Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

Bus rolleyes.gif
Atsakyti
truputi ne i tema parasysiu, nes nenoriu kurit naujos temos pasibaigus apie airbaltic,gal kas zinot ar labai priekabiauja prie rankinio bagazo, 8 kg ir viskas? o jei 9 tai jau moket? ar galima kazi rankinuka atskirai turet ar jau viska vienam g.gif butinai butinai, dekui uz bet kokia info.
Atsakyti
QUOTE(čikuraku @ 2010 07 28, 23:51)
truputi ne i tema parasysiu, nes nenoriu kurit naujos temos pasibaigus apie airbaltic,gal kas zinot ar labai priekabiauja prie rankinio bagazo, 8 kg ir viskas? o jei 9 tai jau moket? ar galima kazi rankinuka atskirai turet ar jau viska vienam g.gif  butinai butinai, dekui uz bet kokia info.

rankini retai kada sveria biggrin.gif ,bent jau man apturejus virs 40 skrydziu per pora metu jo ne kart nesvere,ir rankinukas visada budavo atskirai,ir del kilo tikrai manau,kad nieks nieko,nebnt jau tas rankinis neatitinka ismatavimu ir gali prisikabint,o siaip manau,kad viskas ciki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2010 07 29, 00:42)
rankini retai kada sveria biggrin.gif ,bent jau man apturejus virs 40 skrydziu per pora metu jo ne kart nesvere,ir rankinukas visada budavo atskirai,ir del kilo tikrai manau,kad nieks nieko,nebnt jau tas rankinis neatitinka ismatavimu ir gali prisikabint,o siaip manau,kad viskas ciki  4u.gif

deja, galiu tik patvirtinti, kad skrendant su Ryanair'u rankinis bagazas buvo grieztai vertinamas - butinai tik vienas vienetas ir ne daugiau kaip 10 kg, pasvere visiems.
Atsakyti
QUOTE(sayonara2 @ 2010 07 29, 00:42)
rankini retai kada sveria biggrin.gif ,bent jau man apturejus virs 40 skrydziu per pora metu jo ne kart nesvere,ir rankinukas visada budavo atskirai,ir del kilo tikrai manau,kad nieks nieko,nebnt jau tas rankinis neatitinka ismatavimu ir gali prisikabint,o siaip manau,kad viskas ciki  4u.gif

Anksčiau taip, į rankinį bagažą žiūrėdavo pro pirštus, aš daug kartų irgi esu praėjusi su rankinuku. Bet ryanair dabar labai sugriežtino taisykles, tad su rankinuku nepraeisit
Atsakyti
Sveiki 4u.gif , ruošiuosi užsisakyti bilietus per Raynair, tik nelabai supratau g.gif . Rašo, kad akcija dabar, t.y. užsisakant iki 08.03 kaina mažesnė 50%, jeigu gerai supratau blush2.gif , bet pasirinkus bilietus, rodo pilną kainą. Kaip čia yra iš tikrųjų, gal kas galėtų atsakyti ax.gif . Iš anksto dėkoju smile.gif
Atsakyti
O kažin ar gali prisikabinti, jei nešiuos į rankinį bagažą lagaminą tą leidžiamo dydžio ir dar maišelį, bet maišelis skaitysis kaip vaiko bagažas, o lagaminas mano, tai ar gali prikibti jie g.gif ar geriau kokią kuprinikę vaikui dėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgusia @ 2010 07 27, 13:10)
Labas,

Ruosiames gruodzio men pradzioje skristi i Frankfurta prie Maino. Bilietai trims zmonems pirmyn atgal kainuoja apie 279 Lt, tik nesuprantu kodel 1.6 metu vaiku bilietai vos ne dvigubai brangesni dasideda 150 lt g.gif Vien del to jo zadame nesivesti  verysad.gif Plius dar dasideda korteles mokestis apie 100 lt. doh.gif Ar apsimoka kazin dar laukti ar jau dabar pirkti bilietus g.gif

Siandien bilietai jau kainuoja 227 Lt, skrendant i prieki nuolaida 50%, o atgal tik 10%. Gal reikia dar palaukti kol ir atgal bus 50%, tada ir mazyli bus galima pasiimti i kelione g.gif
QUOTE(racke @ 2010 07 28, 19:03)
O as kantriai laukiu (niu ne visai kantriai, nes jau viena kelione papirkau ) kol bus bilieteliu po 1, 0,1 ir 0,00 Lt  wub.gif

