Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(erikae @ 2010 06 27, 10:31)
Labai grazi  wub.gif

As kaip suprantu ji neriasi is apacios ir ratu ?  g.gif
Deliojau deliojau vakar, niekaip nesigauna nors tu ka ...
Nors rastus ir be schemu skaitau .. O sitas pasirode neiveikiamas ....

gal schema neaiski ..  g.gif

Man merginos aiškino, kad iš atskirų kvadratėlių., po to juos sujungt reikia.
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2010 06 27, 15:36)
Man merginos aiškino, kad iš atskirų kvadratėlių., po to juos sujungt reikia.

taiptaip is atskiru kvadrateliu, o paskui sujungi smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
Buvau kazkur radus, kad buvo idetas kazkoks rusiskas psl., kur uvo parodyta detaliai kaip nert drugeli. As ji nusineriau, et nezinau, kaip dabar graziai kuna su usais nunert. Gal kas turit issisaugoje ta psl?
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2010 06 27, 17:14)
Sveikos,
Buvau kazkur radus, kad buvo idetas kazkoks rusiskas psl., kur uvo parodyta detaliai kaip nert drugeli. As ji nusineriau, et nezinau, kaip dabar graziai kuna su usais nunert. Gal kas turit issisaugoje ta psl?

jau radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 06 25, 12:04)
paslapciu sodas   tongue.gif

Labai gražu wub.gif Kaip kasytes darėt?
Atsakyti
QUOTE(Inetux @ 2010 06 27, 21:03)
Labai gražu wub.gif Kaip kasytes darėt?

neriau juosteles stulpeliu su vienu uzmetimu, paskui pyniau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 06 27, 21:39)
neriau juosteles stulpeliu su vienu uzmetimu, paskui pyniau. 4u.gif

aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
is tu kvadrateliu kepurytes forma padaryt sunkoka, bet paskui atkaliau sistema kaip virsuje jungti kad gautusi ratas grazus, nemoku paaiskinti bet tarkim du kvadratukus sujungiu idedama nauja kvadratuka o paskui sujungiu ta didesni trikampi.

bandziau zaisti spalvotais kvadratukais, bet darbo tai daug, nesinori antra karta tokios daryt blush2.gif

user posted image

o forma man gaunasi tokia apvali

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Labai jau miela ilgakase kepuryte... wub.gif tik man tos kasytes kosmosas kazkoks g.gif
O si is rombeliu,bandziau kazkada,kazkaip isivaizdavau,kad tie rombukai didesni,pasirodo jie visai mazyciai,o as dar kai neriu standziai,tai isvis...meciau i sona...nors siaip ji man laaaaaabai grazute bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2010 06 27, 22:21)
is tu kvadrateliu kepurytes forma padaryt sunkoka, bet paskui atkaliau sistema kaip virsuje jungti kad gautusi ratas grazus, nemoku paaiskinti bet tarkim du kvadratukus sujungiu idedama nauja kvadratuka o paskui sujungiu ta didesni trikampi.

Darbo tai daug, bet nerealios šios kepurytės. thumbup.gif thumbup.gif

O kaip pasiskaičiavot kiek kvadratukų reikia visai kepurei? ax.gif
Atsakyti
Sveikos,

Nu ir groziu prinerusios... wub.gif Ale man tai kaip bobutei kokiai, kuo paprasciau tuo graziau blush2.gif
QUOTE(Brigitte @ 2010 06 24, 16:07)
Na ir kaip su "Luga" gavosi? As irgi isbandziau, tik ne ant kepuryciu, tai silpnokai ji man standina. Reis bandyt zelatina  g.gif

Nu kaip cia pasakius...silpnokai, kadangi dar turiu visa bonka, tai desiu dviguvai daugiau ir bandinesiu
Atsakyti
QUOTE(vilbur @ 2010 06 28, 05:51)
Darbo tai daug, bet nerealios šios kepurytės.  thumbup.gif  thumbup.gif

O kaip pasiskaičiavot kiek kvadratukų reikia visai kepurei? ax.gif

as pirmiausiai sujungiu viena linija ties placiausia galvos vieta ir kai pamatavus pasiekiu tam tikra skaiciu cm tada sujungiu i rata, o tada darau pakausi, o paskui jei dar truksta i apacia prijungiu, bet dazniausiai apacioje jau tik pusinius kvadratukus padarau ir viskas.

juratike 13 galima didesnius rombus daryti. Cia kur anskciau ikele mano ruda robine, tai ten matosi, kad dideli rombai. Tiesiog neriant darau ne su vienu uzmetimu o su kokiais trims + storesni siuliukai ir gaunais rombukas didelis, galima gi ir dar kokia eile danerti aplink ta rombuka ir koreguoti ju dydi 4u.gif
Atsakyti