif isidejau puse itriuko i registruota bagaza. tikiuosi kad niekas neatkapstys ir patikes kad ten mineralinis blush2.gif ba draugai prase, tai nesinori ju nuvilti lithuania.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latimerija.: 26 rugpjūčio 2010 - 11:13
QUOTE(Latimerija. @ 2010 08 26, 12:09)
nu as ir samagono ruosiuosi vesti ph34r.gif  isidejau puse itriuko i registruota bagaza.  tikiuosi kad niekas neatkapstys ir patikes kad ten mineralinis  blush2.gif  ba draugai prase, tai nesinori ju nuvilti  lithuania.gif

unsure.gif O ta draugė pasakojo, kad jinai pridavė bagažą, jau ten laukė toliau kad lipt į lėktuvą, ją išsikvietė per garsiakalbį, supakavo, iškratė dar, parodė tą bonką iš jos jau priduoto rankinio bagažo - sako, kas čia? Ana sako, samogonas. Tada sako - negalima. Nu ir teko palikt unsure.gif

O pagal ką čia? Ir KAIP atrado? O jei aš vešiuos tris bonkas mineralinio ir vieną - samogono? Kaip atskirs? unsure.gif
O jei į degtinės bonką susipilsiu - ką, labai atskirs, ar ten degtinė, ar samogonas? unsure.gif
Atsakyti
nu nezinau. nuo ko ir del ko cia taip. nes va vyras vezesi litra degtines tai niekas nieko neprikibo. o gal drauges butelis buvo koks be etikeciu ar ka? o gal samagonas kazkaip ipatingai spinduliuoja g.gif nu nzn nzn schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2010 08 26, 12:23)
nu nezinau. nuo ko ir del ko cia taip. nes va vyras vezesi litra degtines tai niekas nieko neprikibo. o gal drauges butelis buvo koks be etikeciu ar ka? o gal samagonas kazkaip ipatingai spinduliuoja  g.gif  nu nzn nzn  schmoll.gif

Nu va, ir aš taip kažkaip svarsčiau, paskui nutariau, kad gal jis skleidžia kvapą, kuris sužadina muitininkams seilėtekį ir jie negali dirbt. Todėl atpažįsta, kaip šunys narkotikus laugh.gif

Nežinau, koks jos butelis buvo schmoll.gif O kita vertus, koks skirtumas? unsure.gif

Vat. Kas žinot? Klokit biggrin.gif Negi visi vien tik rūko, o niekas negeria? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 08 26, 13:34)
Nu va, ir aš taip kažkaip svarsčiau, paskui nutariau, kad gal jis skleidžia kvapą, kuris sužadina muitininkams seilėtekį ir jie negali dirbt. Todėl atpažįsta, kaip šunys narkotikus laugh.gif

Nežinau, koks jos butelis buvo schmoll.gif O kita vertus, koks skirtumas? unsure.gif

Vat. Kas žinot? Klokit biggrin.gif Negi visi vien tik rūko, o niekas negeria? unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif uoj, nu ragas

nea, ne pagal kvapą - manau, kad šviečia kažkaip ir tas samagonas spinduliuoja ką nors. Man taip frankfurte mažulytį buteliuką acetono atėmė - ne daugiau 10ml įsipylus, bet rankiniam bagaže vežiau, tai kaip pravažiavo pro tą rantgeną, tai mikliai pasiūlė arba vietoj nagus nusivalyt, arba mest lauk ilgai negalvojus biggrin.gif
Atsakyti
O gal aš teisi bigsmile.gif Žėkit, iš čia:

Žemiau išvardyti daiktai, kuriuos draudžiama vežti tiek lėktuvo salone, tiek kaip registruotą bagažą:

Suspaustos dujos (degios, nedegios ir nuodingos), pvz. ašarinės dujos, dujų šviestuvai, deguonis, dujų balionai, butano dujos plaukų priežiūros priemonėms ir žiebtuvėliams užpildyti.
Korozinės medžiagos, pvz. rūgštys, šarmai, gyvsidabris, skystu elektrolitu užpildytos baterijos.
Sprogstamosios medžiagos, pvz. amunicija (šaudmenys), signalinės raketos, fejerverkai.
Oksiduojančios medžiagos, pvz. balinimo medžiagos.
Radioaktyvios arba stipriai įmagnetintos medžiagos.
Nuodingos ir infekcinės medžiagos.
Nepakankamai supakuoti daiktai, jei nėra išduotas garantinis talonas.
Daiktai, kurių gabenimas yra uždraustas įstatymais, vyriausybės arba reguliavimo tvarka, kuriuos išleido šalys arba valstijos, iš kurių, į kurias ar virš kurių norima gabenti daiktus.
Daiktai, kurie dėl savo apimties ir (arba) svorio negali būti pakrauti į keleivinį lėktuvą.
Daiktai skleidžiantys aštrų kvapą.
Tarp bagažo esantys maisto produktai, dėl kurių gali būti sugadintas kitas bagažas.
Pavyzdžių ir rinkinių sudėtyje gali būti uždraustų daiktų, todėl būtina turėti informaciją apie turinį siekiant įtikinti, kad pavyzdžiai/rinkiniai gali būti vežami kaip bagažas.

Tai pagal kurį čia punktą negalima? Pagal trečią nuo galo, kaip ir sakiau? biggrin.gif
Atsakyti
o gal pasisakykit tos kuriom pavyko prasiveti samagono blush2.gif zinosiu ar verta bandyti vaztis ar ne 4u.gif
Atsakyti