Pasidalinsiu ir aš savo kelionių įspūdžiais - gal kam pravers. Taigi, skridau Kaunas - Brėmenas ir po savaitės atgal, su rankiniu bagažu.
Kaune liepė kišti kelionkrepšį į rėmus - viskas OK - tilpo, kontrolę praėjo, tada aš tiesiu taikymu į duty free, ir kažkaip tai loginis mąstymas nesuveikė, mat noras pradžiuginti draugus užgožė viską. Prisipirkau cigarečių ir alaus skardinės
čia jums ne 100 ml maišelyje. Po to prie įklaipinimo vartų tokios (nežinau kodėl , bet labai tragiškai atrodančios panelės) įtartinai žvilgsniais skenavo keleivių krepšius ir pasirinktinai liepė dėti vėl į tokį patį rėmą
. Jei būsiu sąžininga - tai pasakysiu, kad buvo trumpam apėmusi panika (buvo gaila ne pinigų, o lauktuvių), nes manasis krepšys jau gerai viršijo 10 kg limitą, bei buvo konkrečiai išėjęs virš reikalaujamų parametrų, tačiau prasmukau taip labai netikėtai
Brėmene jokios kontrolės nebuvo.
Vykstant atgal dėdė vokietys iš karto paklausė apie turimus skysčius, kuriuos reikėjo sudeti į atskirą dėžę (ir tas buvo labai gerai, nes man nuo tašės svorio nusiėmė apie 1 kg), o į 800 g viršvorį buvo visai nesureguota, tik žmogiškoji kontrolė "nupypino" visą nuo galvos iki kojų
Šiaip nepastebėjau, kad būtų labai kabinėjęsi, vienai moteriaia liepė išpakuoti kažkokį siuntinį, šiaip visi ten labai greit praėjo. Kaune irgi niekas nieko netikrino.
Taip , kad linkiu visiems gerų kelionių.
Nežiūrint , kad bilietai viso tekainavo 20 Eu, skrydžio ir aptarnavimo kokybe tikrai negaliu skūstis.
Ką darai, jei pamatai savo EX visą kruviną, bėgiojantį tavo kieme ir šaukiantį pagalbos? Teisingas atsakymas:
Išlieki rami, užsitaisai ir šauni dar kartą...