O i kokias puses bus nuolaidos gal zinai? g.gif
Atsakyti
Na tas mano zinojimas tik toks, kad pernai tokiu kainu tikrai buvo ir gan nemazai. Buvau nupirkusi Kaunas - Franfurtas -Maljorka - Franfurtas - Kaunas uz 0,00 Lt. wub.gif Teko savo akimis matyti ir po 1 Lt. kelioniu. Nemanau, kad sie metai kazkuo kitoki nei praeiti, tad ir pasiulymu greiciausiai bus ivairiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2010 07 29, 13:12)
Na tas mano zinojimas tik toks, kad pernai tokiu kainu tikrai buvo ir gan nemazai. Buvau nupirkusi Kaunas - Franfurtas -Maljorka - Franfurtas - Kaunas uz 0,00 Lt.  wub.gif  Teko savo akimis matyti ir po 1 Lt. kelioniu. Nemanau, kad sie metai kazkuo kitoki nei praeiti, tad ir pasiulymu greiciausiai bus ivairiu  smile.gif

Šie metai yra visiškai kitokie. Pernai avialinijos nėrėsi iš kailio, nes niekas neskraidė. Tolimųjų skrydžių – iš Europos į Aziją ar Ameriką – kainos buvo nukritusios iki neregėtų žemumų. Šiemet tokių jau nebuvo.
Ryanair kompanija praktiškai nedarė jokių akcijų rupjūčio mėnesio bilietams - juos ir taip išpirko. Be to, Frakfurtas pernai dar buvo nauja kryptis, todėl kainos jai mažesnės. Dabar tai normali kryptis su neblogu užpildymu.
Taip kad tokios akcijos gali būti nebent kokio kompanijos jubiliejaus ar pan proga.
Atsakyti
QUOTE(Mindauqas @ 2010 07 29, 13:23)
Šie metai yra visiškai kitokie. Pernai avialinijos nėrėsi iš kailio, nes niekas neskraidė. Tolimųjų skrydžių – iš Europos į Aziją ar Ameriką – kainos buvo nukritusios iki neregėtų žemumų. Šiemet tokių jau nebuvo.
Ryanair kompanija praktiškai nedarė jokių akcijų rupjūčio mėnesio bilietams - juos ir taip išpirko. Be to, Frakfurtas pernai dar buvo nauja kryptis, todėl kainos jai mažesnės. Dabar tai normali kryptis su neblogu užpildymu.
Taip kad tokios akcijos gali būti nebent kokio kompanijos jubiliejaus ar pan proga.

Nemanau, kad pernai Frankfurtas buvo nauja kryptis. Nes pries du metus teko skristi su beveik pilnai uzpildytu lektuvu.
Papildyta:
QUOTE(racke @ 2010 07 29, 13:12)
Na tas mano zinojimas tik toks, kad pernai tokiu kainu tikrai buvo ir gan nemazai. Buvau nupirkusi Kaunas - Franfurtas -Maljorka - Franfurtas - Kaunas uz 0,00 Lt.  wub.gif  Teko savo akimis matyti ir po 1 Lt. kelioniu. Nemanau, kad sie metai kazkuo kitoki nei praeiti, tad ir pasiulymu greiciausiai bus ivairiu  smile.gif

O ka Maljorkai veikei g.gif ?Atostogavai savo nuoziura g.gif ?Butu visai neblogai tokius bilietukus papirkti mirksiukas.gif
Atsakyti
Prasau pagelbekit, kaip reikia prisiskambinti i tas kasas, kad isspresti nesusipratima doh.gif jau trecia diena varau nenulipant nuo telefono, rodo arba uzimta arba nieks nekelia doh.gif
Bijau kad telefono saskaita nevirsytu nauju bilietu kainos ( nes atsakiklis tai kalba, o kai paspaudziu dvejeta snipstas)

I Kauna is Klaipedos ir nesamone vaziuoti verysad.gif

Prasau patarkit blink.gif
Aciu, Aciu
Atsakyti