Įkraunama...
Įkraunama...

Makiažo bazė II

QUOTE(flixe @ 2011 03 26, 17:09)
Mane irgi tai domintu  4u.gif

mano labai riebi oda, tai aš naudoju SLA silikoną thumbup.gif labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(venus*from*mars @ 2011 03 27, 13:35)
o kurią iš GOSH naudojot?

paprasta,ne ta,kuri skirta brandziai odai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 03 27, 22:05)
paprasta,ne ta,kuri skirta brandziai odai smile.gif

nes dar yra viena naujesnė, velvet line perfector atrodo smile.gif
Atsakyti
Ar gali buti taip, kad bazes, tiksliau gal silikonas dar labiau riebintu oda? Kiek esu bandzius ju, oda kaip riebalais istepta po keliu valandu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 27, 23:58)
Ar gali buti taip, kad bazes, tiksliau gal silikonas dar labiau riebintu oda? Kiek esu bandzius ju, oda kaip riebalais istepta po keliu valandu  doh.gif

o kokias naudojote? beje gal kas bande sia Artdeco Make up basehttp://www_artdeco_d...p/make-up-base/
Atsakyti
oi ne čia parašiau doh.gif

o ARTDECO bazė tikrai labai įdomi, kažin jau yra pas mus?? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 28 kovo 2011 - 13:14
QUOTE(Tulpelyte @ 2011 03 27, 22:58)
Ar gali buti taip, kad bazes, tiksliau gal silikonas dar labiau riebintu oda? Kiek esu bandzius ju, oda kaip riebalais istepta po keliu valandu  doh.gif

manau, kad gali, ypač jei pasirinkot netinkamą. nes būna bazės specialiai kad laikytų matiškumą ir kad ilgiau išlaikytų makiažą ant veiduko g.gif
Atsakyti
kokie buti atsiliepimai http://www.maccosmet...Skin/index.tmpl
Atsakyti
papirkau "po pigiam" Lumene pagrindą. Bandysiu rytoj. įdomu, kiek ilgai laikys matiškumą cool.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 04 12, 17:13)

kas rūpi?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 04 12, 21:20)
kas rūpi?

kaip laiko matiskuma,kaip krempudra dengiasi ar nekemsa poru ir pan
Atsakyti
QUOTE(kumiko @ 2011 04 12, 20:45)
kaip laiko matiskuma,kaip krempudra dengiasi ar nekemsa poru ir pan

kadangi Mac bazę naudoju labai retai, tik progoms ir kai žinau,kad makiažo nebus galimybės nusivalyt, tai apie porų kimšimą nieko negaliu pasakyt. Pudra dengias geriau nei ant odos be bazės, ant visų silikonų pudra, geriau dengias. Dėl matiškumo nelabai galiu pasakyt, bet makiažas laikos kaip prikaltas beveik parą, tik riebaliukas išlenda, reik pakoreguot. Riebiai odai tai nepirkčiau, nes bazė su blizgučiu lyg, gali būt,kad matiškumą sunkiai laikyt g.gif mano oda mišri
Atsakyti