QUOTE(Babetta @ 2010 08 19, 10:15)
nu neklaidinu.
skridom ir ryanair ir kt avialinijom. nei karto nekilo bedu del kosmetikos. ryanair skridom tik su kuprinem tad visas turtas prie saves. (dantu pasta mini/ kremas/ pudra/ shampunas ir duso zele - visi skyschiai. tavrkingai pagal taisykles iki 100 ml.)
O aš pastoviai viršiju greitį, dar nė karto baudos negavau, tai ar taisyklės negalioja?
Kalba ne apie tai, kaip kam kokiam oro uoste pasiseka, o apie tai, kokios taisyklės vežant skysčius.
Papildyta:
QUOTE(linajan1975 @ 2010 08 18, 20:57)
Sveiki, iškilo klausimas, o rankiniame bagaže vežant pusę litro stiklainiuką medaus nekiltų problemų?
Kiltų. Mačiau situaciją: dedukas su medum skrido, prisikabino. labai man jo tada pagailo, nes jam teko tą medų palikti, ir matėsi kad jam buvo labai brangus tas stiklainiukas.
Aš pati skridau vienąkart su Peanut Butter stikaliniu, 0,5l, teko irgi palikti.
Papildyta:
QUOTE(Diamond @ 2010 08 19, 07:48)
Tieg daug keliaujanciu pigiai, negi niekas negali atsakyti
O tai sedziu as cia kasdien prie bilietu paieskos ir nezinau cia pigu ar ne
Reikia iki Almerijos, tai radau per Diuseldorfa neblogu variantu, bet beda, kad nezinau ar pigu ar ne...
Prieš du mėnesius nusiperku gan pigiai, pvz., 300 lt į Londoną pirmyn atgal abiem, žiemą skridom. Jeigu pirksite bilietus prieš savaitę, bus brangesni bilietai.
Jeigu surandate apie 200-300 lt abiem pirmyn atgal , man asmeniškai tai pigu. Net nelaukčiau jokių kitų nuolaidų, iškart imčiau.
Na prieš mėnesį 600 lt į Paryžių dviem mačiau bilietus su Ryanair, irgi skaitau kad pigu ir per mėnesį iki skridimo neatpigo, o pabrango.
Viskas yra sąlyginai pigu arba brangu