Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(Lee* @ 2010 07 19, 13:47)
Gal ne į temą, bet ar galima i UK skristi su asmens tapatybės kortele (ne su pasu)?

Taip.
Atsakyti
QUOTE(Lee* @ 2010 07 19, 13:47)
Gal ne į temą, bet ar galima i UK skristi su asmens tapatybės kortele (ne su pasu)?

Taip,galima.
Atsakyti
Sveiki, gal kas esat susidūrę, skrisiu su ryanair i angliją ir žadu nusipirkt Kauno duty free cigarečių du blokus. Kai išlipi iš lėktuvo yra du "vartai", išėjimai, vienas, kad neturi ko deklaruot ir kitas, kur turi ką. Pro kuriuos man keliaut su cigaretėm? g.gif
Atsakyti
QUOTE(darvina @ 2010 07 07, 16:59)
Pirkau ir as bilietus i Skotija, bet neuzsakiau bagazo . Dabar nerimstu, o jei ka sugalvosiu is ten sunkesnio parsivezti , ar bus galima kazkaip primoketi uz lagamina skrendant atgal , jeigu neissipirkau ?Aciu.
*
Galima per "Manage my booking" ir tada "Add bags", tik ne veliau kaip 4 val. iki skrydzio arba tada orouoste, bet bus jau brangiau g.gif

Sveiki, o prisidėti papildomai bagažą per "Manage my booking" galima tik atlikus Check in, nes tuo metu kai daromas Check - in, ten bagažo keitimo nėra?
Atsakyti
QUOTE(ausi2008 @ 2010 07 19, 21:53)
Sveiki, o prisidėti papildomai bagažą per "Manage my booking" galima tik atlikus Check in, nes tuo metu kai daromas Check - in, ten bagažo keitimo nėra?

Galima tiek prieš Check in, tiek po Check in.
Tik svarbu, kada spausdinsiesi Boarding Pass'ą - prieš pridėdama, ar po to - vienu atveju nesimatys, kad pridėjai bagažą, kitu matysi. Bet tas "matymas" yra tik tau - ir vienu, ir kitu atveju sistemoje skanuojant tavo bar kodą rodys, kad bagažas yra.
Atsakyti
o kai darai check-in, ar dar nuskaiciuoja pinigu?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 20, 11:33)
o kai darai check-in, ar dar nuskaiciuoja pinigu?

jau nebe smile.gif
Atsakyti
Sveiki?
O pries kiek laiko Kaune uztenka but, kad ramiai atsisesti i lektuva? Pries 2 val? Pries val?
Atsakyti
patikslinkite dar, prasau, ar skrendant is Rygos i Osla nera nurodytu skrydzio vietu? T.y. kur nori, ten ir sedies? o tai kas tada yra Boarding Pass'e SEQ NO.? Maniau, kad tai ir yra vietu nemeriai.. bet perskaicius foruma, kaip ir suprantu, kad Ryanair lektuve gali sestis ten, kur laisva vieta. Pasimeciau.
Atsakyti
QUOTE(Gilindra @ 2010 07 19, 20:47)
Sveiki, gal kas esat susidūrę, skrisiu su ryanair i angliją ir žadu nusipirkt Kauno duty free cigarečių du blokus. Kai išlipi iš lėktuvo yra du "vartai", išėjimai, vienas, kad neturi ko deklaruot ir kitas, kur turi ką. Pro kuriuos man keliaut su cigaretėm?  g.gif

man irgi įdomu kaip yra g.gif o kiek galima alkoholio vežtis, na nusipirkti toj duty free parduotuvėj, jeigu mes būsim 2 suaugę?

Prieš porą metų kai skridom į UK, tai galėjo neštis ir lagaminą ir dar kuprinikę mažą turėjau, tai kaip supratau, dabar tiksliai jau nebegalima turėti rankinuko, turiu į lagaminą viską susikrauti g.gif
o jeigu aš susidėčiau į kuprinikę nedidelę, bet prie lagaminų patikrinimo ją kaip ir vaikui duočiau laikyt, juk vaikui bagažas irgi įeina g.gif (mes tryse skrisim)
Atsakyti
QUOTE(borjomi @ 2010 07 20, 12:41)
patikslinkite dar, prasau, ar skrendant is Rygos i Osla nera nurodytu skrydzio vietu? T.y. kur nori, ten ir sedies? o tai kas tada yra Boarding Pass'e SEQ NO.? Maniau, kad tai ir yra vietu nemeriai.. bet perskaicius foruma, kaip ir suprantu, kad Ryanair lektuve gali sestis ten, kur laisva vieta. Pasimeciau.

Nei iš Rygos, nei kituose Ryanair skrydžiuose vietų nebūna ir jų negalima pasirinkti.
Boarding Pass'e nurodomas SEQ NO. yra registracijos eilės numeris, t.y. kelintas keleivis registravaisi į šį skrydį (ne bilietą pirkai, o registravaisi online). Lėktuve yra 189 vietos. Taigi, jeigu skaičius didesnis nei 189, reiškia netilpsi į lėktuvąsmile.gif
Atsakyti
Sveiki, keliautojai biggrin.gif Niu gal aš čia truputį ne į tą temą įlindau, bet manau gal kažkam teko susidurti su tokia situacija. Viesbuciu rezervavimo sistema booking raso, kad viesbutyje mano pasirinktam laikotarpiui nėra vietų, o hotels.com vietas rezervavo. Tai taip dabar ir nelabai žinau ,ar viešbutį jau turiu, ar ne g.gif
Atsakyti