Įkraunama...
Įkraunama...

Pedagogo apranga

nugis visko cia priraset, nenoriu kartotis schmoll.gif tik pasakysiu, kad as uz "laisva" rengimosi stiliu proto ribose. nes nelabai isivaizduociau griezto stiliaus kostiumeli devincia, muzikos ar dailes mokytoja, bandancia isipaisyt i protokola... ar tuo labiau kuno kulturos pedagogu hihihi.gif bajeris cia, bajeris... flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 05 sausio 2006 - 16:32
Dabar pedagogai rengiasi pakankamai laisvai. Kasdienai tinka daugelis įprastinių drabužių, o štai renginiams, kokioms nors iškilmėms reikėtų turėti ir oficialesnių apdarų. Juk nėra ta apranga kaip nors reglamentuota.
Beje, mano metodikos dėstytojas vis pabrėždavo, jog mokytojas turi nebijoti keistis, neva mokiniams atsibosta metai iš metų žiūrėti į tą pačią rankinę smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
Kadangi dirbu ne vienoj mokykloj, tai vienoj iš jų dirba tokia pedagogė, kurią pagal aprangą tikrai pedagoge nepavadinsi. Iškirptės iki bambos, kelnių liemuo kokie 2cm ilgio, toliau tabaluoja stringų gumytės ir geležiukai... Dirba su vyresnėm klasėm, tai bernai kažin ar betelpa į savo kelnes, sėdėdami jos "pamokoj" blush2.gif
Atsakyti
Na, mano mama yra antragogė ir jau amžius nebe toks, kad plika bamba vaikščiotų... bet kiek pamenu visada į darbą eidavo su kostiumėliais, priderindama kokį ryškesnį akcentą - jais dabar rūpinuosi aš smile.gif - skarelė, šalis, sagė.
Mano m-kloje kiekvienais metais stilingiausia mokytoja būdavo renkama mūsų anglistė - moteris jau 45+, visada pasitempusi, stilingi klasikiniai kostiumėliai ir koks nors pribloškiantis akcentukas (iki šiol prisimenu jos natūralaus šilko ryškių spalvų šalį...)
Atsakyti
QUOTE(Jasnenka @ 2006 01 06, 10:44)
Na, mano mama yra antragogė

Kas kas kas? blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Ar antragogės, ar trečiagogės, ar kertvirtagogės - man tai atrodo, kad mokytojo apranga turi būti pigesnė ir negražesnė už direktorės (kad nesupykintų) smile.gif Kolegoms vis tiek neįtiksi, nes vis bus kokia pavydi boba...

O vaikučiams ir vaikučių tėveliams tai visiškai vienodai ta mokytojos apranga... Vat profesionalumas, bendravimas - taip, o apranga - ką? Aš gi jos vis tiek nematau smile.gif

Paklausiai savo trečioko, kaip rengiasi jo mokytoja. Atsakė, kad nežino, kiekvieną dieną skirtingai smile.gif O paklausiau, ar gražiai - atsakė - gražiai (iš serijos, viskam pritarsiu smile.gif ). Nu šiaip jau jų mokytoja tikrai elegantiška, bet būtų apdriskus - na ir kas... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerile @ 2006 01 05, 14:48)
Pliurpk, Brangute...
Nes va mano minimoji pedagoge susilaukdavo kolegu replikos ne butent del pacio stiliaus, o del to, kad PER DAZNAI su naujais rubais ateidavo i darba. Siaip tai ji is PROMOD, MNG, VM pirkdavosi.

