Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

O man toks klausimas iskilo, ar galima rankiniame bagaze veztis sulankstoma sketi, na ta maza toki. Esu skaicius tik apie tuos ilgus didelius, kad ju nepraleidzia, o kaip su sulankstomais?
Atsakyti
Iskilo klausimukas vel... jei noriu bilietus pirkti is londono i kauna ir atgal, duoda kaina svarais. ar as galiu juos pirkt su kreditine jei joje yra litai? ar turi bilietus pirkti jau tiktai tas kas sedi anglijoje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 08 24, 12:36)
Iskilo klausimukas vel... jei noriu bilietus pirkti is londono i kauna ir atgal, duoda kaina svarais. ar as galiu juos pirkt su kreditine jei joje yra litai? ar turi bilietus pirkti jau tiktai tas kas sedi anglijoje? g.gif

galima pirkti su lietuviska kreditine smile.gif
Atsakyti
Cia kada skambinot? visada tik 2 galima buvo zmogui t.y. 200 cigareciu blink.gif
Nustebinot unsure.gif

QUOTE(Latimerija. @ 2010 08 23, 13:30)
skambinau snd i muitine pasiklausti del cigareciu tai pasake kad galima is lietuvos i anglija veztis vienam zmogui 4 blokus cigareciu. tik jos turi buti su lietuviskom banderolem. sake buna kartais anglijoj prisikabina kad pr daug, bet pagal muitines europos sajungos istatymus nustatyta 4 blokai. tai tiek siam kartui  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2010 08 24, 11:23)
O man toks klausimas iskilo, ar galima rankiniame bagaze veztis sulankstoma sketi, na ta maza toki. Esu skaicius tik apie tuos ilgus didelius, kad ju nepraleidzia, o kaip su sulankstomais?

Vežėmės mažą skėtį, viskas ok. Gal neleidžia tų didelių, nes jie į bagažą netelpa?
Atsakyti
QUOTE(Tanite @ 2010 08 24, 11:23)

Ir as veziausi,ir pirmyn ir atgal,viskas gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alionuschka @ 2010 08 24, 14:25)
Cia kada skambinot? visada tik 2 galima buvo zmogui t.y. 200 cigareciu blink.gif
Nustebinot unsure.gif

Niekada nebuvo galima dviejų blokų vežtis. O ir 1 blokas=200 cigarečių (10 pakelių x 20 cigarečių)
Atsakyti
norejau pasitiklsinti- Berlyne nusileidzia Schönefeld oro uoste ?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2010 08 25, 11:42)
norejau pasitiklsinti- Berlyne nusileidzia Schönefeld oro uoste ??  g.gif

Jeigu argumentuotai nepaprasot kito oro uosto, tai taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alionuschka @ 2010 08 24, 14:25)
Nustebinot unsure.gif

skambinau pimadieni. jei netikit galit pasiskambinti numeriuku 837399151 atsiliepe labai malonus vyrukas. kuris viska paaiskino.
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 08 25, 11:48)
Jeigu argumentuotai nepaprasot kito oro uosto, tai taip  biggrin.gif

itariu reiktu svariu argumentu- kad kitam nutuptu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mindauqas @ 2010 08 24, 20:46)
Niekada nebuvo galima dviejų blokų vežtis. O ir 1 blokas=200 cigarečių (10 pakelių x 20 cigarečių)

Oj del skaiciaus suklydau blush2.gif
kaip suprast niekada negalima buvo 2 bloku veztis? Kazkaip susipainiojau cia... Tai kiek galima?
Atsakyti