Įkraunama...
Įkraunama...

Pedagogo apranga

QUOTE(Noa @ 2006 01 06, 18:10)

Mano diedas iki dabar nemato doh.gif

Zodziu, viskas tinka, ko uzuost negali smoke.gif
Atsakyti
QUOTE(uola @ 2006 01 06, 19:18)
Zodziu, viskas tinka, ko uzuost negali smoke.gif

Nu jooo lotuliukas.gif Geriau kad neitų užuost... biggrin.gif
Atsakyti
Aš kai pati labiau megstu dalykinį stiliu tai man ir mieliau kai mokytojai (dabar jau dėstytojai) taip rengiasi. Kita vertus gal ne kiekvienam mokytojui toks apsirengimas prie dušios... Na, svarbiausia, kad būtų tvarkinga apranga, neiššaukianti. Vienintelis pageidavimas (jei kas klaustų) taj būtų, kad vyrai su marškiniais vaikščiotų (nebūtinai su kaklaraiščiais, kostiuminiais švarkais ir kelnėm) nu man super smile.gif
Atsakyti
Aš vis prisimenu savo pradinu klasių mokytoją, apsivilkusią žaliu sijonu ir raudonu megztuku,aptemptu.Tai ir žiūrėdavom į tas ryškias spalvas.kaip vėliau sužinojau,toks derinys yra klasikinis pavyzdys,kaip negalima derinti spalvas aprangoje.Tai buvo prieš daug metų,nežinau,kaip dabar žiūrima į tokį derinį.
Atsakyti
turejom mokytaja kuri renkdavosi itin sexy, tai per pamokas ji klausydavos berniuku komplimentu ar skaitydavo Panele doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Svarbiausia, kad zmoguj tiktu tai ka jis yra uzsidejes - spalvos, formos; vienos mokytojos zodziai "svarbu, kad drabuziai butu svarus ir tvarkingi, nesuplyse, nenunesioti". Mane tai nervindavo kai pvz.istorijos mokytojas visa savaite vaiksciojo su tuo paciu megztiniu ir kelnemis. doh.gif lotuliukas.gif
Uztat musu geografike miego baltas bliuzeles, bet turejo ju ivairiu modeliuku, dar ir dabar prisimenu jos balta bliuzele, sviesius plaukus, placia sypsena (ant lupu raudonas lupdazis) biggrin.gif
Atsakyti
Dirbu sioj srity, tai pas mus galima laisvai eiti su dzinsais, kai kurios eina netgi su sortais iki keliu, bridzais ir niekas nieko nesako. Svarbu, kad sijonas dengia uzpakali ir grozybes nevirsta per iskirpte. biggrin.gif man paciai labiausiai patinka dzinsai ir svarkelis, ir oficialu (virsus) ir laisviau (apacia). smile.gif Dar mielai nesioju megstukus V formos iskirpte, o po jais marskinukus smile.gif
Atsakyti
Na, žemesnėse klasėse tai gal vaikams ir tas pats kaip mokytojai rengiasi. Čia priklauso nuo to, kokį dėmesį aprangai skiria tėvai, ar kalbama namuose aprangos temomis. Jeigu mama savaitę laiko į darbą vaikšto su ta pačia suknele, tai ko norėti, kad jos atžala kreiptų dėmesį į mokytojos kostiumėlį. O šaip, mano nuomone, tai mokytoja turėtų rengtis kaip ir visi valstybės tarnautojai. Juk ji irgi žmogus, gaunantis algą iš valstybės biudžeto....
Atsakyti
Mokytojas turi taip rengtis, kad jo apranga netaptų mokinių išsiblaškymo priežastimi tongue.gif Per ryškūs rūbai (čia turiu omenį ne tik spalvas, bet ir ilgį, gylį ir pan) ir per blankūs (nešvarūs, senamadiški ir pan.) vienaip ar kitaip gali atitraukt/patraukt mokinių dėmesį.

Atsakyti
Esu jauna lietuvių kalbos mokytoja ir niekaip savęs neįsivaizduoju su dalykiniu kostiumėliu. Jeigu "prie dūšios" sportinis stilius, tai savęs tikrai neprievartausiu prieš klasę stovėt su dalykiniu kostiumėliu, kad įtikčiau tiek kolegoms, tiek mokinių tėvams schmoll.gif schmoll.gif O šiais laikais kaži ar mokytojos begali labiau "provokuoti" bernus nei paauglės, demonstruojančios savo "grožybes". Aš tikrai ne prieš plikas bambas ir nuogus užpakalius, bet saikas turi būti visur. Turbūt du trečdaliai mokyklos merginų įsivaizduoja, kad sėdi ne mokyklos suole, o klube. O paskui tenka skųstis, kad bernai žirklėm perkerpa stringų juostelę lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
P. S. Labai nepatinka, kad tėvai įsivaizduoja, jog mokytojas - visagalis Dievas. Taip nėra, nes vaikai pirmiausia turi tėvus, o tik po to mokytojus...
Atsakyti
QUOTE(irmastan @ 2007 04 16, 23:44)
P. S. Labai nepatinka, kad tėvai įsivaizduoja, jog mokytojas - visagalis Dievas. Taip nėra, nes vaikai pirmiausia turi tėvus, o tik po to mokytojus...

a cia kaip susije su mokytojo apranga? blink.gif

rasai apie sportini stiliu ir kad niekad nesidetum dalykinio kostiumelio, bet tai kaip tau mokytoja su kedais, ka? ( ne fizinio, aisku ) as manau, kad nereik perlenkt lazdos nei i viena, nei i kita puse. galima rast tarpini varianta tar dalykiniu kostiumeliu ir laisvalaikio rubu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 17 balandžio 2007 - 13:47
QUOTE(Leticija @ 2007 04 17, 14:44)
a cia kaip susije su mokytojo apranga?  blink.gif

Na, taip, nuvažiavau visai į kitą temą doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2007 04 17, 14:44)
rasai apie sportini stiliu ir kad niekad nesidetum dalykinio kostiumelio, bet tai kaip tau mokytoja su kedais, ka?  ( ne fizinio, aisku ) as manau, kad nereik perlenkt lazdos nei i viena, nei i kita puse. galima rast tarpini varianta tar dalykiniu kostiumeliu ir laisvalaikio rubu.

Nereikia suprasti, kad sportinis stilius - tai sportinė apranga. Matai, džinsų aš negalėčiau priskirt prie klasikinių rūbų 4u.gif 4u.gif Kad ir kokį megztuką beužsivilktum, vis tiek tai bus daugiau sportinis, o ne klasikinis stilius 4u.gif
Atsakyti