O man toks klausimas iskilo, ar galima rankiniame bagaze veztis sulankstoma sketi, na ta maza toki. Esu skaicius tik apie tuos ilgus didelius, kad ju nepraleidzia, o kaip su sulankstomais?
Iskilo klausimukas vel... jei noriu bilietus pirkti is londono i kauna ir atgal, duoda kaina svarais. ar as galiu juos pirkt su kreditine jei joje yra litai? ar turi bilietus pirkti jau tiktai tas kas sedi anglijoje?
QUOTE(bumbasi @ 2010 08 24, 12:36)
Iskilo klausimukas vel... jei noriu bilietus pirkti is londono i kauna ir atgal, duoda kaina svarais. ar as galiu juos pirkt su kreditine jei joje yra litai? ar turi bilietus pirkti jau tiktai tas kas sedi anglijoje?
galima pirkti su lietuviska kreditine
Cia kada skambinot? visada tik 2 galima buvo zmogui t.y. 200 cigareciu
Nustebinot
Nustebinot
QUOTE(Latimerija. @ 2010 08 23, 13:30)
skambinau snd i muitine pasiklausti del cigareciu tai pasake kad galima is lietuvos i anglija veztis vienam zmogui 4 blokus cigareciu. tik jos turi buti su lietuviskom banderolem. sake buna kartais anglijoj prisikabina kad pr daug, bet pagal muitines europos sajungos istatymus nustatyta 4 blokai. tai tiek siam kartui
QUOTE(Tanite @ 2010 08 24, 11:23)
O man toks klausimas iskilo, ar galima rankiniame bagaze veztis sulankstoma sketi, na ta maza toki. Esu skaicius tik apie tuos ilgus didelius, kad ju nepraleidzia, o kaip su sulankstomais?
Vežėmės mažą skėtį, viskas ok. Gal neleidžia tų didelių, nes jie į bagažą netelpa?
QUOTE(Tanite @ 2010 08 24, 11:23)
Ir as veziausi,ir pirmyn ir atgal,viskas gerai.
QUOTE(alionuschka @ 2010 08 24, 14:25)
Niekada nebuvo galima dviejų blokų vežtis. O ir 1 blokas=200 cigarečių (10 pakelių x 20 cigarečių)
norejau pasitiklsinti- Berlyne nusileidzia Schönefeld oro uoste ??
QUOTE(Babetta @ 2010 08 25, 11:42)
norejau pasitiklsinti- Berlyne nusileidzia Schönefeld oro uoste ??
Jeigu argumentuotai nepaprasot kito oro uosto, tai taip
QUOTE(alionuschka @ 2010 08 24, 14:25)
skambinau pimadieni. jei netikit galit pasiskambinti numeriuku 837399151 atsiliepe labai malonus vyrukas. kuris viska paaiskino.
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 08 25, 11:48)
Jeigu argumentuotai nepaprasot kito oro uosto, tai taip
itariu reiktu svariu argumentu- kad kitam nutuptu?
QUOTE(Mindauqas @ 2010 08 24, 20:46)
Niekada nebuvo galima dviejų blokų vežtis. O ir 1 blokas=200 cigarečių (10 pakelių x 20 cigarečių)
Oj del skaiciaus suklydau
kaip suprast niekada negalima buvo 2 bloku veztis? Kazkaip susipainiojau cia... Tai kiek galima?