Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(racke @ 2010 07 28, 11:21)
Atrodo, kad jie vėl atsiras tik nuo pavasario  smile.gif  O mes šį skrydį išbandysime dar spalį  wub.gif

Tai kad spalio bilietai neitin pigus smile.gif I prieki dar puse velnio, o atgal jau perdaug kaip Ryanairui. Karta paragaves uz 10 litu, negali moket 89 lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, bet ar buvo bent kartelį į Žeroną po 10 Lt. rolleyes.gif Man su visais kartelės mokesciais gavosi 180 Lt.
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2010 07 28, 12:16)
Na, bet ar buvo bent kartelį į Žeroną po 10 Lt.  rolleyes.gif Man su visais kartelės mokesciais gavosi 180 Lt.

cia vienai pirmyn atgal ? Kada pirkot ?
Atsakyti
Cia vienam pirmyn ir atgal. 10.12-10.19 O pirkau kažkur prieš pora savaitėlių smile.gif Man kažkaip pasirodė gan padori kaina. Nors šiemet jau teko pabuvoti Ispanijoje - neatsispyriau ax.gif Manau jei viskas pasiseks sekmingai, kitais metais į kelionių agentūras keliauti nereikės tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2010 07 28, 12:24)
  Man kažkaip pasirodė gan padori kaina.

drinks_cheers.gif
Mums dviems spalio pabaigai dar ryte rode 528 Lt pirmyn atgal. Dabar jau 476 Lt, padare truputi nuolaidu bilietams. Bet tas Web Check In (70 litu) vis dar erzina biggrin.gif Jis visad buna i Zirona ? Berlynan apvalus nulis toj vietoj irasytas buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zilvinas75: 28 liepos 2010 - 11:47
PAYMENT DETAILS
*******221.50 LTL Total Fare
*********0.00 LTL Taxes, Fees & Charges
********70.00 LTL Passenger Fee: Web Check in
********70.00 LTL Passenger Fee: Administration Fee
*******361.50 LTL Total Paid
Tikrai labai daug visai nereikalingų mokesčių rolleyes.gif
Niu ir nebūčiau moteriškė jei nepapletkinčiau... lotuliukas.gif Šiandien ryte neišskrido lėktuvas į Berlyną. Jau sulaipinus keleivius užsidegė variklis (ar kažkas panašaus ) fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo racke: 28 liepos 2010 - 12:24
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 07 28, 12:46)
drinks_cheers.gif
Mums dviems spalio pabaigai dar ryte rode 528 Lt pirmyn atgal. Dabar jau 476 Lt, padare truputi nuolaidu bilietams. Bet tas Web Check In (70 litu) vis dar erzina biggrin.gif Jis visad  buna i Zirona ? Berlynan apvalus nulis toj vietoj irasytas buvo

Patikrinkite savo skrydžio kainas dar kartą. Daug kainų sumažinom dar kartą po pietų, gal bus dar pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 27, 18:02)
kiek turi galioti pasas vykstan i UK? nieko tokio, jei liko galiot maziau nei 6 men?

as skridau i Zirona 07.03 - 07.06, pasas galiojo iki 07.25. Jokiu problemu nebuvo... beje pries tai pasiskambinau i Ispanijos ambasada Vilniuje ir pasiklausiau apie sita reikala, tai man paaiskino, kad skrendant i ES salis pasas/asmens tapatybes dokumentas laikomas galiojanciu iki jo paskutines galiojimo dienos.
Atsakyti
QUOTE(Mindauqas @ 2010 07 28, 17:03)
Patikrinkite savo skrydžio kainas dar kartą. Daug kainų sumažinom dar kartą po pietų, gal bus dar pigiau smile.gif

oho, kaip isdidziai nuskambejo biggrin.gif
Deja kaina nepasikeite. [B] sumazinkit online check in mokesti iki nulio ir beveik busiu ikalbetas pirkti. Kol kas krapstau pakausi, ar verta isigyti prepaid'a. Nes ten tie visi pamastymai zemiau del konvertavimo prie priristo lito/euro kurso neturetu daryti dideles itakos galutinei bilieto isigyjimo kainai.
Niekur neradau tikslios informacijos apie prepaid'o papildymo procedura unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 07 28, 18:42)
oho, kaip isdidziai nuskambejo biggrin.gif
Deja kaina nepasikeite. [B] sumazinkit online check in mokesti iki nulio ir beveik busiu ikalbetas pirkti. Kol kas krapstau pakausi, ar verta isigyti prepaid'a. Nes ten tie visi pamastymai zemiau del konvertavimo prie priristo lito/euro kurso neturetu daryti dideles itakos galutinei bilieto isigyjimo kainai.
Niekur neradau tikslios informacijos apie prepaid'o papildymo procedura  unsure.gif

oi... per greitai rašiau blush2.gif turi būti Ryanair sumažino. biggrin.gif Tiesiog nauja akcija prasidėjo. Mano nusižiūrėti nuo 375 iki 269 Lt atpigo jau beperkant juos:)
Atsakyti
O as kantriai laukiu (niu ne visai kantriai, nes jau viena kelione papirkau ) kol bus bilieteliu po 1, 0,1 ir 0,00 Lt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2010 07 28, 19:03)
O as kantriai laukiu (niu ne visai kantriai, nes jau viena kelione papirkau ) kol bus bilieteliu po 1, 0,1 ir 0,00 Lt  wub.gif

Tai kad tokių jau nebūna smile.gif
Atsakyti