QUOTE(Rudeneja @ 2010 08 14, 16:58)
Vaiko gimimo liudijimo prašo tikrai.
supratau. reiks vakare skambint teciui kad i lt parsiustu
QUOTE(GinCherry @ 2010 08 14, 15:03)
Mum kazkodel nepavyko ir su virtuonu nusipirkti Tai teko prashyti kitu pagalbos
Man irgi pirmą kartą nepavyko, o kitus du pavyko - manau, tada buvo tiesiog sistema sustreikavus, sako, pas juos dažnai būna... Skambinau netgi į SEB - jie sakė, kad turi tikti virtuonas. Ir akurat - tiko...
Neisivaizduoju kas per problemos su Virtuon kortele,as jau kiek metu perku su ja ir niekada nebuvo problemu.Tik kad sask.pinigu butu kiek reikia ir vsio
SOS!!!!!!!! nzn ka daryt uzsisakiau internetu bilietus ir va dabar nzn ka daryt. spausdintuve rasalo nera todel neleidzia man ju atsiprintinti. ar as galiu juos kazkaip kazkur issisaugoti o veliau atsiprintint? labai laukiu atsakymo.
QUOTE(Latimerija. @ 2010 08 14, 16:49)
o vaikams kur perkant bilieta virs 2 m tai ir 10 kg rankinis bagazas priklauso? pas mane bus beveik 3 m ir 7 m mergytes
Mane irgi domintu labai sitas klausimas. Mes skrisime su 5 metu mergaite. Tai kaip suprantu jai irgi priklauso 10 kg rankinio bagazo?
Papildyta:
QUOTE(Latimerija. @ 2010 08 15, 14:44)
SOS!!!!!!!! nzn ka daryt uzsisakiau internetu bilietus ir va dabar nzn ka daryt. spausdintuve rasalo nera todel neleidzia man ju atsiprintinti. ar as galiu juos kazkaip kazkur issisaugoti o veliau atsiprintint? labai laukiu atsakymo.
Manau, kad gali issisaugoti kokiu duoda formatu ir isirasyti i laikmena. Ir tada nusinesk kur yra printeris, ir atsispausdinsi.
QUOTE(Latimerija. @ 2010 08 15, 14:44)
o cia jau padaret ir check-in? nes bilietai buna tik kai padarai check-in. ir juos leidzia issisaugoti pdf forma, ir jau atsispaudint galit bet kada.
aaa o tai to pacio pirmo kur ismeta uzsakant bilietus nereikia spausdinti? ten visa informacija surasyta tai galvojau kad ir ta reikia atspausdinti, nes ten irgi yra mygtukas PRINT tai mislijau kad reikia ir ta atsispausdinti. aciu uz atsakyma, ba jau buvau panikoj
QUOTE(Latimerija. @ 2010 08 15, 16:33)
aaa o tai to pacio pirmo kur ismeta uzsakant bilietus nereikia spausdinti? ten visa informacija surasyta tai galvojau kad ir ta reikia atspausdinti, nes ten irgi yra mygtukas PRINT tai mislijau kad reikia ir ta atsispausdinti. aciu uz atsakyma, ba jau buvau panikoj
ta turejo ir i emaila atsiust. bet spausdint nebutina, tik to kodo kur ten yra reikes check-in'ui. bilietai bus kai padarysi check-in
QUOTE(chochotrona @ 2010 08 15, 18:34)
Čia kažkas kalbėjo, kad netinka debetinė, viskas tinka, pati pirkau su Visa debetine ir viskas ok.
tai jus gal turit Visa classic, kuri yra ir kaip debetine, ir kaip kreditine o pvz Visa Electron, kuri yra debetine tai tikrai manau, kad netinka..