Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(Jelerny @ 2010 08 01, 15:54)
Jaudinuosi del kiekvienos smulkmenos, nes skrysiu pirma karta  blush2.gif  doh.gif
Sakykite, turiu paprasta asmens tapatybes kostele, kuri galioja iki 2018m, bet ji be tokio "cipo", kaip buna banko kortele, ar sim kortele telefone, ar galiu su tokiu skristi? (Fr) blush2.gif

Taip bigsmile.gif
Atsakyti
Labas.
Kita savaitele pirma karta ir man teks skrist i londona... Imu tik rankini bagaza. Turiu problemu su kojom, teks tepala pasiimt.Neprikibs kazi kad vaistus vezuosi? Siaip nereceptiniai jie...
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 08 02, 11:58)
Labas.
Kita savaitele pirma karta ir man teks skrist i londona... Imu tik rankini bagaza. Turiu problemu su kojom, teks tepala pasiimt.Neprikibs kazi kad vaistus vezuosi? Siaip nereceptiniai jie...

Dėl tepalo ne, bet jeigu indelis bus didesnis nei 100 ml, turėtų nepraleisti (nesvarbu kad bus tik puse indelio ar tūtelės)
Atsakyti
QUOTE(bumbasi @ 2010 08 02, 11:58)
Labas.

Labas,

Tepalas skaitysis kaip skystis, todėl reikia, kad būtų nedidesnėje nei 100 mililitrų tūtelėje, o ją reikės į permatomą maišelį įdėt smile.gif

Bent taip manau, nes jei dantų pasta skystis, tai tepalas kojų skausmui irgi turėtų būt smile.gif o šiaip dėl vaistų tai nieko tokio, vežiojaus ir aš smile.gif)
Atsakyti

i 
Apie Prepaid ir kitas korteles kalbame čia, bus patogiau
http://www.supermama.lt/forumas/index.php?...623766&st=0
Atsakyti
QUOTE(titasas @ 2010 08 02, 12:53)
Tepalas skaitysis kaip skystis, todėl reikia, kad būtų nedidesnėje nei 100 mililitrų tūtelėje, o ją reikės į permatomą maišelį įdėt smile.gif

Bet šiaip jie Kaune nieko ten nežiūri blink.gif Aš preiš mėnesį skridau, tai permatomus maišelius turėjau du - vienam ten tušas, linzių skystis, lūpų blizgesys, o kitam - šlapios servetėlės. Nu ir kai reikėjo traukt, aš ant greičio tuos maišiukus supainiojau ir pateikiau atskiram maišelį tas šlapias servetėles lotuliukas.gif Ir žinokit, niekas nieko, pati supratau jau tik kai atgal pasiėmiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(titasas @ 2010 08 02, 11:53)

kodel vieni raso nevirsyti 100ml, kiti 50ml, kaip yra istiesu g.gif
Atsakyti
Sveiki, reikia labai pagalbos, ar galima keisti bilieti data, jei bilietas dar nepriregistruotas? Aciu
Atsakyti
aš birželio mėn. iš kauno sugebėjau išskrist su skalpeliu (nežinau kaip tiksliai tas instrumentas chirurginis vadinasi) rankiniame bagaže. Tik grįžus radau tašėje (skolinta buvo, stipriai kračiau, kad savų daiktų neliktų). Šiek tiek apšalus buvau kas būtų, jei būtų užtikę smile.gif Šiaip įdomu ką jie ten skanuodami mato ir ko nemato. Užtai plaukų lako buteliką (mažą) atėmė. Dega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelerny @ 2010 08 02, 22:32)
kodel vieni raso nevirsyti 100ml, kiti 50ml, kaip yra istiesu  g.gif

100
Atsakyti
QUOTE(Storm @ 2010 08 03, 08:26)
aš birželio mėn. iš kauno sugebėjau išskrist su skalpeliu (nežinau kaip tiksliai tas instrumentas chirurginis vadinasi) rankiniame bagaže. Tik grįžus radau tašėje (skolinta buvo, stipriai kračiau, kad savų daiktų neliktų). Šiek tiek apšalus buvau kas būtų, jei būtų užtikę smile.gif Šiaip įdomu ką jie ten skanuodami mato ir ko nemato. Užtai plaukų lako buteliką (mažą) atėmė. Dega smile.gif

Ar plauku lako,net mazos talpos pvz., iki 100 ml, negalima nestis i lektuva?
Atsakyti
QUOTE(Tora 5 @ 2010 08 03, 12:11)
Ar plauku lako,net mazos talpos pvz., iki 100 ml, negalima nestis i lektuva?

Teisą sakant nežinau. Visada vežiodavausi mažą buteliuką, bet ne aerozolinį, praleisdavo. O šį kart įsidėjau aerozolinį tai atėmė. Viens iš dviejų - arba forma netinkama, arba paprasto buteliuko neidentifikavo kaip lako smile.gif Priežastis atėmimo - degus. bet ir neaerozolinis degus???
Atsakyti