Oi kaip aciu
Labai grazus rastas.. Bandysiu issinagrineti...
Kiviuke, kokios rožės ant dailių kiepų!!!
QUOTE(natuliona @ 2010 06 27, 00:28)
ar sunkiai neriasi? vis ziuriu i ja, bet nesiryztu.
Aciu dar karteli uz grazius zodzius mano "sodui"
QUOTE(natuliona @ 2010 06 27, 00:28)
Labai grazi
As kaip suprantu ji neriasi is apacios ir ratu ?
Deliojau deliojau vakar, niekaip nesigauna nors tu ka ...
Nors rastus ir be schemu skaitau .. O sitas pasirode neiveikiamas ....
gal schema neaiski ..
QUOTE(natuliona @ 2010 06 27, 09:28)
man kazkaip sunkoka buvo ja sudelioti nesigavo man grazi apvali kepka per daug jau tu "kvadrateliu" padariau ir sujungiau, o paskui teko i vidu isiuti nereikalingus, delto ji tokia pailga gavosi pas mane ir teko papuosimus daryti
Kad viskas labai gražiai išėjo. Man dar gražiau, kad ji pailgesnė, o ne visai priglūdus. Iš kokių siūliukų nėrei? Ir kaip gražiai tuos kvadratukus sunėrei kartu?
sveikutes,kokios grazios kepurytes
Sveikutės,
kaip mačiau jau atsakė į šitą klausimą tai taip, aš nėriau iš MAXI pereinančių spalvų siūlų
nuostabus darbelis
dailios
QUOTE(erikae @ 2010 06 24, 16:41)
Kaip suprantu n- cia siulai margi ? nerta istisai ..
kaip mačiau jau atsakė į šitą klausimą tai taip, aš nėriau iš MAXI pereinančių spalvų siūlų
QUOTE(liamuna @ 2010 06 25, 12:04)
paslapciu sodas
nuostabus darbelis
QUOTE(Kiviukė @ 2010 06 26, 22:33)
mano kiepos
dailios
QUOTE(tute28 @ 2010 06 27, 11:38)
Kad viskas labai gražiai išėjo. Man dar gražiau, kad ji pailgesnė, o ne visai priglūdus. Iš kokių siūliukų nėrei? Ir kaip gražiai tuos kvadratukus sunėrei kartu?
is tikruju ir man patiko kad ji pailga gavosi, mano dukrytei labai tinka tokios formos siulai 100% medvilne (labai panasus i Begonia).O kvadraciukus suneriau per virsu siaip labai paprasta,tik sakau kad as labai jau daug sujungiau ir neturejau jau ju kur deti, isardyti irgi neisejo tai isiuvau i vidu nereikalingus