Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

tai kad tikrai keičiasi viskas, nes prieš porą metų su Ryanair skridau, tai tikrai mačiau kaip nešės maišelį iš duty free ir plius dar tašė buvo ax.gif
nors ir mes patys kai skridom atgal nešėmės irgi maišą ir lagaminą, ir vaikas su kuprinike buvo, plius dar aš buvau su rankinuku, ir niekas nesikabino schmoll.gif
dabar čia prigalvojo jie doh.gif

Mindaugai, o tai gal žinot kokios alkoholio kainos duty free, ant kiek brangiau yra?
Atsakyti
Sveiki, kaip is tiesu nurodant vardus pavardes reikia naudoti lietuviskas raides ar ne? Nes tarkim keleives pavardeje net 4 raides is 8 yra lietuviskos su taskeliais bruksneliais.
Kaip reikia teisingai rasyt kad nebutu problemu?

Beat the queues, buy priority boarding? kas tai yra? YES ar NO?
Buy AXA travel insurance? Ar butina ji pirkti jei turi Kreditine kortele kuri jau turi keliones draudima ir Europos sveikatos draudimo kortele. Speju galima nepirkti is Ryanair? teisingai?
Atsakyti
QUOTE(*DEiZY* @ 2010 07 20, 20:02)
tai kad ne 1 karta skridau ir buvo taip.. svarbu ieini su 1 tase pro vartus, o jau duty free zonoje maiseli pasiemi ir atvykus niekas nebetikrina.. bent londone ir paryziuje maiseliai is duty free niekam nesimaiso atvykus..  tiek mano, tiek draugu praktikoje, prie duty free maiseliu niekas nera  prisikabines ar atemes.

Skridom birželio pabaigoj. Tikrai tikrina ir prieš einant į laukiamąją salę, ir prieš einant į lėktuvą. Kaip tik eilėj stovėdama, prieš paskutines duris lipant į lėktuvą kur bilietukus "nuplėšo", stebėjau kaip panelė vargo DF bandydama į tašę sukišt, kuri jau ir taip "aklinai prikamšyta" buvo. NEmačiau kuom baigėsi, tik mačiau, kaip paskui ji tą savo "susiskersavusį" tašiuką bandė į rėmus įkišt, ir vėl iš naujo viską dėliojosi doh.gif
Jau prieš einant į lėktuvą, svert tikrai nesvers, nes nelabai ten turi kur, bet tą rėmą naudoja ir įtartinesnius ryšulius liepia kišt.

.... priority boarding? kas tai yra? YES ar NO? Pirmenybinis įlaipinimas į lėktuvą. Tad jei tinka bendra eilė, tada NO.
Dėl draudimo teisingas spėjimas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo a79: 21 liepos 2010 - 08:51
O kas nors renkasis ta Beat the queues, buy priority boarding? YES? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krilas @ 2010 07 21, 10:04)

Gal tie, kur su daug mazu vaiku skrenda biggrin.gif
Dabar berasant kilo mintis is patirties. Is Berlyno skrendant turejom kompanija visiskai girtu stilingu jaunuoliu grupe. Vat gal tokiais atvejais, kai lektuvas artipilnis, butu smagu tureti galimybe atsisesti ramesneje vietoje. Mums pasiseke, kad lektuvas buvo pustustis ir skrydis neilgai trunkantis.
Atsakyti
QUOTE(krilas @ 2010 07 21, 10:04)

aš paėmiau savo mamai, skris viena, tai tegul ramiai atsisėda, senyvas žmogus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2010 07 20, 12:25)
Sveiki, keliautojai  biggrin.gif  Niu gal aš čia truputį ne į tą temą įlindau, bet manau gal kažkam teko susidurti su tokia situacija. Viesbuciu rezervavimo sistema booking raso, kad viesbutyje mano pasirinktam laikotarpiui nėra vietų, o hotels.com vietas rezervavo. Tai taip dabar ir nelabai žinau ,ar viešbutį jau turiu, ar ne  g.gif

Niu, tai ar niekam taip nebuvo ax.gif
Atsakyti
Noreciau pasiteirauti , jei skrendi su persedimu, tai koks turetu buti minimalus laikas tarp skrydziu, kad suspeti su visais lagaminu atsiemimais ir ilipimais?
Ir dar- skrendam su vaiku iki 2 m., tai kiek suprantu jam niekas nepriklauso, tik vezimelis? ta prasme be bagazo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2010 07 20, 22:05)
o tai gal žinot kokios alkoholio kainos duty free, ant kiek brangiau yra?

