Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(Laura_online @ 2010 08 22, 09:35)
Komplektukas rudeniui

Nuostabus komplektukas thumbup.gif Ir aš savo pupai tokio norėčiau, gal schemutes kepurytės ir šaliko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(reburd @ 2010 08 22, 10:48)
Nuostabus komplektukas  thumbup.gif  Ir aš savo pupai tokio norėčiau, gal schemutes kepurytės ir šaliko  4u.gif

beretuke cia

http://forum.knitty....showtopic=12800

o salikeli jau buvau ikelusi gal praeitoje temoje g.gif paieskokit praeitoje temoje, turetumete rasti.
Atsakyti
Laura thumbup.gif komplektukas, kas per siuliukai labai jau grazi spalvyte, gal kokie tipo begonija? g.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2010 08 22, 14:03)
Laura thumbup.gif  komplektukas, kas per siuliukai labai jau grazi spalvyte, gal kokie tipo begonija?  g.gif

ant etikietes raso essentials, yra ir kitos firmos tokio tipo, na jie ziauriai faini wub.gif minksti nors 100 proc medvilne, svelnus, blizgus ir yra ryskios spalvos. Tik nerti ar megsti is ju jau brangu, nes jie brangus. Bet as juos vertinu ir kas gali leisti sau visuomet juos siulau, nes juos ir isskalbus kelis kartus nepraranda jie savo blizgesio, o va kiti siulai medvilniai jei ir atrodo kad skalbti jau .
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2010 08 22, 10:35)
Komplektukas rudeniui

user posted image

labai grazi kepuryte ir salikiukas:))
ka tik perziurejau visa 10 tema, bet neradau sio salikiuko schemutes, gal kas gali ideti 4u.gif
labai noriu prie kepurytes nunerti vasariska salikiuka:))
o cia mano kepuryte, labai paprasta ir truputi netobula...idejos pasiskolintos is cia rodytu kepuryciu, del to esu labai jumi dekinga 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nežinau, ar čia tiksliai toks pat šalikėlis, bet labai panašus tada ax.gif
Spaust ant pav
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 08 22, 15:50)
Nežinau, ar čia tiksliai toks pat šalikėlis, bet labai panašus tada  ax.gif
Spaust ant pav
user posted image

sitas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2010 08 22, 10:35)
Komplektukas rudeniui

labai gražus wub.gif

QUOTE(corrie @ 2010 08 22, 16:31)

o cia mano kepuryte, labai paprasta ir truputi netobula...idejos pasiskolintos is cia rodytu kepuryciu, del to esu labai jumi dekinga  4u.gif

graži, įdomi 4u.gif
Atsakyti
Laura_online, tute28, ačiū už schemas 4u.gif Prisižiūrėjus tokių grožių norisi nerti, nerti ir dar kartą nerti thumbup.gif Tik kad laiko truputį maža unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 08 22, 16:50)
Nežinau, ar čia tiksliai toks pat šalikėlis, bet labai panašus tada  ax.gif
Spaust ant pav
user posted image

labai dekui:)
gal kas is patirties gali pasakyt ar reikia porini skaiciu kilpuciu daryt ar neporini? (tu dideliu kur po 11 akiu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo corrie: 22 rugpjūčio 2010 - 19:28
Na tikrai gražių kepuraičių prinėrusios - šaunuolės visos, kad puošiat savo ir kitų mergytes thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Parodysiu ir aš paskutinę nertą kepurytę - labai jau einamas raštelis šią vasarą jis pas mane, tik papuošimai kiek skirtingi ( rodysiu mano manymu gražiausią ) blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(L@imužė @ 2010 08 22, 22:20)
Na tikrai gražių kepuraičių prinėrusios - šaunuolės visos, kad puošiat savo ir kitų mergytes  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Parodysiu ir aš paskutinę nertą kepurytę - labai jau einamas raštelis šią vasarą jis pas mane, tik papuošimai kiek skirtingi ( rodysiu mano manymu gražiausią )  blush2.gif

user posted image

labai grazi kepuryte, gal galima butu schemute gauti ax.gif
Atsakyti