Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(saulyteee @ 2010 08 13, 15:19)
Priklauso nuo orouosto, nuo ten tą dieną, tą valandą dirbančių.
Pastebėjimas tik vienas- kuprinių 95% niekas nei sveria, nei matmenų netikrina. Užsidedi ją ant pečių ir keliauji.
Gal jie mąsto, kad ten daugiau nei 10kg sudėt negalima...? tongue.gif  hihihi.gif optimistai biggrin.gif

nu kg tai dar dzin. bet kai isitempia bile kokio dydzio lagaminus i lektuva.. as tai tik uz tai, kad tikrintu. nes paskui kokia poniute uzsideda savo didziuli lagamina virs galvos, o tavo normaliai kuprinei jau nera vietos.. per pskutini skrydi tiek privargau, kol radom savo kuprines kur padet..
Atsakyti
Paskutinį kartą Diuzeldorfe sverė ir kurpines, su svoriu 10,3 praleido.
Bet pritariu niekur nemačiau, kad kurpines kas matuotų lagaminų rėme. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu mergelka @ 2010 08 12, 17:04)
norėjau paklausti, ar galima vežtis vienkartinį švirkštą 1 vnt.?
Ir kur nusipirkti tą reikalingą vieno litro talpos maišelį skysčiams? Ar visi skysčiai (šiuo atveju) turi būti viename pakete, ar galiu vežtis, tarkim, permatomoj kosmetinėj? O kietas dezodorantas čia prie skysčių?

Svirksto,aisku,negalima vezti.Maiseliu buna aerouoste nemokamai.O kietas dezodorantas juk kietas,ne skystis biggrin.gif
Jei skysciu buteliuku 1 ar 2,tai nemanau,kad prisikabins,kad ne maiselyje.Bet jei daug buteliuku,tai geriau susidet.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 08 13, 17:00)
Maiseliu buna aerouoste nemokamai.

Jau dbr mokamai smile.gif 2 lt kainuoja berods g.gif biggrin.gif
Atsakyti
sveikutės smile.gif
turiu klausimėlį, aišku,matyt,per tiek puslapių jis kelis kartus buvo aptartas biggrin.gif
bet,visgi- kokia kortelę geriausia naudoti bilietų pirkimui ?

bandėm visa elektron - ji debetinė,bet taisyklėse lyg neužmačiau,kad korta butinai turi būti kreditinė ir duodamose pasirinktyse visa elektron galima , bet maniškė "nepraėjo", - parašė,kad galima klaida,arba naudokite kitą kortelę...
taigi kuri kortelė tokiems pirkimams geriausia? kokias jus naudojat?o gal yra kokia "gudrybė" perkant su visa elektron ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2010 08 14, 12:24)
sveikutės smile.gif
turiu klausimėlį, aišku,matyt,per tiek puslapių jis kelis kartus buvo aptartas biggrin.gif

bandėm visa elektron - ji debetinė,bet taisyklėse lyg neužmačiau,kad korta butinai turi būti kreditinė ir duodamose pasirinktyse visa elektron galima , bet maniškė "nepraėjo", - parašė,kad galima klaida,arba naudokite kitą kortelę...
taigi kuri kortelė tokiems pirkimams geriausia? kokias jus naudojat?o gal yra kokia "gudrybė" perkant su visa elektron ? smile.gif

Turi būt kreditinė, debetinė netinka. Nėr gudrybės, netinka, ir tiek.
Aš perku su Visa Virtuon.
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2010 08 14, 12:24)
sveikutės smile.gif

vakar mano vaikinas pirko su kreditine visa,
bet už 2 bilietų pirkimą dar reikėjo papildomai sumokėti 70 Lt, atseit be to mokesčio galima tik su viena rūšies kortele atsiskaityti, bet Lt tokių nėra.
Atsakyti
sveikutes. gal galit jus man paaiskinti su kokia TIKSLEI lietuviska banko kortele galima uzsiakyti bilietus. nesinori i agentura eiti, nes reikia net 5 bilietu doh.gif turim SEB ir swedbank visa elektron korteles. bet kiek skaiciau tai jos netinkamos. tai gal galit patarti kokiam banke ir kokia saskaita atsidaryti? g.gif busiu laaabai dekinga 4u.gif

jau matau atsakymeliu i tema blush2.gif

o ta kreditine kortele gali bet kas issiimti? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latimerija.: 14 rugpjūčio 2010 - 14:04
QUOTE(Noa @ 2010 08 14, 13:04)

Aš perku su Visa Virtuon.

