Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė II

QUOTE(Estela_ @ 2011 07 15, 21:24)
ar gerai maskuoja raudonį?gal raminančiai veikia odą?  rolleyes.gif

kažkada buvau užsidegus nusipirkt bet Kristėj neradau tai taip ir neparsisiunčiau  g.gif ...

turiu sia baze. nepasakyciau, kad ji kazkuo stebuklinga. gal truputi ir pabalina veida, bet labai mazai. antra karta tikrai nepirkciau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 08 10, 23:46)
Nenaudoju makiazo baziu, nes nei viena bandyta kazkokio pastebimo efekto nesuteike

Man atrodo, kad didiziausias efektas matosi nuotraukose - kai neisryskeja raudona nosis ar skruostai. O siaip geriau laikosi makiazas.

Vis delto nusipirkau ta Estee Lauder baze kur idejau nuotrauka praeitam puslapy - ji maziausiai erzino mano jautria oda be to, kazkiek palygina veido oda. Jau nebeturejau laiko ieskoti kitu, tai ir pirkau ja. Ne stebuklas, bet savo darba padaro - makiazas isliko per visa diena (buvau vestuvese ir karsta +28), nuotraukose nesimato mano probleminiu veido paraudimu.
Ja tepiau is karto nusiprausus, ant dar dregnos odos, pries tai sausejancius sruostus vos vos teptelejus drekinanciu kremu. Po to kremine pudra, maskuokliai ir t.t.
Papildyta:
QUOTE(amber123 @ 2011 08 01, 06:30)
Nesuprantu..  ar as jau nebemoku su clarins zabe elgtis ar kame reikalas..

suprantu, kad netycia klaidele isivele, bet taip prajuokino ta zabe

O makiazas slysta gal del to, kad nesusigeres kremas dar po baze yra ir tada ji nesukimba gerai su oda? Arba tikrai jos per daug?
Atsakyti
Gal apie Benefit baze kas turi atsliepimu?Benefit pore fessional
Atsakyti
user posted image
Bare minerals Prime time
Skirtas problemiškai, riebiai odai. Be silikonų. Gal kas bandėte?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2011 08 15, 18:54)
Gal apie Benefit baze kas turi atsliepimu?Benefit pore fessional

Neseniai turejau meginuka is Sephora smile.gif pabandymai patiko, gerai maskuoja poras, palygina veida, tikrai pirksiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(PAris @ 2011 08 15, 22:20)
Neseniai turejau meginuka is Sephora smile.gif pabandymai patiko, gerai maskuoja poras, palygina veida, tikrai pirksiu bigsmile.gif

poru nekemsa?
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2011 08 16, 11:17)
poru nekemsa?

patiko pabandymai, nieko blogo nepastebejau smile.gif jei nusipirksit savo ispudzius parasykit 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Shiseido smoothing veil
gal kas bandete? ax.gif
Atsakyti
Labas visoms,

Ar esate kuri isbandziusi si produkta- Smashbox photo finish target pore?

http://www.rubyplaza...h-Targeted-Pore[/IMG]
Atsakyti
pirmi įspūdžiai apei L'oreal Studio sectret bazę. Išsitepus oda pasidaro matinė, smagiai tepas, išlygina oda, čiut pamaskuoja. Ant viršaus tepiau Chanel Pro lumiere. Nuėmė bet kokį krempudros švytėjimą, veidas matinis, šiaip su Pro lumiere švytėjimas akivaizdus.
pati bazė be blizgučių, kai Mac Prep+prime su blizgučiu. Po Mac veidas kaip barchatinis, pirštai slyste slysta ir nėra matinis.
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 08 20, 14:33)
pirmi įspūdžiai apei L'oreal Studio sectret bazę. Išsitepus oda pasidaro matinė, smagiai tepas, išlygina oda, čiut pamaskuoja. Ant viršaus tepiau Chanel Pro lumiere. Nuėmė bet kokį krempudros  švytėjimą, veidas matinis, šiaip su Pro lumiere švytėjimas akivaizdus.
pati bazė be blizgučių, kai Mac Prep+prime su blizgučiu. Po Mac veidas kaip barchatinis, pirštai slyste slysta ir nėra matinis.

tai nesupratau kuri jums labiau patiko? ax.gif
Atsakyti
MAC smile.gif

Galiu pridurt, kad L'oreal bazė pasausino odą, o bet kokių sausinančių priemonių aš vengiu. Jei reiktų kokiai progai matinio veido, tada L'oreal labai gerai, bet šiaip nepirkčiau
Atsakyti