Įkraunama...
Įkraunama...

"RYANAIR" - bilietų akcijos, paieškos, info...

QUOTE(chochotrona @ 2010 07 09, 02:22)
nesiskundžiu, tačiau tik atsakykit man: KODĖL TAIP?  biggrin.gif
user posted image

Spalio 25 d. Paris Beauvais - Kaunas dar brangesni bilietai. Kažkoks renginys Lietuvoje tą savaitę ir daug keliaujančių iš Prancūzijos.
Tas pats yra rugsėjo pradžioje, kai žaidžia Lietuvos ir Škotijos futboli rinktinės. Rugsėjo pradžioje Ryanair net kelis papildomus reisus paleido. Bet užpildymas tik į vieną pusę, todėl priešinga kryptimi galima gan nebrangiai nuskristi.
Atsakyti
Sveiki, gal man galit kazkas paaiskinti kodel perkant 3 bilietus po 119Lt (kaunas-berlynas-kaunas) su VISA kreditine kortele man nuskaite 462 Lt. g.gif
Atsakyti
QUOTE(racke @ 2010 07 10, 12:53)
Sveiki, gal man galit kazkas paaiskinti kodel perkant 3 bilietus po 119Lt (kaunas-berlynas-kaunas) su VISA kreditine kortele man nuskaite 462 Lt.  g.gif

Už kiek vieną bilietą papildomai sumokėjote po 35 Lt kortelės aptarnavimo mokesčio. Šią sumą jums pridėjo paskutiniame bilietų užsakymo (apmokėjimo lange).
Atsakyti
Ot ir blondine, kad prideda korteles aptarnavimo mokesti 17,5 Lt. tai zinau, bet, kad tai 35 Lt, o ne 30Lt , tai nesuskaiciavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ar siandien kas nors bandete pirkti bilietus? Ar leidzia sumoketi? man raso kad isimete nezinoma klaida, pasirinkite kita apmokejimo buda arba meginkite veliau... jau gal karstis Ryanarus veikia biggrin.gif
Atsakyti
perku su visa debit,vakare jau leido smile.gif
Atsakyti
Sveiki, šiek tiek pasiskaičiau temoje, bet vistiek iki galo nesupratau blush2.gif jei man 16 metų, keliauti Europoje (konkrečiai- į Vokietiją) galiu be tėvų sutikimo, ar man jo reikia? Taip pat, ką manot apie draudimą, verta darytis, ar ne, jei skrendu tik savaitei? Norėčiau kuo mažiau bereikalingų išlaidų.
Atsakyti
QUOTE(MissNikki @ 2010 07 12, 14:51)
Sveiki, šiek tiek pasiskaičiau temoje, bet vistiek iki galo nesupratau  blush2.gif jei man 16 metų, keliauti Europoje (konkrečiai- į Vokietiją) galiu be tėvų sutikimo, ar man jo reikia? Taip pat, ką manot apie draudimą, verta darytis, ar ne, jei skrendu tik savaitei? Norėčiau kuo mažiau bereikalingų išlaidų.

Laisvai gali keliauti Šengeno erdvėje (Vokietija jai priklauso). Turi būti jau sukakę 16 metų (aišku kitaip ir Ryanair bilieto negalėsi nusipirkti).
Draudimą rekomenduoju nesvarbu kelioms dienoms sprendi, bet tik ne iš Ryanair o iš bet kurios lietuviškos draudimo kompanijos.
Atsakyti
sveikos,

tai rankinis bagazas butinai turi but vienas? ta prasme, jei eisiu su maza kuprine ir fotiko tase didele, tai jau bus negerai?smile.gif reik is ju padaryt viena tase?biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 07 13, 19:32)
sveikos,

tai rankinis bagazas butinai turi but vienas? ta prasme, jei eisiu su maza kuprine ir fotiko tase didele, tai jau bus negerai?smile.gif reik is ju padaryt viena tase?biggrin.gif

Na taip. Viskas privalo buti vienoje taseje, rankinuke ar kuprineje. smile.gif
Atsakyti
Kaip paskambinti į ryanair bazę Kaune? g.gif
Atsakyti
QUOTE(String @ 2010 07 14, 10:51)
Kaip paskambinti į ryanair bazę Kaune?  g.gif

telefonu(:
jei tiksliau, štai numeriai:

"Ryanair" bilietų kasa oro uoste, bilietų pardavimas,informacija apie aviakompanijos bilietų rezervavimą, skrydžių taisykles:
Tel.: (8 37) 750 195,(8 37) 750 196,(8 37) 399 004
Mob. tel.: 8 620 39 878
Faksas (8 37) 758 008
El. paštas tix.kun@litcargus.lt

Darbo laikas: I-V 9.00-19.00 val., VI, VII 9.30-16.00 val.
Atsakyti