Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

taip, toks ir turi būti smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes. 4u.gif Kodel darantis check'ina reik spaust ''option 2'', o ne kitus variantus? Nedasyla man g.gif
Atsakyti
QUOTE(exy @ 2010 08 09, 12:27)
Sveikos mamytes. 4u.gif  Kodel darantis check'ina reik spaust ''option 2'', o ne kitus variantus? Nedasyla man  g.gif

Kurį norit tą ir spauskit. Kaip jums patogiau. vienur pagal emailą kitur pagal kortelės nr. jus identifikuoja
Atsakyti
yra skrendanciu sia savaite? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(exy @ 2010 08 09, 15:46)
yra skrendanciu sia savaite?  biggrin.gif

mano mama skrenda , labai bijo biggrin.gif , bet sakau nu gal nepasiklysi labai gi
Atsakyti

Skrisiu kita savaite 4u.gif
Atsakyti
as tai va treciadieni i dangu kylu, pirma kart, tai tokio nerimo yra biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 08 09, 10:25)
Kankina dar vienas klausimas...
Atsichekinau siandien bilieta. Bet neramina bar kodas. Ar jisai toks ir turi buti?

Taigi čia reiškia, kad ne pirmenybinis. Būtų pirmenybinis, būtų taip ir parašyta, prioritairy ar kažkas tokio, o čia, tipo, paprastas.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 08 09, 20:47)
Taigi čia reiškia, kad ne pirmenybinis. Būtų pirmenybinis, būtų taip ir parašyta, prioritairy ar kažkas tokio, o čia, tipo, paprastas.

Na siaip ne del pirmenybinio ar ne klausimas buvo smile.gif Kadangi pirma karta skrendu tai ir iskilo klausimas ar toks bar kodas turi but juk kitur tie kodai buna visai kitoki. Na bet dabar jau viskas aisku...
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 08 09, 21:05)
Na siaip ne del pirmenybinio ar ne klausimas buvo smile.gif Kadangi pirma karta skrendu tai ir iskilo klausimas ar toks bar kodas turi but juk kitur tie kodai buna visai kitoki. Na bet dabar jau viskas aisku...

A. Maniau, užkliuvo, kad parašyta "Other" smile.gif
Atsakyti

Yra mirksiukas.gif penktadieni smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 08 07, 21:35)
Buvau macius kaip oro uoste atima tusa is merginos.Tai idomu del kokiu priezasciu?Bijau,kad man savosios kosmetikos nereiketu paskui paaukoti biggrin.gif Tai kaip suprantu ir kosmetika sudeti i ta maiseli? g.gif

aš skridau prieš tris mėnesius, taip pat visą kosmetiką vežiausi, susidėjau į plastikinį maišelį. ir tušas ir kvepaliukai ir kremukai ir dezodorantas ir t.t kaip gali atimti nesuprantu, juk tušo talpa ir šiaip gi neviršyja 100ml.. g.gif ta plastikinį maišelį su turiniu visu svarbu išimti kai tikrina, tai jie tik pažiūri ir viskas. 4u.gif
Atsakyti