Povila$, 11 Lie 2010 - 00:09, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā‚¬ā€Ć„ĀÄā€Ā¬Ć…ā€”Ćā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€ĀĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ā :
Povila$, 11 Lie 2010 - 00:09, paraĆā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¼Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Ä€Ā Ćā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¦Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā½Ä†ā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā‚¬ā€Ć„ĀÄā€Ā¬Ć…ā€”Ćā€˛Äā‚¬Ā Ć„ĀÄā€Ā¬Ä–ā€ŗĆā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€ĀĆ„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā‚¬ĀÄ€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Äā€Ā¬Ć„ā‚¬Ä€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ā‚¬Ä€ĀĆā€˛Ä€ĀĆ„ĀÄā€Ā¬Ä€ĀĆ„ā‚¬Ä€Ā¬Ä†ā€˛Äā€Ā¬Ć„ā€ Äā‚¬Ā : ![]()
Labai išimtinais atvejais nebent naudoju, nes aš vaikinasTuriu patinkantį matiškumą laikantį kremą ir man gana to, oda visa dieną neblizga, bet kartais užsitepu ir baze papildomai, tarkim prieš fotografuojantis.
Galite naudoti kiekvieną dieną, nepastebėjau, kad man ji poras kimštų, tik po to kai priprasite tai atprasti bus labai sunku
Labai išimtinais atvejais nebent naudoju, nes aš vaikinas

Galite naudoti kiekvieną dieną, nepastebėjau, kad man ji poras kimštų, tik po to kai priprasite tai atprasti bus labai sunku

Aciu