Nenaudoju makiazo baziu, nes nei viena bandyta kazkokio pastebimo efekto nesuteike, o ir tarpusavyje nelabai kuo jos visos skiriasi (na silikonines ir besilikones, tai jau vien tekstura skiriasi, bet siaip...). Kazkiek tikiu, t.y. kad efektas butu, bazem su spalva, bet is bandytu visokiu gaivinanciu odos spalva/suteikianciu skaistumo ir pan. man vistiek naudos nulis...
Na bet prisireike man atrast kokia zalia baze, kad pamaskuotu raudonuma odos - pasiemiau parduotuvej kelis meginius ir isbandziau. Ant rankos bandant labiausiai patiko
SMASHBOX ir
MUFE primer'iai - matesi, kad kazka pamaskavo, pigmento daugiau abu turi, o
FUSION BEAUTY ant rankos atrode nieko nedaro, bet as i ji ir taip skeptiskai ziurejau, nes spalva sviesi zalsva, galvojau, kad jau tuo matosi, jog nelabai ka padarys. Bet isbandzius realiai ant veido galiu pagirt tik FUSION BEAUTY - akimirksniu dingo visi paraudimai, oda susilygino, o vat kiti du primer'iai, tai nors ir uzmaskavo paraudimus, bet ir po mazai tepant paliko oda kitokio atspalvio (ne zalia, bet tokia gelsva, nesveikai atrodancia). Gundausi isigyt Fusion Beauty visa pakuote, tik galvoju ar realiai man tikrai jos reikia, nes primer'is is esmes nereikalinga,s ka reikia pamaskuoju maskuokliu.