Naudoju GOSH - Velvet Touch foundation primer, kitu nebandzius, bet siuo labai patenkinta. Tuo paciu pradejau naudot ir sepeteli pudrai, tai nezinau kurios priemones deka taip lygiai pavyksta uzsitept skysta pudra kaip niekad. Oda skaisti islieka visa vakara, zodziu
Tiesa baze pradejau naudot tikedamasi ryskias poras uzmaskuot, tai kazkiek padeda
Aš taip pat naudoju Naudoju GOSH - Velvet Touch foundation primer jau pora mėnesių ir esu labai labai patenkinta
QUOTE(kumiko @ 2011 01 03, 15:21)
kiek skaiciau tai tarp baziu labiausiai isgirta Clarins baze,graziai po to dengiasi pudra,sulygina oda,matizuoja ir tt..gal bandziusios daugiau pakomentuos..
As bandziau.. nuo gosh bazes skirias tuom, kad clarins ne permatoma, o tokia rausva sakyciau.. paskaistina, pasviesina veida ciut, sulygina poras, oda.. kaip pudra laiko nzn, netepiau ant jos bet vizualiai tikrai grazesnis veidas atrodo..
Apskritai, tai, mano nuomone, bazės tik paruošia odą tolimesniam makiažui. Nereikia tikėti, jog užtepus bazės kažkoks stulbinamas efektas bus, jo praktiškai nepastebėsite. Bazėse juk nėra pigmentų, o jeigu yra tai labai mažai. Aš pirkdamas bazę atkreipiu dėmesį į šiuos kriterijus: kaip ant bazės laikosi pudra, kaip dengiasi pudra, kaip laikosi akių šešėliai (taip taip, netgi šešėliai geriau laikosi), ar išlenda blizgesys, ar paslepia odos nelygumus, ant viršaus užtepus pudros bei maskuoklio (šerpetojimai, įvairius šašeliai nuo spuogų ir pan.)
QUOTE(Povila$ @ 2011 01 03, 19:18)
Apskritai, tai, mano nuomone, bazės tik paruošia odą tolimesniam makiažui. Nereikia tikėti, jog užtepus bazės kažkoks stulbinamas efektas bus, jo praktiškai nepastebėsite. Bazėse juk nėra pigmentų, o jeigu yra tai labai mažai.
Nu pvz Clarins bazes efektas man mates, nes ji nepermatoma.. pvz kai pas mane oda ir taip lygi, tai uzmaskavus su ja poras ir smulkias rauksleles is vis gerai atrode ja ir be pudros manau galima devet.. o pvz Gosh, kuri yra permatoma, tai aisku nlb ka vizualiai padaro..
QUOTE(kumiko @ 2011 01 03, 15:21)
kiek skaiciau tai tarp baziu labiausiai isgirta Clarins baze,graziai po to dengiasi pudra,sulygina oda,matizuoja ir tt..gal bandziusios daugiau pakomentuos..
man labai patinka clarins aqua, tinka sausai odai, labai patenkinta
Ar clarins raudonam indely baze galima naudoti kasdien? nerandu kas islaikytu mano mineraline ant odos... Bijau, kad tik poras kims. Zadejau isigyti kremine pudra, bet pagalvojus, sudetis ju irgi panasi, yra silikonu ir pan., kazin ar butu skirtumas
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 01 10, 17:45)
Ar clarins raudonam indely baze galima naudoti kasdien? nerandu kas islaikytu mano mineraline ant odos... Bijau, kad tik poras kims. Zadejau isigyti kremine pudra, bet pagalvojus, sudetis ju irgi panasi, yra silikonu ir pan., kazin ar butu skirtumas
Kazin ar protinga mintis tepti ant clarins bazes mineraline pudra
Kasdienai naudoti nerekomenduociau bazes.
QUOTE(Maserati. @ 2011 01 10, 19:32)
Kazin ar protinga mintis tepti ant clarins bazes mineraline pudra
Kodel taip galvojate? Gali negraziai teptis?
Bet pavyzdziui naudojant kremine pudra kasdien nebus tas pats, kaip kad naudoti baze kasdien?
Tiesa, esu naudojusi Inglot bei BE bazes, tai man jokio poveikio isvis nebuvo... Ar galiu tiketis kazko geresnio is Clarins?
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 01 10, 18:37)
Kodel taip galvojate? Gali negraziai teptis?
Bet pavyzdziui naudojant kremine pudra kasdien nebus tas pats, kaip kad naudoti baze kasdien?
Tiesa, esu naudojusi Inglot bei BE bazes, tai man jokio poveikio isvis nebuvo... Ar galiu tiketis kazko geresnio is Clarins?
Inglot panasi i Clarins is esmes.
Man atrodo, dengtusi blogai ant bazes mineraline, nezinau,ar tikrai, bet man ant bazes silikono pagrindu va taip kitaip dengiasi pudra, ta prasme,nu...net nemoku aprasyt,bet itariu,kad butu pravalas
Apie ka mes kalbam, pudra yra 1 sluoksnis, o baze+ pudra,jau 2 sluoksniai odai, siaip normaliai,neprobleminei odai gal ir tiktu tas variantas, bet siaip nesiimciau prognozuoti rezultatu kas butu,jei butu.