gal kas galetu konkreciau man neismanelei naujokei paaiskinti, kurias veido zonas reikia tepti su baze, kuriu ne , aciu. lauksiu patarimu.
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2010 07 08, 20:23)
gal kas galetu konkreciau man neismanelei naujokei paaiskinti, kurias veido zonas reikia tepti su baze, kuriu ne , aciu. lauksiu patarimu.
Visa veidą tepti reikia, o jeigu viso nesinori, tai bent jau T zoną
QUOTE(Povila$ @ 2010 07 08, 21:48)
Visa veidą tepti reikia, o jeigu viso nesinori, tai bent jau T zoną
o vokus, paakius turbut negalima?
QUOTE(Mc turbo dj Bite @ 2010 07 09, 13:00)
o vokus, paakius turbut negalima?
Galima Paakiai ir vokai, mano manymu, tikrai būtinos vietos, nes paakiuose dedant maskavimo priemonės viskas daug gražiau atrodo, o ant vokų šešėliai žymiai ilgiau laikosi, lengviau juos tepti
QUOTE(Povila$ @ 2010 07 09, 14:19)
Galima Paakiai ir vokai, mano manymu, tikrai būtinos vietos, nes paakiuose dedant maskavimo priemonės viskas daug gražiau atrodo, o ant vokų šešėliai žymiai ilgiau laikosi, lengviau juos tepti
kokia jums baze atrodo geriausia?
QUOTE(Povila$ @ 2010 07 09, 13:19)
sirdingai ACIU, POVILA$
QUOTE(kumiko @ 2010 07 09, 15:23)
kokia jums baze atrodo geriausia?
Hmm, pasijausiu kaip ekspertas koks Kad geriausia tai negaliu sakyti, nes begalės bazių nebandžiau (piniginė truputį neleidžia išlaidauti ) Šiuo metu tai Smashbox patinka, nors nebandžiau nei MAC, nei NARS, o jas tikrai pabandyti reikėtų, nes gerų atsiliepimų girdėjau..
QUOTE(Povila$ @ 2010 07 10, 02:31)
Hmm, pasijausiu kaip ekspertas koks
susidariau ispudi,kad daug bandete,uztai paklausiau o kaip Gosh? kokia kaina Smashbox ?
O jus, Povilai, naudojate baze kasdien? Nes as mastau isigyti, bet jei man patiks, tai jauciu neatsispirsiu kasdieniniam naudojimui Mano T zona labai blizga, jei patepu matini efekta duodancia pudra, tai oda kazkokia issausejusi jauciasi, lyg issiurbta Naudoti pradeciau tik rudeni, nes dabar isvis nieko netepu veidui, nes nemanau kad kazkas laikysis. Siandien kokia blizganti buvau, toks jausmas, kad oda mano super riebi tapo
QUOTE(kumiko @ 2010 07 10, 21:42)
susidariau ispudi,kad daug bandete,uztai paklausiau o kaip Gosh? kokia kaina Smashbox ?
Nelabai man skiriasi Gosh nuo Smashbox, o Gosh dar pigesnė, tai pirkite ją Aš turiu Smashbox LIGHT, tai ji bene geriau laiko matiškuma, nors man reguliari nuo šios beveik nesiskiria... Pabandymui tikrai rekomentuoju GOSH Ai dar turėjau Makeup for ever tai nepatiko, nes per daug kieta, sunku išsitepti.
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 10, 23:58)
O jus, Povilai, naudojate baze kasdien? Nes as mastau isigyti, bet jei man patiks, tai jauciu neatsispirsiu kasdieniniam naudojimui Mano T zona labai blizga, jei patepu matini efekta duodancia pudra, tai oda kazkokia issausejusi jauciasi, lyg issiurbta Naudoti pradeciau tik rudeni, nes dabar isvis nieko netepu veidui, nes nemanau kad kazkas laikysis. Siandien kokia blizganti buvau, toks jausmas, kad oda mano super riebi tapo
Labai išimtinais atvejais nebent naudoju, nes aš vaikinas Turiu patinkantį matiškumą laikantį kremą ir man gana to, oda visa dieną neblizga, bet kartais užsitepu ir baze papildomai, tarkim prieš fotografuojantis.
Galite naudoti kiekvieną dieną, nepastebėjau, kad man ji poras kimštų, tik po to kai priprasite tai atprasti bus labai sunku
QUOTE(Povila$ @ 2010 07 09, 23:31)
Šiuo metu tai Smashbox patinka, nors nebandžiau nei MAC, nei NARS, o jas tikrai pabandyti reikėtų, nes gerų atsiliepimų girdėjau..
O kokių gerų atsiliepimų apie NARS makiažo bazes girdėjote?
QUOTE(Panelė Rožė @ 2010 07 11, 12:06)
O kokių gerų atsiliepimų apie NARS makiažo bazes girdėjote?
Na jo sudėtyje, visų pirma, nėra silikono polimero (kuris būna dažniausiai visose bazėse), tačiau gaminys nesiskiria nuo įprastų bazių, taip pat lygina, paruošia odą tolimesnei kosmetikai. Beto NARS bazė labai gerai drėkina odą, ypač tinka, kas naudoja mineralinę kosmetiką. Tai tiek. Čia tik nuogirdos, galbūt kada nors kai išbandysiu parašysiu daugiau