Pries kiek laiko reikia pradeti ieskoti pigiu bilietu. Ar cia tinka, kad kuo anksciau uzsisakau tuo pigiau? Ar tik paskutine minute galima gauti pigius? Laiko turiu iki geguzes ir noro ieskoti kuo pigiau, tik nezinau kaip ir kada budeti... Aciu
Čia pas mane vieną ar pas visus Ryanair tokias pievas rodo Neleidžia pasirinkti grįžimo datos. Galima iš kelionės sugrįžti tik 1970-1971 m.
matomai bilietai pasibaige siems metams. ir grizti leidzia tik i praeiti
Papildyta:
net pas save pasiziurejau. viskas normaliai. bent jau marsrutui kaunas - londonas
Papildyta:
net pas save pasiziurejau. viskas normaliai. bent jau marsrutui kaunas - londonas
Labas,
Vakar nusipirkom bilietus i Frankfurta. Pirkome be bagazo. O sakykit i rankini bagaza galima cigaretes detis? Degtuku ir zebtuvelio turbut kad ne
Vakar nusipirkom bilietus i Frankfurta. Pirkome be bagazo. O sakykit i rankini bagaza galima cigaretes detis? Degtuku ir zebtuvelio turbut kad ne
Laba, norejau paklausti, o skysciams butinai tas specialus maiselis? Ar galima pvz paprasta kosmetine permatoma naudoti? Nes nerandu niekur to maisiuko pirkti, o ryt jua skrendam. Skysciai turejau omeny, kad kosmetika
QUOTE(Kiskute @ 2010 08 17, 14:40)
Laba, norejau paklausti, o skysciams butinai tas specialus maiselis? Ar galima pvz paprasta kosmetine permatoma naudoti? Nes nerandu niekur to maisiuko pirkti, o ryt jua skrendam. Skysciai turejau omeny, kad kosmetika
Manau, kad butinas maiselis specialus. O ji isigyti gali tik oro uoste
QUOTE(jurgusia @ 2010 08 17, 14:17)
Labas,
mano vyras tai nesasi ir ziebtuveli, praeina visad
QUOTE(Kiskute @ 2010 08 17, 14:43)
Blyn kaip negerai nu reiks bandyt ten ieskot anksciau atvykus... nes nelabai zinau ir ten kur ieskoti
Kaune prieš patikrą (kur skanuoja rankinį bagažą ir žmones su metalo detektorium tikrina) stovi stalas. Šalia jo toks toks automatas (kažkur mieste mačiau žaisliukus iš tokio parduoda), kuris parduoda maišelius. Tik turėkit dviejų litų monetą, kad nereiktų ten bėgiot ir ieškot. Įdedat monetą, pasukat rankenėlę ir voila... maišeliai (2 vnt.) jūsų
O žiebtuvėlį aš irgi visada turiu. Tik kažkada milano oro uoste paaiškino, kad negalima turėt daugiau nei vieno, tai atsarginį teko išmest.
QUOTE(Wim @ 2010 08 17, 15:51)
O tų maišelių būna TIK oro uoste? Girdėjau atsiliepimus, kad ir Maximose, bet dar nežiūrėjau.
maximose maciau yra pirkti tu mazu oro uostui skirtu induku. matyt, ir maiseliu yra prie ju
QUOTE(jurgusia @ 2010 08 17, 13:41)
Manau, kad butinas maiselis specialus. O ji isigyti gali tik oro uoste
sėkmės dalykas, kaip jau buvo kalbėta .. pagal taisykles, taip reikia spec. maišelio, bet aš pvz visada keliaudavau va su tokia:
nors bendriau net ne visada dėdavau į maišelius, jei labai maži kiekikiai..
kaip matot, ne speciali, o permatoma "kosmetine" su užtraukiamu viršum. neturėjau problemų, tai nžn. nepirkau nieko spec.