nu dabar jau viskas aisku. kadangi pirmas skrydis per mano gyvenima tai da turiu keleta gal kitiems ir kvailu lausimeliu, bet man jie labai svarbus
labai daug atsakymu radau perskaiciusi tema.
noreciau su savimi issiskraidinti ir leliuko manieza, ad anglijoj nereiketu rupintis ir pirkti kito. ar galimas tox variantas? as galvoju gal ji kaip registruota bagaza priduoti? kaip manot?
o rankiniam bagaze galima veztis bet ka? nu kad astriu ir isokiu kitokiu "pavojingu" daiktu negalima. bet siaip tarkim drabuzei, zaislai vaikams ir t.t.
o vaikams kur perkant bilieta virs 2 m tai ir 10 kg rankinis bagazas priklauso? pas mane bus beveik 3 m ir 7 m mergytes
mano ir vaikuciu pavardes yra skirtingos. neprikibs del to orouoste? o gal geriau su savimi tureti ne tik pasus, bet ir gimimo liudijimus?
(siaip liudijimai siuo metu anglijoj pas teti)
gal kam yra teke palikti savo automobili 4 parom saugojimo aiksteleje? nes kartu skrenda mano mama kuri po 4 dienu vel sugris i lt. tai planuoja vaziuoti su savo masiniuku, kad nereiketu nieko samdytis. tai prase pasiklausti kiek mazdaug kainuotu masiniuko saugojimas aiksteleje tas 4 paras.
ir dar toks vienas klausimelis del vezimelio. yra teke matyt kaip mamos eina su vezimais i ta ilaipinimo sale kiek suprantu
tai paskui kur jos tuos vezimus padeda lipdamos i lektuva? ir nepamenu ar buvo mineta ar ne todel da pasitikslinsiu. ar reikalinga kazkokia papildoma registracija vezimeliui?
labai dekoju visoms uz atsakymu
Papildyta:
QUOTE(Babetta @ 2010 08 14, 15:06)
itariu su lietuviska NEI VIENA
reikia darytis
per entropay Mastercard Prepaid (uzsisakiau / nuskaichiavo 7 Eurus/ gavau meil kad per 10-20 dienu turetu ateiti)
kazkur SM tema apie jas visa yra
o cia norint uzsisakyti sita kortele reikia pirma prisiregistruoti? tuos 7 eurus jau nuo saskaitos nuskaiciuoja ir buna minusas kol nepapildai saskaitos? ir su ja uzsakinejant bilietus nera korteles aptarnavimo mokescio (ar kaip jis ten vadinasi
)
as ten buvau uzejus tai praso kazkokios korteles numerio... nu tiek to. paieskosiu sm temos apie korteles. dabar svarbiausia issiaiskinti virsuj pateiktus klausimelius