Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(Mindauqas @ 2010 08 19, 19:37)
o ką rašo, kai per Manage bookings prisijungi prie savo rezervacijos?

jau viskas gerai ax.gif ,tik man niekaip taip nera buve,kad nuskaiciuoja pinigus po 5 dienu,visalaik jau ka tik nupirktus bilietus matydavau rezervuota suma,o si kart jos nebuvo ax.gif

Atsakyti

Dar vienas kvailas klausimas i mano lobyna biggrin.gif Nusipirkau tataigi bagaza ir dabar susimasciau ar tas bagazas galioja ir pirmyn ir atgal skrendant? blush-anim-cl.gif Ar tik i viena puse? blush-anim-cl.gif Kazkaip ish pradziu pagalvojau, kad tik i viena, bet nelogishka butu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 08 20, 13:55)
Dar vienas kvailas klausimas i mano lobyna biggrin.gif Nusipirkau tataigi bagaza ir dabar susimasciau ar tas bagazas galioja ir pirmyn ir atgal skrendant? blush-anim-cl.gif Ar tik i viena puse? blush-anim-cl.gif Kazkaip ish pradziu pagalvojau, kad tik i viena, bet nelogishka butu  g.gif  biggrin.gif

Galioja i abi puses.
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 08 20, 14:55)
Dar vienas kvailas klausimas i mano lobyna biggrin.gif Nusipirkau tataigi bagaza ir dabar susimasciau ar tas bagazas galioja ir pirmyn ir atgal skrendant? blush-anim-cl.gif Ar tik i viena puse? blush-anim-cl.gif Kazkaip ish pradziu pagalvojau, kad tik i viena, bet nelogishka butu  g.gif  biggrin.gif

Jeigu pirkai kartu su bilietais, tai į abi. Jeigu pirkai vėliau, tai galėjai pasirinkti ar tik į vieną pusę ar į abi.
Atsakyti
Pirkau veliau, bet va, kad but buves pasirinkimas nepamenu g.gif Einu tikrint biggrin.gif Kuo gilyn i mishka, tuo daugiau medziu biggrin.gif

Hm, nesuprantu kaip paziuret ar i abi galioja blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 20 rugpjūčio 2010 - 14:31
QUOTE(GinCherry @ 2010 08 20, 15:29)
Pirkau veliau, bet va, kad but buves pasirinkimas nepamenu  g.gif Einu tikrint  biggrin.gif Kuo gilyn i mishka, tuo daugiau medziu  biggrin.gif

Hm, nesuprantu kaip paziuret ar i abi galioja blush-anim-cl.gif

tai ten turi pasirinkti ką nori pirmy ir ką nori atgal:)
Kiek sumokėjai, pagal tai galima spręsti. O paprasčiausia pasižiūrėti per View booking
Atsakyti

Ash irgi ziuriu per "view my booking", bet matyt per didele blondine esu ir nesuprantu ka ten ziuret biggrin.gif Sumokejau 15 euru, tai turbut cia i viena puse bus? Nors ish esmes man nera svarbu skrendant atgal, nes nepalnuoju kazka parsivezt, o va nuvezt noriu nemazai biggrin.gif Tai gerai butu, kad bent i prieki skrendant praleistu hihihi.gif
Atsakyti
jei sumokėjai 15 eur tai į vieną pusę g.gif g.gif
Atsakyti

Aciu, Grange smile.gif Aishku ash ir pati labai "ishmintinga", perku ir pati neziuriu ka perku doh.gif biggrin.gif Tikiuosi nebusiu nusipirkus, kad tik parsivezt kazka galiu unsure.gif Galva matyt tik tam, kad i kakla neprilytu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2010 08 20, 15:58)
Aciu, Grange smile.gif Aishku ash ir pati labai "ishmintinga", perku ir pati neziuriu ka perku  doh.gif  biggrin.gif Tikiuosi nebusiu nusipirkus, kad tik parsivezt kazka galiu  unsure.gif Galva matyt tik tam, kad i kakla neprilytu  unsure.gif

kai atsispausdinsi, matysi ant kurio bilieto yra parasyta tie galimi 15 kg smile.gif nu betaisku, noretusi anksciau zinot biggrin.gif
Atsakyti
na, aš nesu pirkus taip atskirai lagaminų, tai nežinau kur ten būna konkrečiai, bet tai vistiek, prieš sakant turėjo liept pasirinkt ar inbound flight ar outbound flight, nes jei būtum prie abiejų pasirinkus,tai būtų 30 eur. o dabar prie kažkurio vieno. na jei logiškai mąstant bus pats pirmas inbound, tai gal ėmei tą, pažiūrėk kažkaip turėtų rašyt man atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 08 20, 16:12)
kai atsispausdinsi, matysi ant kurio bilieto yra parasyta tie galimi 15 kg smile.gif nu betaisku, noretusi anksciau zinot biggrin.gif

Tikrai,kad noretus anksciau matyt biggrin.gif

Grande, nerasho nei prie inbound, nei prie outbound nieko apie bagaza g.gif

Visa info stai tokia:

Kaunas (KUN) to Bristol (BRS) 35.00 LTL
Bristol (BRS) to Kaunas (KUN) 35.00 LTL
Fees, Services and Travel Insurance
1 x (1st Checked Bag (15kg)) 52.50 LTL
2 x (Web Check in ) 35.00 LTL
Total Payment Amount
Including administration fee
157.50 LTL

Viskas g.gif