Įkraunama...
Įkraunama...

kepurės, skarelės, skrybelaitės - nertos/megztos

QUOTE(Nedrasute @ 2010 08 07, 09:35)
O cia snapelio viduj pakietinima dejai, ar jis be nieko?  g.gif Bet labai grazus rezultatas. Budink ta nora... 4u.gif

Čia apnertas tas pakietinimas iš tikros kepurės.
Ačiū 4u.gif Bandau atgaivint norą, naršydama Osinkoj biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,gal nesikartoju g.gif kepuriukas berniukui 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ryrumba @ 2010 08 05, 21:44)
tobula kepurė-šalmas! gal galėtumėte įdėti schemą  blush2.gif
ačiū tūkstantį kartų  smile.gif

QUOTE(ryrumba @ 2010 08 05, 21:58)
radau, bandysiu megzti  4u.gif

ryrumba dėkui už gražius žodžius 4u.gif tikiuosi tau pavyks, ne ką prasčiau. Aš pati mezgiau pagal paaiškinimą rastą šioje temelėje, nors kiekviena mezgėja, tikriausiai įneša ir savo improvizacijų smile.gif
Lauksim pasirodant wink.gif
Atsakyti
Qrune, labai gražus kepuriukas wub.gif

Štai pasirodau vasarinė skrybelaitė.
user posted image

user posted image

Atsakyti
Qrune puikus "kamuolis"

Kristinalm skrybelaite wub.gif
Atsakyti
nuostabi skrybelaitė
Atsakyti
nu ir kaip jus jas išktakmolinat? man vis nesigauna.
Atsakyti
Mergaites, maciau kazkada buvo rasyta, kaip nerti kepurytes leliukams. Lyg ir kakzkokia formulyte buvo. Jei vaikiuko galvytes apimtis 46-47 cm, kiek reikia nerti ta blynuka ir kada reikia pradeti siaurinti, kad paskui nebutu ten jokiu atsikisimu? Aciu
Atsakyti
liamuna,cia ne mano darbelis smile.gif as tik pradejau toki savo suneliui nerti,bet atradus sita kepuriuka(norejau pasidalinti su visom ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Qrune @ 2010 08 08, 22:50)
liamuna,cia ne mano darbelis smile.gif  as tik pradejau toki savo suneliui nerti,bet atradus sita kepuriuka(norejau pasidalinti su visom ax.gif )

aaa, o as pamaniau kad tavo blush2.gif , bet man rodos neprastesni ir pati sukursi mirksiukas.gif
Atsakyti
O gal auksarankes isduos paslapti, is kokiu siulu nert/megzt rudenines kepureles? ax.gif Mano akiai Maxi kaip ir per ploni... g.gif "Linate", "Amber"?
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2010 08 09, 09:39)
O gal auksarankes isduos paslapti, is kokiu siulu nert/megzt rudenines kepureles?  ax.gif Mano akiai Maxi kaip ir per ploni... g.gif "Linate", "Amber"?

as imu siek tiek storesne ir minkstesne medvilne, arba 50x50 akrilas+medvilne 4u.gif
Atsakyti