kaip ir zadejau, atejau pasidalinti atsiliepimais apie gosh velvet touch makiazo baze:
dariausi su ja makiaza jau du kartus. abu kartus sekesi laaaabai blogai. ir dabar nervinuosi, nezinodama, ka daryti
esme tame, kad ant makiazo bazes uztepus mineralines pudros ir masazuojant ja sepeteliu viskas nuejo velniop. ta prasme pudra su makiazo baze susivele tokiais gurguliukais ir viskas nusilupo taip, kaip pvz vasara, kai oda paskrunda sauleje ir ja patrynus tokie gurguliukai susitrina, tai va ir cia lygiai tas pats. visas sepetelis apsivele tuo pudros-pagrindo misiniu kazkokiu ir veidas atrode tragiskai.
galvojau, gal cia del to, kad pradzioje veida pakreminau ir iskart tepiau baze bei iskart pudra. galvojau, gal nesusigere, nesutvirtejo ji ir t.t.
tai kita karta dariau taip: pakreminau veida ir koki 10 min prie jo nelindau, kad susigertu. tada uztepiau baze ir koki 20 min (kol tvarkiaui plaukus) nieko nedariau. tada dejau pudra (pudra tikrai gera - Bare minerals firmos ir sepetelis kabuki, naturaliu sereliu, nu zodziu..) ir ka jus manot-vel tas pats-vel man pradejo gurguliuotis viskas, o jau tepiau YPATINGAi svelniai su tuo sepeteliu, kad tik neistrinciau nieko, ir vistiek. tiesa, siektiek maziau nei praeita karta, bet vistik man luposi vel viskas.
ka daryti? ar jums buvo taip kuriai naudojant sia baze?
gal kazka blogai darau?? help
dar sakiau pabandysiu kremo netepti ant veido, n es jis toks riebokas, gal tas pades, nors labai abejoju
Papildyta:
QUOTE(astulka1 @ 2012 03 14, 00:16)
zinau, kad make up forewer turi makiazo fiksatoriu, bet nesiu jo bandzius.
sita fiksatoriu purske man, kai vestuvini makiaza dariausi. makiazas laikesi gerai ir siaip geri atsiliepimai lyg ir. gal kas bandet?