o jei netycia sumaisai kokius duomenis darydamas check-in, tarkim koki vien skaiciu, tai kas buna? nzn ar sumaisiau, bet siaip paranojos visokios kyla
QUOTE(-aite @ 2010 07 31, 21:28)
Sveiki.
Ar galiu imtis vežimėlį 2 metų ir 2 mėnesių vaikui?Ar reikės už jį mokėti?Skrisim iš UK į Kauną.Ačiū už atsakymus.
Ar galiu imtis vežimėlį 2 metų ir 2 mėnesių vaikui?Ar reikės už jį mokėti?Skrisim iš UK į Kauną.Ačiū už atsakymus.
Jau daug kartų rašiau, tai nebesiplėsiu, skrisdama su savo 2,8 m vaiku, ėmiau vežimėlį ir už jį mokėt nereikėjo. VAikas jau turėjo "noramalų" bilietą
QUOTE(a79 @ 2010 08 01, 17:30)
Jau daug kartų rašiau, tai nebesiplėsiu, skrisdama su savo 2,8 m vaiku, ėmiau vežimėlį ir už jį mokėt nereikėjo. VAikas jau turėjo "noramalų" bilietą
Ačiū už atsakymą,mano vaikas irgi turi "normalų" biletą,tiesiog bijau,kad gali tekti mokėti už tą vežimėlį Juk Ryanair'e visokių kuriozų pasitaiko.
Dėl tikrumo pasiskambinčiau į kasas. Manasis su vežimėliu keliavo praėjusią vasarą, dabar jau nebeaktualu.
Nors jei pas mus Lietuvėlėj nieks nesikabino, kad beveik trejų kavalierius dar ir vežimą tįsiasi, tai UK tuo labiau neturėtų. Gi pas juos vaikai vežimuose sėdi, net kai kojos jau žeme velkasi
Nors jei pas mus Lietuvėlėj nieks nesikabino, kad beveik trejų kavalierius dar ir vežimą tįsiasi, tai UK tuo labiau neturėtų. Gi pas juos vaikai vežimuose sėdi, net kai kojos jau žeme velkasi
norėjau pasitikslint ir aš dėl rankinio bagažo - veido kremas laikomas skysčiu ar ne?
QUOTE(cheery @ 2010 08 01, 07:43)
norėjau pasitikslint ir aš dėl rankinio bagažo - veido kremas laikomas skysčiu ar ne?
Manau,kad taip.
QUOTE(chochotrona @ 2010 07 31, 20:16)
O ta bendrovė kur iki Kauno oro uosto gabena (http://www.airport-express.lt/) veža autobusais ar mikroautobusais?
Kiek as esu vaziavusi, visuomet tik mikroautobusai buna. As kazkaip visad maniau, kad jie mato pagal ispirktus bilietus kokio dydzio transporto priemone siusti, bet va neseniai vaziavau is Vilniaus nakti i Kauna, tai gal kokie 5 zmones sedejo siaurame praejime ant grindu, nes visiems sedimu vietu neuzteko.
QUOTE(-aite @ 2010 07 31, 22:28)
Sveiki.
mes skridom į Bergamą birželį. Dukrytei buvo 2 m. 2 mėn. bilietą turėjo normalų, bet vežimėlį vežtis irgi galima. dėl tikrumo siūlau vis tiek pasiskambint.
QUOTE(cheery @ 2010 08 01, 09:43)
taip, skysčiu
QUOTE(Mariposa @ 2010 08 01, 10:36)
Kiek as esu vaziavusi, visuomet tik mikroautobusai buna. As kazkaip visad maniau, kad jie mato pagal ispirktus bilietus kokio dydzio transporto priemone siusti, bet va neseniai vaziavau is Vilniaus nakti i Kauna, tai gal kokie 5 zmones sedejo siaurame praejime ant grindu, nes visiems sedimu vietu neuzteko.
Išgasdinot mane. Tai aš sumoku už bilietą tokią kainą ir dar privalėsiu sėdėt ant gindų, jei ateisiu jau užsėdus visiems? Nu ir tvarka. Bet ruošiuosi prieš valandą jau būt, tai tikiuosi, kad vietų bus.
Jaudinuosi del kiekvienos smulkmenos, nes skrysiu pirma karta
Sakykite, turiu paprasta asmens tapatybes kostele, kuri galioja iki 2018m, bet ji be tokio "cipo", kaip buna banko kortele, ar sim kortele telefone, ar galiu su tokiu skristi? (Fr)
Sakykite, turiu paprasta asmens tapatybes kostele, kuri galioja iki 2018m, bet ji be tokio "cipo", kaip buna banko kortele, ar sim kortele telefone, ar galiu su tokiu skristi? (Fr)