Su šitokia tragedija jau mėnuo laiko kankinuosi, tai man per greit susisiaurina tai perneriu vėl per platu, vaikis jau baigia užsilaukt mama juokėsi sakė nerk platesnę kitai vasarai bus galva per metus užaugs
Laba dienele merginos. kokiu groziu ziuriu atsirado o pas mane jums klausimelis yra: ar jus drugelius stangrinat kaip nors??? jeigu taip, tai kokiu budu???
Kelias kepurytes su drugeliais esu nunėrusi, tai tik išlyginau. O kiek atsimenu, šitoj ar ankstesnėj temoj nėrėjėlės sakė, kad jei pačią kepurytę ar skrybėlaitę standina, tada ir drugelį
Labai grazus visu kepuriukai. Man nera nieko grazekaip ranku darbo darbeliai. Kadangi labai sunku nupirkti kazka grazaus berniukui, tai sia vasara ryzausi savo mazajam nunerti kepureles Atiduodu jas jusu teismui Savo pirmus blynus
Labai grazus visu kepuriukai. Man nera nieko grazekaip ranku darbo darbeliai. Kadangi labai sunku nupirkti kazka grazaus berniukui, tai sia vasara ryzausi savo mazajam nunerti kepureles Atiduodu jas jusu teismui Savo pirmus blynus