Mum kazkodel nepavyko ir su virtuonu nusipirkti g.gif Tai teko prashyti kitu pagalbos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latimerija. @ 2010 08 14, 15:02)
sveikutes. gal galit jus man paaiskinti su kokia TIKSLEI lietuviska banko kortele galima uzsiakyti bilietus. nesinori i agentura eiti, nes reikia net 5 bilietu  doh.gif  turim SEB ir swedbank visa elektron korteles. bet kiek skaiciau tai jos netinkamos. tai gal galit patarti kokiam banke ir kokia saskaita atsidaryti?  g.gif  busiu laaabai dekinga  4u.gif
jau matau atsakymeliu i tema  blush2.gif

o ta kreditine kortele gali bet kas issiimti?  g.gif

itariu su lietuviska NEI VIENA
reikia darytis per entropay Mastercard Prepaid (uzsisakiau / nuskaichiavo 7 Eurus/ gavau meil kad per 10-20 dienu turetu ateiti)
kazkur SM tema apie jas visa yra
Atsakyti
QUOTE(Babetta @ 2010 08 14, 14:06)
reikia darytis per entropay Mastercard Prepaid (uzsisakiau / nuskaichiavo 7 Eurus/ gavau meil kad per 10-20 dienu turetu ateiti)

Užsisakyti apskritai tai su bet kuria normalia lietuviška ar nelietuviška kreditine. Užsisakyti be mokesčių jau kt kalba.

Atsakyti
nu dabar jau viskas aisku. kadangi pirmas skrydis per mano gyvenima tai da turiu keleta gal kitiems ir kvailu lausimeliu, bet man jie labai svarbus blush2.gif labai daug atsakymu radau perskaiciusi tema. thumbup.gif

noreciau su savimi issiskraidinti ir leliuko manieza, ad anglijoj nereiketu rupintis ir pirkti kito. ar galimas tox variantas? as galvoju gal ji kaip registruota bagaza priduoti? kaip manot?

o rankiniam bagaze galima veztis bet ka? nu kad astriu ir isokiu kitokiu "pavojingu" daiktu negalima. bet siaip tarkim drabuzei, zaislai vaikams ir t.t.

o vaikams kur perkant bilieta virs 2 m tai ir 10 kg rankinis bagazas priklauso? pas mane bus beveik 3 m ir 7 m mergytes

mano ir vaikuciu pavardes yra skirtingos. neprikibs del to orouoste? o gal geriau su savimi tureti ne tik pasus, bet ir gimimo liudijimus? g.gif (siaip liudijimai siuo metu anglijoj pas teti)

gal kam yra teke palikti savo automobili 4 parom saugojimo aiksteleje? nes kartu skrenda mano mama kuri po 4 dienu vel sugris i lt. tai planuoja vaziuoti su savo masiniuku, kad nereiketu nieko samdytis. tai prase pasiklausti kiek mazdaug kainuotu masiniuko saugojimas aiksteleje tas 4 paras.

ir dar toks vienas klausimelis del vezimelio. yra teke matyt kaip mamos eina su vezimais i ta ilaipinimo sale kiek suprantu blush2.gif tai paskui kur jos tuos vezimus padeda lipdamos i lektuva? ir nepamenu ar buvo mineta ar ne todel da pasitikslinsiu. ar reikalinga kazkokia papildoma registracija vezimeliui?

labai dekoju visoms uz atsakymu smile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Babetta @ 2010 08 14, 15:06)

o cia norint uzsisakyti sita kortele reikia pirma prisiregistruoti? tuos 7 eurus jau nuo saskaitos nuskaiciuoja ir buna minusas kol nepapildai saskaitos? ir su ja uzsakinejant bilietus nera korteles aptarnavimo mokescio (ar kaip jis ten vadinasi 4u.gif )
as ten buvau uzejus tai praso kazkokios korteles numerio... nu tiek to. paieskosiu sm temos apie korteles. dabar svarbiausia issiaiskinti virsuj pateiktus klausimelius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Latimerija.: 14 rugpjūčio 2010 - 15:53