Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(Carevna @ 2010 08 09, 11:53)
Su šitokia tragedija jau mėnuo laiko kankinuosi, tai man per greit susisiaurina tai perneriu vėl per platu, vaikis jau baigia užsilaukt  doh.gif  doh.gif mama juokėsi sakė nerk platesnę kitai vasarai bus galva per metus užaugs  lotuliukas.gif

O iš kokių siūlų neriat šią futbolinę kepurę? rolleyes.gif Rudeniui ir savo berniukui tokią mąstau nunarplioti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 08 12, 15:17)
Va mano naujiena. Jau ruošiamės rudeniui  ax.gif  Siūlai medvilnė.

Koks grozis bigsmile.gif Ir mes labai labai norim tokios bigsmile.gif gal galit trumpai papasakot, kaip ir kas, o gal schemele turit? Labai aciu is anksto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(piene_66 @ 2010 08 16, 14:05)
Koks grozis bigsmile.gif Ir mes labai labai norim tokios bigsmile.gif gal galit trumpai papasakot, kaip ir kas, o gal schemele turit? Labai  aciu is anksto 4u.gif

Kad čia viskas labai paprastai. Schemos neturiu, iš galvos nėriau. Bandau pasakot smile.gif Visa kepurė nerta stulpeliu su užmetimu ir kur iškilus eilutė, tai iškilusis stulpelis. Nunertas kaip įprastai blynukas, tada nei mažinau, nei didinau. Užsirietė ir toliau, kokio ilgio norima kepurės. Tada prinerti auseles. Ar dvidešimt stulpelių pločio pas mane g.gif Neriasi pirmyn atgal aukštais stulpeliais. Truputį susiaurint. Paskutinėj eilėj padariau langelį, kasytės įvėrimui. Tada visą apnėriau vėžlio vėžio biggrin.gif nežinau kaip tiksliai, žingsniu. Tada prisikarpiau siūlų, įvėriau ir supyniau kasytes. Siūlai : vienas Alizee ir vienas Violet. Nėriau dubliuodama skirtingus siūlus, nes du Alizee buvo per stora, vienas per plona doh.gif Tai Sukomplektavau ax.gif
Jei dar bus kas neaišku ir norėsi smulkiau, parašyk AŽ. mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=tute28,2010 08 16, 22:46]
Visa kepurė nerta stulpeliu su užmetimu ir kur iškilus eilutė, tai iškilusis stulpelis.
Gal galite paaiškinti kaip tas iškilusis stulpelis neriasi blush2.gif
tute28 Laaaabai graži kepurytė ir modeliukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2010 08 17, 09:56)

Gal galite paaiškinti kaip tas iškilusis stulpelis neriasi  blush2.gif

prašom 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(meganija @ 2010 08 17, 07:56)
Gal galite paaiškinti kaip tas iškilusis stulpelis neriasi  blush2.gif
tute28 Laaaabai graži kepurytė ir modeliukas  thumbup.gif

Ačiū už pagyras 4u.gif O stulpelį jau parodė. Tai vašelį reikia durti ne per kilputę, o per prieš tai buvusios eilutės stulpelį.
Atsakyti
Ačiū už paaiškinimą 4u.gif gavosi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(SoftKiss @ 2010 08 11, 20:00)
Labai grazus visu kepuriukai. Man nera nieko grazekaip ranku darbo darbeliai.
Kadangi labai sunku nupirkti kazka grazaus berniukui, tai sia vasara ryzausi savo mazajam nunerti kepureles smile.gif Atiduodu jas jusu teismui smile.gif Savo pirmus blynus smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

drinks_cheers.gif grožiai.. nu super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 08 12, 16:17)
Va mano naujiena. Jau ruošiamės rudeniui  ax.gif  Siūlai medvilnė.

grazu wub.gif

pas mane dar vasara smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 08 17, 16:39)
pas mane dar vasara  smile.gif

pasakiška wub.gif
Atsakyti
QUOTE(natuliona @ 2010 08 17, 14:39)

pas mane dar vasara  smile.gif

Žaviuosi smulkmeniškumu ir kruopštumu 4u.gif Jau detalių detalyčių smulkumas thumbup.gif
Ir dar klausimukas? Nepabosta tokias pačias nert? Aš nėriau vieną modelį tris kartus, tai galvojau nusišausiu biggrin.gif Man geriau vis skirtingas.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2010 08 17, 17:05)
Žaviuosi smulkmeniškumu ir kruopštumu  4u.gif  Jau detalių detalyčių smulkumas  thumbup.gif 
Ir dar klausimukas? Nepabosta tokias pačias nert? Aš nėriau vieną modelį tris kartus, tai galvojau nusišausiu biggrin.gif Man geriau vis skirtingas.

pabosta biggrin.gif bet nieko nepadarysi biggrin.gif
Atsakyti