mano mama irgi pastoviai susilaukia pastabeliu:"tai ka, sakai neturi pinigu , o stai vel su nauju rubu, firminiu ... bla bla". o ji skuduryne rubus perka, nes kitur tikrai neiperka, ir nei vienas rubas daugiau nei 20lt nekainuoja. pavydas...
Atsakyti
Andragogas - dirbantis su suaugusiais thumbup.gif (pedagogas - su vaikais)
Žinoma, svarbiausia yra profesionalumas.
Aš dirbu valstybinėje įstaigoje, tai mums irgi šiokias tokias taisykles taiko g.gif nors va šiandien atėjau su kelnėm pažemintu juosmeniu, pilvas matosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jasnenka @ 2006 01 06, 16:06)
Andragogas - dirbantis su suaugusiais  thumbup.gif  (

Andragogas - taip, o anTragogas? laugh.gif

Nu supratau supratau, korektūros klaida, bet juokingai skamba smile.gif
Atsakyti
Pamenu mano dailės mokytoja tai tikrai išsiskirdavo iš visų mokytojų- visada kaip tai "durnai", kaip mums tada atrodydavo, buvo apsirengusi ax.gif Kai ateidavome į jos pamokas tai pusę jos studijuodavome aprangą lotuliukas.gif Nors kaip pagalvoju tai juk ji meninininke tai iš jos nereikia reikalauti griežto kostiumėlio mirksiukas.gif Man tiesa pasakius jos toks "nusrengimas" visai patiko
good.gif
O va matematikos mokytoja tai visą laiką vaikščiojo su tuo pačiu pilku kostiumėliu tik bliuzeles gal kartais keisdavo...ir taip visus kokis 5-6 metus g.gif
Iš to išplaukia, kad nereikia pulti į kraštutinumus mirksiukas.gif
Taip, kad aš už mokytojas kurios rengiasi įdomiai, bet neišaukiančiai (aš apie iškirptes iki bambu) mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 01 06, 12:40)

O vaikučiams ir vaikučių tėveliams tai visiškai vienodai ta mokytojos apranga... Vat profesionalumas, bendravimas - taip, o apranga - ką? Aš gi jos vis tiek nematau smile.gif

o kodel teveliams vienodai kaip rengiasi mokytojas bigsmile.gif - aisku svarbiausia mokytojo profesionalumas, net kalbos apie tai negali buti - bet man tikrai patiktu, jeigu mano vaiko mokytoja / aukletoja , na zmogus su kuriuo praleidziama daug laiko, moketu graziai rengtis. nu noreciau kad geras pavyzdys akyse vaiko akiratyje smezuotu , o ne kokia beskonybe ar nuobodybe ar dar kokia -ybe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo manu: 06 sausio 2006 - 16:23
QUOTE(manu @ 2006 01 06, 17:21)
o kodel teveliams vienodai kaip rengiasi mokytojas  bigsmile.gif  - aisku svarbiausia mokytojo profesionalumas, net kalbos apie tai negali buti - bet man tikrai patiktu, jeigu mano vaiko mokytoja / aukletoja , na zmogus su kuriuo praleidziama daug laiko,  moketu graziai rengtis.  nu noreciau kad geras pavyzdys akyse vaiko akiratyje smezuotu , o ne kokia beskonybe ar nuobodybe ar dar kokia -ybe.

Ai, nu gal, ta prasme, taip pat, kaip gražia spalva išdažytos sienos arba gražus kilimas... Nu gražiau už negražų kilimą... Bet ne daugiau smile.gif

Nu mergaitėms gal dar dar, o kai pas mane bernai, tai jie iki dešimtos klasės nematys, kas kuo apsirengęs, išskyrus gal pastebės miniakus biggrin.gif Mano diedas iki dabar nemato doh.gif
Atsakyti
QUOTE(manu @ 2006 01 06, 16:21)
o kodel teveliams vienodai kaip rengiasi mokytojas 

Tu teveliu yra visokiu -istu ,- onu ir -ybiu, taigis koznam itikti irgi butu kvaisiska tiketis. Pedagogo apranga turetu buti visokia, tokia kokia atitinka jo natura, (geriau be pliazo, klubo, morgo, kokteilio vakaro ir lovos stiliu elementu.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uola: 06 sausio 2006 - 18:24