Negaliu pasakyti, nors ir pirkau. Gal galima jiems paskambinti ir jie tiksliai pasakytų.
Dėl cigarečių, tai šiame forume rašė, kad dutyfree yra brangiau, aš pats nežinau kainų, tai neatkreipiau dėmesio.
Atsakyti
QUOTE(krilas @ 2010 07 21, 09:46)
Sveiki, kaip is tiesu nurodant vardus pavardes reikia naudoti lietuviskas raides ar ne? Nes tarkim keleives pavardeje net 4 raides is 8 yra lietuviskos su taskeliais bruksneliais.
Kaip reikia teisingai rasyt kad nebutu problemu?

Beat the queues, buy priority boarding? kas tai yra? YES ar NO?
Buy AXA travel insurance? Ar butina ji pirkti jei turi Kreditine kortele kuri jau turi keliones draudima ir Europos sveikatos draudimo kortele. Speju galima nepirkti is Ryanair? teisingai?

mano pavardeje t.p 3raidės su Lt simb. bet visuomet vedu be jų - viskas ok būna, todėl manau.
jeigu norite nestovėti eilėja tada rinkitės tą priority, sumokat papildomai ir tiek.
draudimo nereikia, nes turint kreditinę jums ir su jumis kartu vykstantiem šeimos nariam draudimas galios.
QUOTE(Laaila @ 2010 07 21, 11:42)
Noreciau pasiteirauti , jei skrendi su persedimu, tai koks turetu buti minimalus laikas tarp skrydziu, kad suspeti su visais lagaminu atsiemimais ir ilipimais?
Ir dar- skrendam su vaiku iki 2 m., tai kiek suprantu jam niekas nepriklauso, tik vezimelis? ta prasme be bagazo? 4u.gif

mažiau nei 2h nerekomenduočiau mirksiukas.gif
vaikui iki 2m bagažas nepriklauso.

QUOTE(Mindauqas @ 2010 07 21, 11:53)
Dėl cigarečių, tai šiame forume rašė, kad dutyfree yra brangiau, aš pats nežinau kainų, tai neatkreipiau dėmesio.

cigarečių kainos gerokai brangesnės, jei Lt perkant sakykim LM super slim 90lt blokas tai DF 130 ir etc.
Atsakyti
nu apžiūrėsim tas kainas, nes šiaip galvojom alkoholio nusipirkt, nes kad pigiau bus nei UK g.gif bet jei cigaretės ant tiek brangiau, tai kažin ir ar alkoholis bus tokiom pat kainom kaip prekybcentriuose g.gif
o tai kam iš viso vadina duty free, jei žymiai brangiau kainuoja doh.gif biggrin.gif (kaip suprantu tai ten turėtų būti kaip tik pigiau, kad muito kokio mokesčio nėra ar dar ko g.gif )
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2010 07 21, 12:34)
nu apžiūrėsim tas kainas, nes šiaip galvojom alkoholio nusipirkt, nes kad pigiau bus nei UK g.gif bet jei cigaretės ant tiek brangiau, tai kažin ir ar alkoholis bus tokiom pat kainom kaip prekybcentriuose g.gif
o tai kam iš viso vadina duty free, jei žymiai brangiau kainuoja doh.gif  biggrin.gif (kaip suprantu tai ten turėtų būti kaip tik pigiau, kad muito kokio mokesčio nėra ar dar ko  g.gif )

Todėl, kad keliaujate ES, joje prekėms ir taip neuždedamas muito mokestis.
Kitaip tiems kurie gyvena ne ES.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 21 liepos 2010 - 12:32