Siandien bandziau Loreal ta baze veido.. labai gaila, kad vienoj is kauno Eurokos dirba nekompetetingos konsultantes, kurios nesugeba paaiskint, nei kuom ji gera, nei ka ji daro nei su kuo ji valgoma galetu ir pasidomet apie naujoves.. bet ne apie tai norejau parasyt. Kas keisciausia, kad patepus testeri ant rankos jis kol tepes gumuliavos visas.. ten taip turi but, ar su testeriu kazkas ny to
QUOTE(amber123 @ 2011 06 11, 20:17)
Siandien bandziau Loreal ta baze veido..
patepus testeri ant rankos jis kol tepes gumuliavos visas.. ten taip turi but, ar su testeriu kazkas ny to
patepus testeri ant rankos jis kol tepes gumuliavos visas.. ten taip turi but, ar su testeriu kazkas ny to
vat ir man tą bazę bandant taip pat buvo, todėl ir susilaikiau nuo pirkimo
QUOTE(Laumė* @ 2011 06 11, 23:07)
Va va butent.. tai gal kazkas naudojat ir galit pasakyt, kaip realiai yra?
QUOTE(Laumė* @ 2011 06 11, 22:07)
reikejo ant rankos ilgiau patepliot, tas gumuliavimasis tapma lygiu odos pavirsium , lygiai tas pats man buvo su Smashbox baze - nu atrodo gumulai eina, bet kai gerai isskaidai - lygi grazi oda
QUOTE(Stichija @ 2011 06 12, 11:39)
reikejo ant rankos ilgiau patepliot, tas gumuliavimasis tapma lygiu odos pavirsium , lygiai tas pats man buvo su Smashbox baze - nu atrodo gumulai eina, bet kai gerai isskaidai - lygi grazi oda
As ant rankos ir bandziau bet ka as zinau.. ar turi taip but? nes pvz Clarins baze irgi labai pan i loreal, tai uztepi ir kaip sviestas uzsitepa, o jei cia dar 5min reikia ja skaidyt tuos gumulus traiskyt, tai cia daugiau bedu, nei padeda
QUOTE(amber123 @ 2011 06 12, 14:06)
As ant rankos ir bandziau bet ka as zinau.. ar turi taip but? nes pvz Clarins baze irgi labai pan i loreal, tai uztepi ir kaip sviestas uzsitepa, o jei cia dar 5min reikia ja skaidyt tuos gumulus traiskyt, tai cia daugiau bedu, nei padeda
Tie vadinami gumulai tai silikonas yra
QUOTE(Povila$ @ 2011 06 12, 14:54)
Tie vadinami gumulai tai silikonas yra
o kodel ju ner kitose pvz? nu as bandzius tik gosh, clarins ir tokia papigiai oriflame tai reiskia su ja viskas gerai.. reik pirkt tada aplamai, gal kas turit daugiau atsiliepimu apie Loreal baze? nes kai tokie karsti orai, tai man jos laaaaaabai reik. Gal kas galit palygint Loreal ir Gosh bazes?
amber, as turiu loreal baze man ji patinka ir nesigumuluoja. gal ji tau gumulais nuejo del to kad per daug pritepei, negali taip but?
QUOTE(Almantaitė @ 2011 06 12, 19:07)
amber, as turiu loreal baze man ji patinka ir nesigumuluoja. gal ji tau gumulais nuejo del to kad per daug pritepei, negali taip but?
net nzn, as tepiau ant rankos o kiek tu jos tepi?
Gal kas turėjo SHISEIDO bazę su SPF15? Įdomūs atsiliepimai
ir gal galėtų palygint su GOSH Velvet touch
ir gal galėtų palygint su GOSH Velvet touch
Isigijau GOSH makiazo baze.. kadangi tai pimra mano isbandyta baze, tai jos suteikiamas efektas man patinka, dailiai islygina oda, veidas atrodo pailsejes norejau isbandyti ir Loreal baze bet nei Eurokos'e, nei Sarmoje neturejo meginuko, bet jei teptusi gumulais, nepatiktu. Gosh tepasi tikrai lengvai
QUOTE(Stichija @ 2011 06 12, 09:39)
...pries kelias dienas pati isigijau Smashbox baze, tai jokiu gumulu nera, tepasi labai lengvai ir tolygiai.