taip, toks ir turi būti
QUOTE(exy @ 2010 08 09, 12:27)
Sveikos mamytes. Kodel darantis check'ina reik spaust ''option 2'', o ne kitus variantus? Nedasyla man
Kurį norit tą ir spauskit. Kaip jums patogiau. vienur pagal emailą kitur pagal kortelės nr. jus identifikuoja
QUOTE(exy @ 2010 08 09, 15:46)
yra skrendanciu sia savaite?
mano mama skrenda , labai bijo , bet sakau nu gal nepasiklysi labai gi
QUOTE(bumbasi @ 2010 08 09, 10:25)
Kankina dar vienas klausimas...
Atsichekinau siandien bilieta. Bet neramina bar kodas. Ar jisai toks ir turi buti?
Atsichekinau siandien bilieta. Bet neramina bar kodas. Ar jisai toks ir turi buti?
Taigi čia reiškia, kad ne pirmenybinis. Būtų pirmenybinis, būtų taip ir parašyta, prioritairy ar kažkas tokio, o čia, tipo, paprastas.
QUOTE(Noa @ 2010 08 09, 20:47)
Taigi čia reiškia, kad ne pirmenybinis. Būtų pirmenybinis, būtų taip ir parašyta, prioritairy ar kažkas tokio, o čia, tipo, paprastas.
Na siaip ne del pirmenybinio ar ne klausimas buvo Kadangi pirma karta skrendu tai ir iskilo klausimas ar toks bar kodas turi but juk kitur tie kodai buna visai kitoki. Na bet dabar jau viskas aisku...
QUOTE(bumbasi @ 2010 08 09, 21:05)
Na siaip ne del pirmenybinio ar ne klausimas buvo Kadangi pirma karta skrendu tai ir iskilo klausimas ar toks bar kodas turi but juk kitur tie kodai buna visai kitoki. Na bet dabar jau viskas aisku...
A. Maniau, užkliuvo, kad parašyta "Other"
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 08 07, 21:35)
Buvau macius kaip oro uoste atima tusa is merginos.Tai idomu del kokiu priezasciu?Bijau,kad man savosios kosmetikos nereiketu paskui paaukoti Tai kaip suprantu ir kosmetika sudeti i ta maiseli?
aš skridau prieš tris mėnesius, taip pat visą kosmetiką vežiausi, susidėjau į plastikinį maišelį. ir tušas ir kvepaliukai ir kremukai ir dezodorantas ir t.t kaip gali atimti nesuprantu, juk tušo talpa ir šiaip gi neviršyja 100ml.. ta plastikinį maišelį su turiniu visu svarbu išimti kai tikrina, tai jie tik pažiūri ir viskas.