Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(jjolanta @ 2010 08 06, 20:38)
Jei skrendam visa seima, tai kiekvienam asmeniui  atskirai reikes online check in daryti? Ar uzteks vieno

vienas check in visiems keleiviams iškart smile.gif
Atsakyti
Laba diena,na ir as turiu kelis klausimelius,gal kazkas nepagailes ir apsvies mane! 4u.gif Taigi,noriu as su dviems vaikais rugsejo menesi isvykti i IRL ,skristume su Ryanair,bilietus manau pirkti kelioniu agenturoje,nes internetu neturiu reikiamos korteles ir siaip pirma karta tai bijau..Zodziu mano mazasis sunus neturi dar paso,galeciau daryti per menesi,spetume,bet kaip su bilieto pirkimu,ar jau perkant nebus butinas pasas?? Aciu! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mabel @ 2010 08 07, 13:02)
Laba diena,na ir as turiu kelis klausimelius,gal kazkas nepagailes ir apsvies mane! 4u.gif Taigi,noriu as su dviems vaikais rugsejo menesi isvykti i IRL ,skristume su Ryanair,bilietus manau pirkti kelioniu agenturoje,nes internetu neturiu reikiamos korteles ir siaip pirma karta tai bijau..Zodziu mano mazasis sunus neturi dar paso,galeciau daryti per menesi,spetume,bet kaip su bilieto pirkimu,ar jau perkant nebus butinas pasas?? Aciu! smile.gif

pasas butinas tik darant online chek in. perkant pati bilieta, reikia ivesti tik gimimo data smile.gif jei pirksite bilietus agenturoje, susitarkit, kad paso duomenis pateiksit veliau- na, situacija paaiskinkit ir bus viskas gerai smile.gif jei neklystu, tai ta chek in reikia padaryti ne anksciau, kaip iki keliones likus 15 dienu ir ne veliau nei 4 val pries skrydi( jei nepasikeite niekas) smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina.p: 07 rugpjūčio 2010 - 14:28
QUOTE(nebezinau:) @ 2010 08 05, 14:57)
aišku, kad galima. aš susidėjau vsiką ko man reikia. tik žinoma svarbu, kad skysti dalykai neviršytų 100ml ir visa tai sutalpinti į 2l maišelį  4u.gif

Buvau macius kaip oro uoste atima tusa is merginos.Tai idomu del kokiu priezasciu?Bijau,kad man savosios kosmetikos nereiketu paskui paaukoti biggrin.gif Tai kaip suprantu ir kosmetika sudeti i ta maiseli? g.gif
Atsakyti
Ir as maciau ,kaip atiminejo lupu dazus , mobiliakus ,nes plastikiniame maiselyje galima buvo nestis i lektuvo salona tik pinigus, pasa ir vaistus , ....... bet tai buvo Londone pries 4 metus po teroristu ispuoliu....... Gal dabar nebeatims 4u.gif
Atsakyti
O man idomu,kur deda tuos atimtus daiktus?Ar yra kokios saugyklos ar kazkas panasaus, kad veliau galima butu atsiimti?Neseniai drauge pasakojo,kaip is jos ateme brangiai kainavusi vyno buteli (Vokietijoj),tai sake,kad gaila,nes geriau jau sudauzius buciau.Ten buvo padeta deze,i kuria visi dejo tai kas atimama.As tai dar pajuokavau, sakau jiems gal tavo vynas patiko biggrin.gif,stai ir nureketavo.
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 08 08, 09:43)
O man idomu,kur deda tuos atimtus daiktus?Ar yra kokios saugyklos ar kazkas panasaus, kad veliau galima butu atsiimti?Neseniai drauge pasakojo,kaip is jos ateme brangiai kainavusi vyno buteli (Vokietijoj),tai sake,kad gaila,nes geriau jau sudauzius buciau.Ten buvo padeta deze,i kuria visi dejo tai kas atimama.As tai dar pajuokavau, sakau jiems gal tavo vynas patiko biggrin.gif,stai ir nureketavo.

Skaiciau "Zmonese" Mijos pasakyma,kad jie tuos daiktus tiesiog pasiima sau.Is jos tada norejo atimti berods kazkokius kremus ar kvepalus,nepamenu.Tai ji viska supyle i siuksledeze tai darbuotojai buvo apstulbe kaip ji taip gali pasielgti biggrin.gif Na manau as irgi taip pasielgciau,jei jau as neturesiu tai ir niekas kitas negaus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2010 08 08, 15:22)
Na manau as irgi taip pasielgciau,jei jau as neturesiu tai ir niekas kitas negaus biggrin.gif

Dar kvepalus - dar dar, bet vyno bonką ir išgert galima biggrin.gif Na, bent jau nugert, su eilės kaimynais pasidalint biggrin.gif O ką, bliamba, geriau, kad muitininkai išgers dry.gif Nes ką jau jie daugiau su ta bonka darys - vaikų namams aukos? dry.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2010 08 08, 18:43)
Dar kvepalus - dar dar, bet vyno bonką ir išgert galima biggrin.gif Na, bent jau nugert, su eilės kaimynais pasidalint biggrin.gif O ką, bliamba, geriau, kad muitininkai išgers dry.gif Nes ką jau jie daugiau su ta bonka darys - vaikų namams aukos? dry.gif biggrin.gif

Butet.Tai va man uztai ir gaila kazkam atiduoti,juk ne uz dyka ir mes gaunam.Todel ir nesivesiu jokiu ypatingu kosm.priemoniu,kai reikes grizt tai nors zinosiu ka verta veztis o ko ne. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2010 08 07, 22:11)
Ir as maciau ,kaip atiminejo lupu dazus , mobiliakus ,nes plastikiniame maiselyje galima buvo nestis i lektuvo salona tik pinigus, pasa ir vaistus , ....... bet tai buvo Londone pries 4 metus po teroristu ispuoliu....... Gal dabar nebeatims  4u.gif

Ne tiesa. Šiandien grįžau iš Berlyno. Mobilus buvo kažkur giliai lagamine. paklausiau ar reik ištraukt, sakė -Ne. Jis buvo įjungtas. Tiesa, penktadienį skrendant į Berlyną atėmė plaukų putas. Aš tam darbuotojui sakau, aš šitą buteliuką vežuosi jau turbūt penktą kart, ir būtent iš Kauno, gavau atsakymą - tubūt ne tie patys darbutoojai dirba smile.gif Ko gero taip.
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 08 08, 21:47)
Ne tiesa. Šiandien grįžau iš Berlyno. Mobilus buvo kažkur giliai lagamine. paklausiau ar reik ištraukt, sakė -Ne. Jis buvo įjungtas. Tiesa, penktadienį skrendant į Berlyną atėmė plaukų putas. Aš tam darbuotojui sakau, aš šitą buteliuką vežuosi jau turbūt penktą kart, ir būtent iš Kauno, gavau atsakymą - tubūt ne tie patys darbutoojai dirba smile.gif Ko gero taip.

Aš dezodorantą Kauno oro uoste palikau doh.gif Kaip ir žinojau, kad negalima, ale....paskutinę minutę vistiek įsimečiau į lagaminą lotuliukas.gif Nežinau kodėl jį "skaito" kaip skystį, bet užkliuvo talpa. Reiktų eit pažiūrėt kokia to standartinio buteliuko talpa, bet įtariu, kad virš 100 ml g.gif

Nei telefonai, nei foto aparatas nekliuvo.
Atsakyti
Kankina dar vienas klausimas...
Atsichekinau siandien bilieta. Bet neramina bar kodas. Ar jisai toks ir turi buti?
user posted image
Atsakyti